Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
26-06-09, 21:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγώ πάντως έχω τα AGX με μαμά ελατήρια (τα μπροστινά απο levin) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, το καλό είναι ότι χωράω κάτω από το αμάξι χωρίς να το σηκώνω, έκανα και ευθυγράμμιση μόνος μου, φυσικά υπάρχουν πολλά καλά, όχι μόνο αυτό. Το μόνο κακό είναι η εμφάνιση (τα μεγάλα κενά στους θόλους) και ότι παίρνει κλίσεις το αμάξωμα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με πειράζει αυτό, περισσότερο με νοιάζει η άνεση και οι ευκολίες κτλ του να μην είναι χαμηλωμένο το αμάξι, οπως ότι δεν βρίσκει πουθενά, ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
|
26-06-09, 23:04
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Πρόσφατα έβαλα τα kayaba τα μαύρα.Ελατήρια apex (τα είχε απο πριν με τα μαμά τα αμορτισέρ , έτσι το αγόρασα).. Πριν ήταν καράβι,δεν το συζητάω.. Αλλά τώρα μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστιμένος, ειδικά στις στροφές μπαίνει τρένοοοο
|
26-06-09, 23:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δηλαδη αν ειχες βαλει ΚΟΝΙ κιτρινα τι θα λεγες?
|
27-06-09, 00:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
τα έχουμε 1000πει τα kyb τα μαμά τα μαύρα δλδ είναι εντελώς μαπε, μπαίνεις καλά επειδή το αμάξωμα δεν παίρνει κλίσεις λόγω των ελατηρίων, αν βάλεις και άλλα αμορτισερ πχ koni kitrina θα μπαίνεις 10 φορές καλύτερα. Επίσης αποδεδειγμένα άπειρες φορές από πολλά άτομα και τις 2 από εμένα (μία στο starlet ep82 και μία στην corolla) δεν αντέχουν για πολύ και θα σου χαλάσουν πολύ ποιό γρήγορα από το αν είχες πάνω μαμά ελατήρια. Άστα για τώρα και όταν τα παίξουν βάζεις κάτι καλύτερο και εγώ έτσι έκανα και στις 2 περιπτώσεις.
|
27-06-09, 02:41
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JaPanos
Πρόσφατα έβαλα τα kayaba τα μαύρα.Ελατήρια apex (τα είχε απο πριν με τα μαμά τα αμορτισέρ , έτσι το αγόρασα).. Πριν ήταν καράβι,δεν το συζητάω.. Αλλά τώρα μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστιμένος, ειδικά στις στροφές μπαίνει τρένοοοο
|
Και γω πριν τα HR τα apex ειχα πανω και μπορω να πω οτι τα HR δουλευουν αρκετα καλυτερα μαζι με τα μαυρα,ειναι και σκληροτερα βεβαια...
27-06-09, 14:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Εμένα τα koni τα κιτρινα δεν μαρέσουν καθόλου κι ας μπαίνουν φοβερά στις στροφες..Πολύ σκληρά(τα φοράει ενας φίλος) και κοπανάνε απίστευτα στις λακούβες (είναι και πως του κάνει του καθενώς)..Όσο για τα kyb που έβαλα δεν είναι τα μαμά (δηλαδη αυτά που φόραγε πριν το αυτοκίνητο) και αν είναι το ίδιο μοντέλο(=ίδιο όνομα) έχει αλλάξει ο τρόπος κατασκευής τους άρα και απόδοσης-λειτουργίας τους.."Εξελιχθήκαν" κατά κάποιο τρόπο..Όσο για τα ελατήρια δεν τα άλλαξα γιατί αυτά είχε αυτά κράτησα ..
