Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
02-07-09, 15:40
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Την δοκιμασα σε συγκριμενο δρομο με 2-3 συγκεκριμενες στροφες και η διαφορα ηταν εμφανης. Νιωθεις το τιμονι ποιο σταθερο και πως η μουρη του αυτοκινητου παει εκει που θελεις. Πρεπει να υπαρχει και η καταλληλη αναρτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 03-07-09 στις 12:18.
|
02-07-09, 16:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Και εγώ την ίδια αμφιβολία εχω... Δεν λέω κακό δεν κάνει αλλα μήπως τελικά δεν κάνει ουτε και καλό ? μήπως είναι η ιδέα που μας κάνει να αλλάζουμε οδηγηκή συμπεριφορά ?
|
εγω δε την εχω φορεσει και σιγουρα δε μπορω να εχω καθαρη αποψη...απλα ενημερωτικα απο οσους την εχουν φορεσει θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη τους.οσο για την ιδεα που λεει και ο κωνσταντινος....σιγουρα ισχυει... π.χ.και μονο που ακουγα τον ηχο της χωανης στο μοτερ μου νομιζα πως το αμαξι πεταγε....ισως να μην ειναι το ιδιο και συγνωμη αν κανω λαθος....βεβαια και τα χρηματα δεν ειναι παρα πολλα...και δε χανουμε και τιποτα.....
03-07-09, 12:29
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
εγω δε την εχω φορεσει και σιγουρα δε μπορω να εχω καθαρη αποψη...απλα ενημερωτικα απο οσους την εχουν φορεσει θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη τους.οσο για την ιδεα που λεει και ο κωνσταντινος....σιγουρα ισχυει... π.χ.και μονο που ακουγα τον ηχο της χωανης στο μοτερ μου νομιζα πως το αμαξι πεταγε....ισως να μην ειναι το ιδιο και συγνωμη αν κανω λαθος....βεβαια και τα χρηματα δεν ειναι παρα πολλα...και δε χανουμε και τιποτα.....
|
Κανεις δεν ειπε οτι θα γινει WRC το αμαξι σου. Αλλα αμα εχεις ποιο σφικτη αναρτηση , σε στροφες θα δεις διαφορα. Εξαλου , οπως λες το κοστος ειναι μικρο. Δεν θα χασεις τιποτα...
|
03-07-09, 18:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Κανεις δεν ειπε οτι θα γινει WRC το αμαξι σου. Αλλα αμα εχεις ποιο σφικτη αναρτηση , σε στροφες θα δεις διαφορα. Εξαλου , οπως λες το κοστος ειναι μικρο. Δεν θα χασεις τιποτα...
|
Θα χάσεις μόνο αν έρθει και σου την "κάτσει" κανείς στο πλάι
04-07-09, 14:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Γεια σας παιδια , φοραω αυτην που ειχαμε αγορασει ομαδικα απο το ιντερνετ με τους υπολοιπους , υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο , συμφωνω οτι για να δεις εμφανεστατη διαφορα πρεπει να πας σε τοποθετηση καλυτερης αναρτησης..
|
08-02-10, 17:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
μηπως ξερετε καμια φρεσκια διευθυνση για φτηνη μπαρα θολων? εχω ρωτησει εδω...και τα χω παιξει με αυτες τις τιμες! ελεος!! καποια προταση?
08-02-10, 18:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
27,5$ η μπάρα + 40,2$ τα μεταφορικά (με priority mail, οχι express) = 68$ / 1,36 = περίπου 50 με 51 ευρω
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-08...#ht_2690wt_808
|
08-02-10, 19:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! παντα προθυμος και γρηγορος σε οποιο προβλημα!! ωραιος!
08-02-10, 19:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κανένα προβλημα. Γι' αυτο υπαρχει το φόρουμ μας...
|
08-02-10, 20:54
|
|
|
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17633295 seconds (81,00% PHP - 19,00% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|