Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-04-09, 18:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω τα σχέδια και ότι άλλο έχω μαζέψει αλλά δεν βγάζω άκρη! δεν υπάρχει κανείς να έχει σε corolla μοτερ 4Ε-FTE μαζί και με a/c να βγάλουμε καμιά άκρη? δεν με πειράζει το πρόβλημα με τον διακόπτη τόσο, όσο το ότι δεν ανεβάζει ρελαντί, αντίθετα το κατεβάζει στις 700-800 rpm με αποτέλεσμα το αμάξι να θέλει περισσότερο γκάζι σε εκκινήσεις, ειδικά σε ανηφόρες και μερικές φορές πχ σε παρκάρισμα μου σβήνει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 09:56
Το avatar του χρήστη TOYOROSPY
TOYOROSPY Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Celica AT180
Περιοχή: Λαρισα
Δύναμη Σεβασμού: 200
TOYOROSPY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ριξε μια ματια....Σου εχω σημειωμενο ποιο καλοδιο στον ecu πρεπει να δωσεις 12V.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 15:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγώ έχω εγκέφαλο με 2 φύσες αλλά ξέρω ποιό είναι αυτό που είπες, αυτό ειναι για το glanza. Δηλαδή με αυτό θα ανεβάζει ρελαντί???? αυτό θέλω να κάνω, αν είναι αυτό μου βρήκες την λύση τότε. Πρέπει να πάω εξοχικό να τα κάνω αυτά βέβαια γιατί εδώ που μένω δεν έχουμε χώρο να τα πολεμάμε στον δρόμο. Επίσης όλα αυτά τα καλώδια στην πλεξούδα καταλήγουν από την άλλη πλευρά στην φύσα του κομπρέσορα να υποθέσω? πως μπορώ να βρω την άλλη άκρη που είναι να μην κόβω καλώδιο επάνω στην φύσα? βρήκα αυτό http://www.automotivehelper.com/topic391196.htm και σε ένα σημείο που είχε ένας αυτό το πρόβλημα λέει την λύση αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι αυτά που λέει : Woooooooow! Got it!

Yes, I think I mistake the IAC with the Idle-Up VSV. I took the 2 hoses off from the VSV and ASV. I can hear hissing from the ASV and feel the sucktion from one port. I connect the hose from that port directly to the other port and Voila! The engine revs up! I also measured the voltage of the wire connector, when the AC is on, one of the wire did have 12V.

So, now, as you guys pointed out, yes, I had pin pointed the problem to be the Idle-Up VSV. I will see if I can find one on the internet or from the local junk yard.

Thank you guys!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-05-09 στις 15:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 10:13
Το avatar του χρήστη TOYOROSPY
TOYOROSPY Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Celica AT180
Περιοχή: Λαρισα
Δύναμη Σεβασμού: 200
TOYOROSPY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 17:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

αν και είχα κάτι παρόμοια, thanks a lot!!! τα έχω εκτυπώσει όλα και τα μελετάω, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τα σχέδια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-09, 10:58
NikiforosGT Offline:
Moderator

Στο pdf εδώ πέρα : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17383
Υπάρχει σχέδιο ολοκληρωμένο για το A/C με ΟΛΑ τα ηλεκτρικά του μαζί, ελπίζω με αυτό που είναι αλλιώτικο και ποιο ολοκληρωμένο από τα άλλα που είδαμε εδώ πέρα να βγάλω άκρη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-09, 15:55
aceman_gt Offline:
banned

