Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
22-07-09, 16:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Το λαμπάκι στο Corolla ανάβει όταν μένουν περίπου 15 λιτρα !
|
Τοσα πολλα ?
Εγω νομιζω οταν μενουν 5-6..
22-07-09, 16:13
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Έτσι θυμάμαι να γράφει το manual. Είχα αγχωθεί τσάμπα στην ορεινή Ναυπακτία, όπου τελικά έβαλα από δοχεία σε ψιλικατζίδικο!
Η Ελλάδα έχει πάντα λύσεις!
|
|
|
|
22-07-09, 16:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Αν δεν κάνω λάθος, η αντλία είναι μέσα σε ένα πλαστικό "δοχείο" που λειτουργεί σαν φίλτρο και στην είσοδό της υπάρχει ακόμα λεπτότερο φίλτρο (σαν σίτα). Τα φίλτρα μπορεί να κοντέψουν να φράξουν από ακαθαρσίες, αλλά η αντλία θα επιβιώσει.
Όπως ακριβώς και το φλοτέρ, το οποίο επίσης διαρρέεται από ρεύμα. Αν θέλετε να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται και άλλα χρήσιμα στοιχεία, μπείτε στο toyodiy.com και θα καταλάβετε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα...
Πάνος.
ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, Ηλία, χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς...
|
Κοίταξα και είδα πως είναι υλοποιημένο. Μου γεννιέται μια άλλη απορία βέβαια. Πως μπορείς να καθαρίσεις τις ακαθαρσίες...αφού στην ουσία αυτό το πλαστικό "δοχείο" είναι το φίλτρο, όπως αναφέρει και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα...
θυμάμαι επίσης ότι ο Madvinegar είχε ρωτήσει και του είχαν πει πως δεν αλλάζει...Μιχάλη τα λέω σωστά?
Υ.Γ Σε ευχαριστώ για τις ευχές.
|
22-07-09, 16:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ετσι μου ειχαν πει. Το φιλτρο βενζινης δεν αλλαζει... (Ουσιαστικά ειναι σαν μια μεταλλικη σίτα...)
|
22-07-09, 17:09
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Στο περίπου, αντίστοιχη διάταξη υπάρχει και στο Yaris, για το οποίο λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Όμως, ένα μέλος του Yarisclub (του οποίου και εγώ είμαι μέλος) βρήκε τα ανταλλακτικά, τα παρήγγειλε και έκανε την αλλαγή φίλτρων, φτιάχνοντας και ένα do-it-yourself για τα υπόλοιπα μέλη.
Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εκεί (http://www.yarisclub.gr/forum/showthread.php?t=4254) για να πάρετε μία ιδέα...
Πάνος.
|
22-07-09, 17:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πρεπει να εισαι μελος στο yarisclub για να ανοιξει το λινκ Πάνο.
|
22-07-09, 17:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μπράβο στο παλικάρι...!!! Για το οδηγό που έφτιαξε αλλά περισσότερο για το θάρρος του να αλλάξει μόνος του το φίλτρο. Βάζω φωτογραφία του εσωτερικού φίλτου που ο ίδιος άνοιξε/εσπασε για να δει πως είναι μέσα....
EDIT: Θα πρέπει να αναφέρω κάτι που μόλις διάβασα. Το φίλτρο το άλλαξε στο pre-facelift Yaris. Έψαξε να βρει φίλτρο για το facelift Yaris και δεν μπόρεσε.
|
22-07-09, 19:24
|
|
|
|
|
ελεος πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν οτι:
πρεπει να λυσουν πολλα πραγματα για να καθαρισουν τα μπεκ
μου ζητησαν 100
|
22-07-09, 19:35
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
ελεος πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν οτι:
πρεπει να λυσουν πολλα πραγματα για να καθαρισουν τα μπεκ
μου ζητησαν 100
|
ναι οντως πρεπει να λυθουν πολλα πραγματα..αν θυμαμαι καλα πρεπει να λυσεις τα μπεκ,τα μπεκ,τα μπεκ και τα μπεκ κ νομιζω κ τα μπεκ
ρε θα μας τρελανουν αυτοι!το μαυρο πλαστικο καπακι της μηχανης βγαζεις κ τα μπεκ ειναι μπροστα σου!5 λεπτα υποθεη ειναι το βαλε βγαλε!
δες λιγο εδω τι εχω γραψει οταν τα καθαρησα.. http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=9987
|
22-07-09, 19:43
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ναι οντως πρεπει να λυθουν πολλα πραγματα..αν θυμαμαι καλα πρεπει να λυσεις τα μπεκ,τα μπεκ,τα μπεκ και τα μπεκ κ νομιζω κ τα μπεκ
ρε θα μας τρελανουν αυτοι!το μαυρο πλαστικο καπακι της μηχανης βγαζεις κ τα μπεκ ειναι μπροστα σου!5 λεπτα υποθεη ειναι το βαλε βγαλε!
δες λιγο εδω τι εχω γραψει οταν τα καθαρησα.. http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=9987
|
που πηγες φιλε μου?
κανενας πειραια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17424202 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|