Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miller
...με τις μανησιες τις ζάντες έσπασε το διαφορικό με τις 205-50-16 ξανά έσπασε το διαφορικό και μην πείτε ότι το ζόριζα γιατί είναι μπούρδες ένας φίλος έχει το ε11 και φοράει 18αρες και το σκίζει και δεν έχει πάθει τίποτα! μετά ο μπιλιοφορος χτυπούσε στις στροφές...
|
Βασικά όλοι εδώ μέσα με Ε12 έχουν ένα μικρό έως μεγάλο παράπονο με το σασμαν αλλά το δικό είναι το κάτι άλλο!!!! Και να μας πεις αν έχεις την καλοσύνη αυτό που ρωτάει ο
CTS03
Οι ζάντες δεν παίζουν κανένα ρολό. Δοκιμασμένα πράγματα. Κάτι άλλο;;;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miller
....μετά χωρίς να έχω αλλάξει τα ελατήρια και χωρίς να το φορτώνω το αμάξι ποτέ
παρά μόνο κάνα δυο φορές το μήνα με άλλα δυο άτομα πίσω για ένα καφέ ο ένας 80 κιλά και η άλλη 60 κιλά εγώ 75 κιλά και η δικιά μου 58 και σε βαθουλώματα του δρόμου έβρισκαν τα λάστιχα στους θολούς .......
|
Εάν εσύ πηγές και έβαλες ότι να ναι ζάντες και βρίσκουν στους θολούς δεν σε φταίει η TOYOTA!!!! και το corolla.
Εγώ όπως και πολύ άλλοι έχουμε βάλει άλλες ζάντες από 15αρες έως και 18αρες και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Τώρα κάτι αλλά που είπες ότι ήταν αργά και νύσταζες εγώ τα ακούω ΤΖΑΜΠΑ. Άμα νύσταζες ας κοιμόσουνα και όχι να γραφείς σε forum.
Τέλος, καλοτάξιδο το ακριβό 2θεσιο σπορ αμάξι σου και πολλά και καλά χιλιόμετρα.