|
28-06-09, 17:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
για τα koni έχεις δίκιο απόλυτα, τα είδα στο starlet GT (κινούμενη φραπεδιέρα ήταν) και σε σχετικά χαλαρές ρυθμίσεις τα koni e? αλλά εμπαινε τέζα λέμε! (με eibach 3,5cm) και αργότερα με ventura 3,5cm. Αυτά που λές μήπως είναι τα kyb excel-G κάπως έτσι? σχεδόν ίδια με τα μαμά είναι, ισχύουν τα ίδια ότι δεν κάνουν για χαμήλωμα κτλ κτλ. Αν θες καλύτερες επιδόσεις βάζεις τα χρυσαφί, ή τα kyb AGX (ρυθμιζόμενα με 4 σκάλες), αυτά έχω εγώ τώρα με μαμά ελατήρια.
|
28-06-09, 18:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
για τα koni έχεις δίκιο απόλυτα, τα είδα στο starlet GT (κινούμενη φραπεδιέρα ήταν) και σε σχετικά χαλαρές ρυθμίσεις τα koni e? αλλά εμπαινε τέζα λέμε! (με eibach 3,5cm) και αργότερα με ventura 3,5cm. Αυτά που λές μήπως είναι τα kyb excel-G κάπως έτσι? σχεδόν ίδια με τα μαμά είναι, ισχύουν τα ίδια ότι δεν κάνουν για χαμήλωμα κτλ κτλ. Αν θες καλύτερες επιδόσεις βάζεις τα χρυσαφί, ή τα kyb AGX (ρυθμιζόμενα με 4 σκάλες), αυτά έχω εγώ τώρα με μαμά ελατήρια.
|
Τα excel-g ειναι οντως σαν τα μαμα αλλα η διαφορα τους ειναι οτι αυτα δεχονται χαμηλωμα μεχρι 3,5...
|
|
|
29-06-09, 22:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ποιός στο είπε αυτό? εμένα άλλα μου είπε η Toyota! και τιμή για Ε11 280 ευρώ και τα 4 τα παίρνεις και φεύγεις μου είπαν. Αλλά προτίμησα να σκάσω 600 για τα AGX. Eδώ ακόμα και για τα AGX η αντιπροσωπεία λέει ότι κανονικά δεν είναι για χαμήλωμα και καλό είναι να τα έχεις με μαμά ελατήρια, πάντως στις οδηγίες τους ανάμεσα στα άλλα λέει να μην τα χαμηλώνουμε πάνω από 3cm. Πάντως όπως και να έχει κανονικά τα απλά αμορτισερ (δλδ αν δεν είναι coilovers) δεν είναι για χαμήλωμα, όποιος ξέρει καταλαβαίνει ότι αφού χαμηλώνει το ελατήριο μειώνετε η διαδρομή που κάνει το αμορτισερ, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι κλίσεις του αμαξώματος και να κρατάει καλυτερα στις στροφές, αλλά σε λακούβες-χαντάκια κτλ δεν είναι καλό για την ανάρτηση και για τα bump stops. Τα έχω δει άπειρες φορές αυτά, στα μόνα αμορτισερ που είναι σωστό το χαμήλωμα και χωρίς να βαράει το αμάξι είναι στα coilovers. Αυτό ξέρω εγώ και το έχω δει και στην πράξη, γιαυτό και τα AGX τα φοράω με μαμά ελατήρια, αν ήθελα να αγοράσω ελατήρια για να το χαμηλώσω, θα τα πούλαγα και θα έβαζα coilovers. Eιδικά τα koni τα είχα χρυσοπληρώσει από τις ζημιές που μου έβγαζαν και είδα και τα kyb τι έπαθαν με το χαμήλωμα. Και η corolla είχε και τα excel-G.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-06-09 στις 22:18.
|
29-06-09, 22:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ρε παιδια μην λεμε και οτι θελουμε τα κονι τα κιτρινα δεν κοπανανε οσο λετε δεν ειναι και φραπεδιερα το αυτοκινητο μετα. Εγω που δεν θελω το αυτοκινητο να ειναι κουτσουρο και με ενοχλει οταν ειναι, εχω μπει σε e111 f/l και δεν κοπανουσε καθολου και εμπαινε σαν τρενο. Βεβαια δεν ηταν οπως τα μαμα αλλα οχι και ετσι οπως λετε.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17372108 seconds (78,66% PHP - 21,34% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|