το περασμενο σ/κ φιλος που παιζαμε περσυ πηρε φωτια με σιντου...
ευτυχως δεν αρπαξε ολο και ο τυπος καηκε λιγο στο ποδι απο την εκρηξη που εκανε λογω αναθυμιασεων...
παραλιγο και θα χαμε ναυαγιο τζετ σκι στο πορτο γερμενο...
ευτυχως τη γλυτωσε και αυτος και το σκαφος...
α οποτε τον εβρεχα και του πετουσα νερα παντα μα παντα του εσβηνε και τον κοτσαριζα εξω μεχρι να του στεγνωσει σε κανα δυωρο ξαναμπαινει και φυσικα τον ξαναβρεχα...
το συγκεκριμενο σιντου εχει πολλα πολλα πολλα πολλα καλωδια. μιλαμε οσα η δεη...
το θεωρω ευαλωτο μοντελο και τωρα θελει να του φερω ηλεκτρονικη απο αμερικη γιατι η αλλη που εχει μπερδευει και του ζητανε 1400 ευρω!!!
αλλα και το γιαμαχα εχει πολυ ακριβα ανταλακτικα σε σχεση με την αμερικη στο ιδιο παντα ανταλακτικο
μιλαμε Η αρχικλεψια πεφτει εδω στο ελλαντα...
θα πρεπε να ντρεπομαστε λιγο...
μιλαω στο φορουμ με κατι αμερικανους και πεφτουν απο τα συνεφα οταν τους λεω οτι η μιζα εδω κοστιζει 580 +φπα και στην αμερικη κοστιχει 82$ ιδιο πραγμα ιδιο ανταλακτικο ιδιο stock number...
καινουργια καρπυρατερ mikuni εδω κανουν 375 ευρω +φπα το ενα και στην αμερικη τα πηρα μεσα απο την μικουνι 150$ και τα 2 σφραγισμενα καινουργια
και πολλα πολλα αλλα που σου φερνουν τρελα οι τιμες...
ευτυχως εχω αμερικανικο και εγγλεζικο τιμοκαταλογο με ολα τα stock numbers και ξερω τι μου γινεται...
και φυσικα ποτε μα ποτε δεν παει συνεργειο για επισκευη κτλ κτλ...
σε εγδαραν με το καλημερα...
οτι πας να παρεις ακομα και σε μαγαζακια στον πειραια.. ειτε σχοινι ειτε αγκυρα ειτε βιδες ειτε κανα χερουλι ειτε κουκουλα ειτε καλυμα σελας μολις ακουσουν οτι ειναι για τζετ ζητανε τα τριπλα...
το ρουλεμαν του αξονα προπελας τυχαινει να ειναι ιδιο σε διαστασεις με το ρουλεμαν της γραναζιερας στο WR250 που εχω. ιδιος κωδικος ιδια ολα. παω στη γιαμαχα λεω θελω αυτο απο το τζετ σκι. μου το φερνει. ποσο κανει? 42.80 μου λεει...
ωραια. θελω και αυτο απο το WR250
μου το φερνει...
ποσο κανει 12.30 ευρω
ρε πουσταραδες του λεω γιατι το κανετε αυτο?
ο τυπος ακομα δεν ειχε καταλαβει τι μου εφερε και ξαφνικα διαπιστωσε οτι μου εφερε δυο ολοιδια ρουλεμαν με τις ιδιες διαστασεις με το ιδιο στοκ ναμπερ και φυσικα ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΦΙ απλα το ενα ειναι καταχωρημενο στο κομπιουτερ για το τζετ και το αλλο καταχωρημενο στο μηχανακι...
χιλια συγνωμη μου λεει αλλα αυτες ειναι οι τιμες. του λεω ρε ειναι ιδιο η οχι? ειναι μου λεει.. του τα πεταξα στη μουρη και εφερα εξι απο αμερικη και στοιχησε 5$ το ενα!!!!
ετσι θελουνε...
Ο ΑΞΟΝΑς της προπελας εχει 3 τσιμουχες...
οι τσιμουχες ειναι μαρκα koyo...
20 χρονια στη δοτλεια οτι διασταση σε τσιμουχα koyo την βρισκεις στον πειραια!!!
τις διαστασεις που ηθελα ΔΕΝ υπηρχαν σε ολη την ελλαδα παρα μονο μεσα στη γιαμαχα και κοστιχαν 112 ευρω οι 3 τσιμουχες.
με την κουβεντα ο αποκλειστικος αντιπροσωπος της koyo μου ειπε οτι μπορω να την φερω την διασταση που θες αλλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΙΑΜΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΗ. ειναι δλδ κλειδωμενη η διασταση που θες απο την γιαμαχα. του ειπα ποσο τις πουλαει η γιαμαχα και φυσικα τρβουσε τα μαλλια του...
απο αμερικη και οι τσιμουχες και κοστος 20$ οι 3. εφερα 6...!!!! ολα γνησια γιαμαχα αμερικης
φαντασου να πας στην καβασακι τι εχεις να τραβηξεις...
αυτος ειναι ο ελληνας!!!!
ελεος ελαδιτσα ελεος...