Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Επισης ειναι σπαστικο, γιατι ολοι μας ουκ ολιγες στο παρκαρισμα χτυπησαμε σε κοτσαδορο.Μαλιστα εμενα μια φορα σφηνωσε μπροστα στην πινακιδα και ημουν στο τσακ να καλεσω τροχαια.
|
να προσπαθεί να παρκάρει ο άλλος και να σε ακουμπήσει και να σου κάνει ζημιά ναι να καλεσεις την τροχαία (αν έρθει γιατί τουλάχιστον στην αθήνα αν δεν υπάρχει τραυματισμός σπάνια τη βλέπεις) και να σου πληρώσει και τη ζημιά (μεσω ασφάλειας ή από τη τσέπη του),αλλά να πας να παρκάρεις εσύ και να ακουμπήσεις στον άλλον τι να του πει η τροχαία?αν δεν είχε τον κοτσαδορο θα χτυπαγες τον προφυλακτήρα του Ηρακλή.δυστηχώς έτσι είναι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Επισης πολλες φορες βραδυ, σε δρομο με χαμηλο φωτισμο προσπαθοντας να περασω αναμεσα σε αυτοκινητα εχω χτυπησει σε κοτσαδορους.Για εμενα θελουν ξεσκισμα στο γραψιμο, οσοι τους εχουν μονιμως επανω
|
και ποιος ο λόγος να περνάς συριζα στα αυτοκίνητα?βλέπεις?ο καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά.εσύ θέλεις να περάσεις από ενδιάμεσα από όπου νάναι και αλλος βρίσκει να περάσει όπου υπάρχει το μεγαλήτερο κενό
και για να μην λέμε φιλοσοφίες.πριν λιγο καιρό πηγαιναμε καπου με το samurai ενος φιλου.σταματήσαμε σε stop σε στενο και από πίσω μας καρφώθηκε ενα megane.ο προφυλακτήρας έσπασε στο σημείο που βρήκε στον κοτσαδόρο.ο πιτσιρικος λοιπόν έκανε ολόκληρο σκηνικό και φώναζε.ήθελε να του δωσει τα στοιχεία ο κολητός μου αλλά η απάντηση που πήρε ήταν " από εμένα στοιχεία δεν πέρνεις,κάντο στην ακρη να ερθει ατομο απο την ασφαλεια μου".ήρθε ο τυπάς από την ασφαλιστική του και ενώ συμπληρωνε τα χαρτια ο πιτσιρικας ελεγε για το κοτσαδορο και λοιπα.γυριζει λοιπον ο τύπος και ρωτάει το φιλο μου.αδεια για το κοτσαδορο εχεις?φυσικα οριστε εδώ είναι.ωραία.
την ώρα που πήγαινε να φυγει ο πιτσιρικος λέει ο κολητός μου στον τυπο της ασφάλειας "αυτός νομιζει οτι θα τον πληρώσω επειδη εχω κοτσαδόρο".η απάντησή του?"αστον να νομίζει,εκείνος έπεσε πίσω σου και ο κοτσαδόρος είναι νομιμος".
γιαυτό λοιπόν λέω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα.τα ίδια μου έχουν πει και στην δική μου ασφάλεια και στο ΚΤΕΟ που περασα νομιμα παλι δεν μου ειπαν τιποτα