Δύναμη Σεβασμού: 0
aceman_gt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
7 σελίδες και άκρη δεν εχεις βγάλει.δεν πας σε κανέναν ηλεκτρολόγο να στο φτιαξει?κλέφτες θα γινουν και αυτοι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 09-05-09 στις 16:50.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-09, 18:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν έκανες τον κόπο να τα διάβαζες όλα τα παραπάνω στο topic αυτό θα έβλεπες ότι δεν το ξεκίνησα εγώ και πολλά από αυτά που λέμε ήταν για το παιδί που το ξεκίνησε, και ακόμα δεν διάβασες ούτε καν αυτά που έχω γράψει εγώ, αλλιώς θα έβλεπες ότι το μοτερ που έχω, είναι εισαγωγής Ιαπωνίας από Starlet GT και το κομπρεσερ του a/c είναι από αυτό, αυτό έχει βαλβίδες για κλιματισμό (όχι απλό A/C) και άλλα χρώματα στα καλώδια. Αυτός που μου το έβαλε είναι ηλεκτρολόγος και ασχολείτε με τέτοια και πάλι μετά ΔΕΝ έπαιζε όπως λέω, τυχαία το έκανα εγώ να παίζει αλλά όχι σωστά, πάντως παγώνει και έχω ψύξη. Όπου αλλού και αν ρώτησα που ασχολούνται με A/C ακόμα και στην Toyota μόλις μάθουν ότι μοτερ και κομπρέσορας είναι από Ιαπωνία μου λένε απλά ΑΑΑ! δεν ξέρω! και νομίζουν ότι μιλάω για ούφο και εξωγήινους. Λες αμα έβρισκα κάποιον να το κάνει να κάθομαι να πεδεύομαι 10 χρόνια? μόνο ότι ξέρω φτιάχνω μόνος μου. Αν μου βρεις ΕΝΑΝ να ξέρει τότε σε παραδέχομαι, αλλά να διαβάζουμε πρώτα όλα τα γεγονότα και μετά να λέμε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-05-09 στις 18:29.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 19:18
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μετά από τις δοκιμές που έκανα την Κυριακή ανακάλυψα ότι στα φισάκια επάνω στον κομπρέσορα υπάρχει ένα καλώδιο με χρώμα ασπρο-πράσινο το οποίο δεν αντιστοιχεί με κάποιο από τα άλλα! με πολύμετρο βρήκα ποιο καλωδιο από την μεγάλη φυσα (έχει 5 pins) φέρνει το ρεύμα, αλλά ακόμα και όταν το σύνδεσα στο μονό καλώδιο που δίνει ρεύμα στο συμπλέκτη του κομπρέσορα για να παίρνει μπρος και πάλι δεν παίζει! έκανα ΟΛΟΥΣ τους δυνατούς συνδυασμούς και δεν μπορώ να το κάνω να παίξει σωστά! έλεγξα όλες τις ασφάλειες δεν είναι καμμένη καμία. Τελικά τράβηξα ένα καλώδιο από την μπαταρία (+) σε ένα καλώδιο της φύσας (στο ασπρο-μαύρο) μέσω διακόπτη ώστε να μπορώ τουλάχιστον έτσι να έχω υψηλότερο ρελαντί (και πάλι όχι το σωστό) τουλάχιστον μένει κοντά στο αρχικό να μη με ρίχνει 400rpm κάτω! και παίζουν και τα 2 βεντιλαντερ, δλδ του ψυγείου και του συμπηκνωτή, έτσι πέτυχα καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη και ταχύτερη ψύξη. Τα λέω αυτά μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αν γνωρίζει κανείς κανέναν καλό ηλεκτρολόγο για A/C μου λέει έτσι? πιστεύω ότι έχει χαλάσει κανά ρελέ, αλλά είναι τόσα πολλά! και δεν ξέρω να τα ελέγχω! εκτός αυτά που πέτυχα συνεχίζει ο κομπρέσορας να παίρνει μπρος όταν ανάβω τον ανεμιστήρα και αν πατήσω και το κουμπί A/C ανεβάζει λίγο το ρελαντί και παίρνουν μπρος και τα 2 βεντιλατερ που είπα. Παράξενα πράγματα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 21:39
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 271
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια να ρωτησω κατι..πηγα σε ενα ηλεκτρολογειο που εγραφε και στην ταμπελα service aircodition κτλ..του λεω θελω να αλλαξω το φρεον στο aircodition και μου λεει αυτο γινετε μονο με servce σε αυτο με κοστος 90ευρω..εε οπως ηταν μπηκα και εφυγα..εσεις τι λετε ετσι ειναι?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβλημα με P/S GiannisHerbalife ΦΟΡΟΥΜ 6 29-11-15 04:38
προβλημα 2zz-ge???? nikos_adamo TOYOTA COROLLA T-SPORT 30 27-08-10 23:24
προβλημα με ABS gi@nn@kis CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 27 09-07-08 13:12
Προβλημα Elefsinaaaara_CorollaPowe SUPPORT 4 11-10-05 18:59
Προβλημα ? diafanh-psyxh ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 9 17-06-04 02:01

Page generated in 0,17462301 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com