Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
30-06-09, 19:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω για την ίδια μπάρα ειχα πληρωσει σύνολο κάπου 25 ευρω.
Μια χαρά ειναι corollakias1.6. Πολύ καλό value for money. Την εχω βαλει εγω εδω και κοντα 6 χρονια και ειμαι ευχαρηστημένος.
|
01-07-09, 12:33
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω για την ίδια μπάρα ειχα πληρωσει σύνολο κάπου 25 ευρω.
Μια χαρά ειναι corollakias1.6. Πολύ καλό value for money. Την εχω βαλει εγω εδω και κοντα 6 χρονια και ειμαι ευχαρηστημένος.
|
Αμεσως ρε Μιχαλη να πενεψεις τον εαυτο σου μονο!!!!! Εμεις σε πηγαδι κατουρησαμε?????
Φιλε corollakias1.6 την εχουμε βαλει πανω απο 10 άτομα και όλοι ειναι ευχαριστημένοι. Τέλος είμαι της απόψης πως ειδικα για μπάρα θόλων δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτα. Δεν πρόκειτα να καταλαβεις διαφορά με το να βάλεις μια μπάρα που να κάνει πχ 150Ε από το να βάλεις αυτη.
|
01-07-09, 12:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ρε Γιώργο την ίδια έχω και εγώ στο δικό μου. Μπορώ να σου την δείξω (τη μπάρα...) στην επόμενη συνάντηση...
Α, για να πειράξω λίγο και τον Αντρίκο εγώ δεν πλήρωσα τίποτα για την μπάρα... Ήταν δώρο...
01-07-09, 12:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Την εχω βαλει εγω εδω και κοντα 6 χρονια και ειμαι ευχαρηστημένος.
|
και εγώ την ίδια μπάρα.... την έχω εδώ και περίπου ένα χρόνο στο πορτ-μπαγκάζ και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να την τοποθετήσω. Αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που την έχω...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
01-07-09, 13:21
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ρε Γιώργο την ίδια έχω και εγώ στο δικό μου. Μπορώ να σου την δείξω (τη μπάρα...) στην επόμενη συνάντηση...
Α, για να πειράξω λίγο και τον Αντρίκο εγώ δεν πλήρωσα τίποτα για την μπάρα... Ήταν δώρο...
|
Ουτε εγω πλήρωσα!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
|
Πίστευω θα έχει οριμάσει τωρα. Είναι ότι πρεπει να την τοποθετήσεις. Μέτα θα αρχίσει να ξυνίζει!!!!
|
01-07-09, 13:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά η απάτηση που έλαβα για την μπάρα που κείταγα στο e-bay ειναι οτι δεν σπάει ... Όποτε adios !
01-07-09, 15:48
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Παιδιά η απάτηση που έλαβα για την μπάρα που κείταγα στο e-bay ειναι οτι δεν σπάει ... Όποτε adios !
|
Κωνσταντινε αν μιλαμε για το ιδιο μαγαζι , να σου πω , οτι μου ειχαν απαντησει το αντιθετο και ο Μιχαλης που την ειχε παρει πριν απο εμας. Ειναι κατασκευασμενη απο ελαφρια κραματα αλουμινιου και οχι απο μασιφ σιδερο.
Τελος να σου πω , πως για να δουν αν σπαει , θα πρεπει να το εχουν κανει προσομειωση. Και στην τελικη αμα παθεις τοση ζημια στον ενα θολο , που θα χαλασει ο αλλος? Θα πρεπει να γινει τρελη στουκα. Δεν παθαινει κατι ετσι απλα.
Τεσπα. Εχω σου λεω διαφορες σκεψεις που τις ειχα κανει και εγω. Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα , δεν θα βρεις κατι καλυτερο και επισης δεν αξιζει να πας να δωσεις τα 5πλασια για κατι αλλο. Μια μπαρα ειναι. Δεν ειναι αμορτισερ.
|
|
|
|
01-07-09, 15:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Κωνσταντινε αν μιλαμε για το ιδιο μαγαζι , να σου πω , οτι μου ειχαν απαντησει το αντιθετο και ο Μιχαλης που την ειχε παρει πριν απο εμας. Ειναι κατασκευασμενη απο ελαφρια κραματα αλουμινιου και οχι απο μασιφ σιδερο.
Τελος να σου πω , πως για να δουν αν σπαει , θα πρεπει να το εχουν κανει προσομειωση. Και στην τελικη αμα παθεις τοση ζημια στον ενα θολο , που θα χαλασει ο αλλος? Θα πρεπει να γινει τρελη στουκα. Δεν παθαινει κατι ετσι απλα.
