Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Χαχαχαχαχααχαχ!!! Η κολαση η ιδια!!!
Very nice topic, αλλα ειμαι τυχερος γιατι το ειδα απο κοντα!
|
Και απο μεσα!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Καλορίζικα φίλε τα φρένα και καλοφόρετα, και καλά φρεναρίσματα!
|
Ευχαριστωωωω!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Εμ, άμα μου πλακώνεσαι στα φρένα από τα 250km/h... τι να κάνουν και αυτά, κάποια στιγμή θα την ακούσουν!!! Πάντως, εγώ τις σπασμένες δισκόπλακες θα τις κράταγα για ενθύμιιο ή ακόμα και διακοσμητικό! Δεν ραγίζεις κάθε μέρα δισκόπλακες, εκτός και αν είσαι κάφτης!!!
Καλορίζικες οι καινούριες σου δισκόπλακες και εύχομαι να σου κρατήσουν περισσότερο.
|
Να σαι καλα!!!!! Εχω συλλογη!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου θα φρόντιζα να αναβαθμίσω τα φρένα μου για να μην έχω τετοια προβλήματα και φυσικά για να μην ιδρώνω.δεν μου αρέσει καθόλου
|
Τα φρενα ειναι τρομακτικα καλα και μια τετοια αναβαθμιση θα σημαινε(προσφερε) περισσοτερη ασφαλεια αρα περισσοτερο γκαζι, ενω τωρα ξερεις μετα το 5-6 πατηματα απο τετοια χμ ΤΕΛΟΣ, αναγκαστικα κοβεις
Δεν ιδρωνεις ποτε με τα φρενα μου, απλα εχω ενα θεματακι στο θεμα καψιματος!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Έλεος αδελφέ ! πος τα καταφέρνεις???
|
Την παλευω!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
ΘΘεεελλλωωωω και γω!!!!!!
|
Θα παρεις!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
απο τα λίγα πράγματα που ξέρουν να φτιάχνουν καλά οι Ιταλοί είναι τα μακαρόνια, οι πίτσες και τα φρένα (βλέπε Brembo)!!!
πάντως πέρα από την πλάκα είναι μεγάλος φόβος να παρκάρεις και να βλέπεις έτσι κομμένη τη δισκόπλακα!!! βέβαια αν είσαι κάφτης, συμβαίνουν αυτά, έτσι Γιώργο!!!!
|
Και το 10 το καλο(Εβο) τετοιες φοραει .........BREMBO!!!!!!