Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
23-05-09, 17:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τελικα περασα σημερα το πρωι το τελικο.. sebring ειναι..160ε μου το αφησε γιατι τον ηξερα.μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ταιριαζει γαντι με το corollaki αλλα μπενει κ σε honda. o hxos ειναι απιστευτος.ουτε πολυ φασαρια αλλα ουτε και ψοφιο.. τωρα οσο αφορα τις επιδοσεις!..τωρα π το εκανα μια βολτα ,μου φανηκε πιο "γκαζιαρικο",κ πιο αμεσο στο πατημα του γκαζιου.. δν πιστευω να ειναι ιδεα μου..η διαφορα ηταν εμφανεστατη! σαν να ελευθερωθηκε ενα πραγμα.. κ ο πατερας μου π το εκανε(συνεργειο εχει και οσο να ναι εχει τεσταρει αρκετα corolla-mamisia kai mh) μια βολτα τα ιδια μ ειπε..
http://www.sebring.at/cms/website/we...nkitup_big.jpg αυτο ειναι..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 23-05-09 στις 22:04.
Αιτία: Συγχώνευση ποστς
|
24-05-09, 14:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
πολλες φορες πορωνεσαι και απο τον ηχο και νομιζεις οτι παει καλυτερα!συμφωνω με τα παιδια οτι πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη η εξατμιση για να υπαρξουν καποια θετικα αποτελεσματα.
25-05-09, 17:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και εγώ έτσι έλεγα για το starlet και τελικά μόνο βαβούρα έκανε! ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες επειδή έχασε το backpresure που λέμε κρεμούσε πολύ! αν δεν αλλάξεις ολόκληρη εξάτμιση + χταπόδι δουλειά δεν γίνεται! αλλιώς μόνο θόρυβο και τίποτα άλλο! και να κέρδισες σε εκκίνηση ένα 0.5% (λέμε τώρα) δεν λέει κάτι.
|
25-05-09, 17:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Από εμφάνιση παντως ειναι πολυ ομορφο. Καλοφόρετο και καλά χιλιόμετρα!
|
25-05-09, 20:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
ισως να εχεις και δικιο nikiforε..στα χαμηλομεσαια εχει γινει πολυ καλο παντως!στο φαναρι ειναι απαιχτο.. τωρα σε ανοιχτο δρομο π το πηγα λιγο..με 5η κ γυρω στις 4000rpm με βουιζε..δν μπορω να πω οτι εχει κοψει αισθητα στα ψηλα με βεβαιοτητα.. αλλα αν ειναι να μ κοψει στην 5η κ 6η λιγο με ανταλλαγμα την βελτιωση του στα χαμηλομεσαια,να σου πω την αληθεια δν με απασχολει κ παρα πολυ..το θελω δυνατο στις 3, αντε 4 σχεσεις! απο ηχο απιστευτο παντως!!
|
26-05-09, 20:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Aν δεν έχεις φίλτρο, βάλε και καμια φιλτροχοάνη καλή και θα δεις ακόμα καλύτερη διαφορά αλλά και ήχο! έτσι ξεκίνησα και εγώ στο starlet ep82 το 2001 πριν γίνει GT το 2003 αλλά έκανε πολύ βαβούρα!
|
26-05-09, 23:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
το εχω φιλτροχοανη της bmc.. pαει πολυ καλα!!! σημερα το περασα h&r 30mm(ασχετο) Mιλαμε το αμαξι εδειξε..αλλακσε παρα πολυ!
|
27-05-09, 00:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ε βαλε καμια φωτο να το δουμε και να το θαυμασουμε. Οπως καθε Corolla με απλες επεμβασεις γινεται κουκλα!!
|
27-05-09, 00:11
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
θα το βγαλω με την ψηφιακη...προσεχως! βσκ το βγαλα με το κινητο αλλα εχει χαλασει η μνημη του οποτε δν μπορω να τις ανεβασω. απιστευτο!τραγικο κινητο..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15304208 seconds (80,84% PHP - 19,16% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|