Τεσπα. Εχω σου λεω διαφορες σκεψεις που τις ειχα κανει και εγω. Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα , δεν θα βρεις κατι καλυτερο και επισης δεν αξιζει να πας να δωσεις τα 5πλασια για κατι αλλο. Μια μπαρα ειναι. Δεν ειναι αμορτισερ.
|
Πλην του γεγονότος ότι γίνετε αρκετά εύκολα ζημιά, κατά τα άλλα ομιλείς ορθά. αλλά αν είναι μαζί με τα μεταφορικά να μου κοστίσει 60 ευρώ τότε γιατί να μην την πάρω από ένα μαγαζί εδώ στα ίδια λεφτά παρά να περιμένω πότε θα έρθει και να τρέχω να βγάζω κάρτες για το ιντερνετ κτλ... ?
Αλλα μάλλον δεν ειναι το ίδιο κατάστημα... δεν ξέρω τι να πω
Καλά ... άκυρο
Ρώτησα τιμή απο μαγαζί και μου είπαν 120 ευρώ... μιλάμε μου έπεσαν τα αυτιά !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-07-09 στις 16:37.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
|
|
01-07-09, 16:27
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Πλην του γεγονότος ότι γίνετε αρκετά εύκολα ζημιά, κατά τα άλλα ομιλείς ορθά. αλλά αν είναι μαζί με τα μεταφορικά να μου κοστίσει 60 ευρώ τότε γιατί να μην την πάρω από ένα μαγαζί εδώ στα ίδια λεφτά παρά να περιμένω πότε θα έρθει και να τρέχω να βγάζω κάρτες για το ιντερνετ κτλ... ?
Αλλα μάλλον δεν ειναι το ίδιο κατάστημα... δεν ξέρω τι να πω
|
Παράθεση:
Καλά ... άκυρο
Ρώτησα τιμή απο μαγαζί και μου είπαν 120 ευρώ... μιλάμε μου έπεσαν τα αυτιά !
|
Κωσταντινε , για να γινει ζημια , θα πρεπει να σκασεις την μια κινητηρια ροδα καπου. Για να γινει αυτο πρεπει να γινουν διαφορα πραγματα. Επισης Εξαρταται που ακριβως θα την χτυπησεις και ποσο δυνατα. Παιζουν πολλα ρολο , οποτε αν ηταν ετσι δεν θα βαζαμε και αλλα πραγματα στα αμαξια μας.
Πηγαινε σε μια τραπεζα που εχεις λογαριασμο ( και κατα προτιμιση και e-banking ) και σε 15 λεπτα θα σου εχουν βγαλει μια προπληρωμενη καρτα. Θα την φορτιζεις οποτε θες ( εκει βοηθαει το e-banking ) και θα ψωνιζεισ οποτε θελεις( Η bank εχει το καλυτερο e-banking).
Οσο για το ποτε θα σου ερθει , να σε ενημερωσω οτι θα κανει λιγοετρο απο 1 εβδομαδα ( αναλογα ποια μερα θα την παρεγγειλεις ).
|
|
|
|
01-07-09, 16:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Κωσταντινε , για να γινει ζημια , θα πρεπει να σκασεις την μια κινητηρια ροδα καπου. Για να γινει αυτο πρεπει να γινουν διαφορα πραγματα. Επισης Εξαρταται που ακριβως θα την χτυπησεις και ποσο δυνατα. Παιζουν πολλα ρολο , οποτε αν ηταν ετσι δεν θα βαζαμε και αλλα πραγματα στα αμαξια μας.
Πηγαινε σε μια τραπεζα που εχεις λογαριασμο ( και κατα προτιμιση και e-banking ) και σε 15 λεπτα θα σου εχουν βγαλει μια προπληρωμενη καρτα. Θα την φορτιζεις οποτε θες ( εκει βοηθαει το e-banking ) και θα ψωνιζεισ οποτε θελεις( Η bank εχει το καλυτερο e-banking).
Οσο για το ποτε θα σου ερθει , να σε ενημερωσω οτι θα κανει λιγοετρο απο 1 εβδομαδα ( αναλογα ποια μερα θα την παρεγγειλεις ).
|
Τι να πώ αδελφέ φοβάμε πολύ γιατι εδώ που μένω (σαλαμίνα) πετάγωντε όλοι απο αριστερά και δεξιά σαν τρελοί... φαντάζεσε να μου πεταχτεί κανείς απο κάνα στενο και να μου την σκάσει στην ρόδα ?
Τώρα όσο για κάρτα σκεύτομε για κύπρου... τι ακριβός ειναι το e-banking που λές?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20090699 seconds (82,79% PHP - 17,21% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|