Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
30-06-09, 19:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν πιστευω να παρεξηγήθηκες ρε συ? Ειχα μια γειτόνισσα που τον ηλεκτρολόγο τον έλεγε λεκτρολόγο και όταν είχε χρειαστεί να τον καλέσει, είδα ότι τον είχε περάσει στο καταλογάκι της στο γράμμα "Λ"...
Απλά μου θύμησες την όλη φάση οταν εγραψες κεντροφορος!
|
30-06-09, 20:45
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
οχι ρε τρελος εισαι??? λοιπον τι λετε για καμια συναντησουλα???
|
30-06-09, 20:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
παιδια ποτε τελειωνετε με τις εξεταστικες σας???ελεγα μηπως κανονιζαμε καμια συναντησουλα.....τωρα που εχω και κεντροφορο...
|
Οπως ειπαμε και πιο πριν εγω ο Χαρος και ο Γιαννης ψηνομαστε για την Τεταρτη 8 Ιουλιου αλλα ο Βαγγελης γραφει μαλλον εκεινη την ημερα.
Κανετε καποια προταση και το συζηταμε, εγω παντως δεν μπορω αλλη μερα γιατι Παρασκευη 10 θα φυγω για χωριο και την Πεμπτη εχω δουλιτσες να κανω.
30-06-09, 20:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
ίσως τελικά ήρθε η ώρα να γίνει η πρώτη συνάντηση του παραρτήματος Πάτρας χωρίς εμένα... (ξέρω ότι τώρα γελάνε και τα μουστάκια σου Γιώργο )...
Αν μπορεί και ο Αντρέας, κανονίστε το για Τετάρτη γιατί μετά θα ψηλοσπάσουμε (βέβαια εγώ όλο τον Ιούλιο εδώ θα είμαι, αλλά μάλλον όλοι οι υπόλοιποι θα την έχετε κάνει για καμιά παραλία...)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
30-06-09, 21:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
ίσως τελικά ήρθε η ώρα να γίνει η πρώτη συνάντηση του παραρτήματος Πάτρας χωρίς εμένα... (ξέρω ότι τώρα γελάνε και τα μουστάκια σου Γιώργο )...
Αν μπορεί και ο Αντρέας, κανονίστε το για Τετάρτη γιατί μετά θα ψηλοσπάσουμε (βέβαια εγώ όλο τον Ιούλιο εδώ θα είμαι, αλλά μάλλον όλοι οι υπόλοιποι θα την έχετε κάνει για καμιά παραλία...)
|
Bαγγελη και να γινει συναντηση την Τεταρτη και να μην ερθεις στην αρχη ξερεις πολυ καλα οτι στη συνεχεια εμεις μενουμε εκει για μποουλινγκ ποδοσφαιρακια ραλακια και ολα τα συναφη οποτε σιγουρα μπορεις να ερθεις αργοτερα να δηλωσεις το παρον και να θεωρηθει οτι δεν εχασες την συναντηση...
30-06-09, 22:40
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Bαγγελη και να γινει συναντηση την Τεταρτη και να μην ερθεις στην αρχη ξερεις πολυ καλα οτι στη συνεχεια εμεις μενουμε εκει για μποουλινγκ ποδοσφαιρακια ραλακια και ολα τα συναφη οποτε σιγουρα μπορεις να ερθεις αργοτερα να δηλωσεις το παρον και να θεωρηθει οτι δεν εχασες την συναντηση...
|
Οντως Βαγγελη, μπορεις να ερθεις και μετα το μαθημα! Ασχετα απο το πως θα πας σιγουρα θα ξεσκασεις!!!
30-06-09, 22:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
ναι, ίσως μπορεί να γίνει κάπως έτσι....
ούτως ή άλλως αποκλείεται την Τετάρτη να ασχοληθώ με τα αναλογικά που δίνω την Πέμπτη (ο Μπάμπης είπε να μην πολυασχολιθώ γενικά... )
δίνω 6 με 9, ελπίζω να μην δώσω λευκή κόλλα και να τα πούμε κατά τις 9:30
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
30-06-09, 23:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Οπως ειπαμε και πιο πριν εγω ο Χαρος και ο Γιαννης ψηνομαστε για την Τεταρτη 8 Ιουλιου αλλα ο Βαγγελης γραφει μαλλον εκεινη την ημερα.
Κανετε καποια προταση και το συζηταμε, εγω παντως δεν μπορω αλλη μερα γιατι Παρασκευη 10 θα φυγω για χωριο και την Πεμπτη εχω δουλιτσες να κανω.
|
Και γω θα φυγω θα παω να δω εναν παλιογιαπωνεζο σε μια Βορεια πολη!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
|
Ποτε .........εισαι εκλεκτο μελος και μαλλον θες να τ ακους.........αλλα επειδη ψηνετε και ο Σοπ να την κανουμε!!!!!!!!!
Σαν αποχαιρετιστηρια!!!!!!!!
Παράθεση:
|
|
01-07-09, 16:41
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τι αποχαιρετιστήριες συναντήσεις συζητάτε; Καλοκαίρι το κλείνουμε το μαγαζί;
Ενημερωτικά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έρθω στις 17 Ιουλίου και φυσικά θα πιούμε τον καφέ μας, έτσι; Εστω και με τους εναπομείναντες!
|
01-07-09, 19:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Τι αποχαιρετιστήριες συναντήσεις συζητάτε; Καλοκαίρι το κλείνουμε το μαγαζί;
Ενημερωτικά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έρθω στις 17 Ιουλίου και φυσικά θα πιούμε τον καφέ μας, έτσι; Εστω και με τους εναπομείναντες!
|
Εγω για καλοκαιρι φευγω απο Πατρα στις 10/7 αναχωρω. Βεβαια στις 22/7 εχω κατι δουλειες και θα κατεβω για δυο μερες οποτε αν εισαι και εσυ εδω μπορουμε να κανουμε τοτε μια συγκεντρωση.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18982601 seconds (76,93% PHP - 23,07% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|