Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-04-09, 06:08
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στο e10 των γονιων που εχει 276.000 χλμ δεν εχει αλλαχτει ποτε δισκο πλατο χωρις να εχει παρουσιασει προβλημα το αυτοκινητο.

γνωμη μου παντως ειναι (χωρις να ειναι απαραιτητα σωστη) φιλε μου να αλλαξεις μαστορες που πας το αυτοκινητο σου γιατι απ οσα λες δεν ακουγονται ιδιαιτερα σωστοι μαλλον λαμογια ειναι...

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 10:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγώ ακόμα δεν κατάλαβα το αίσχος που κολλάει!! ??? η φθορά του δίσκου είναι φυσιολογική, όπως και των ελατηρίων και των αμορτισερ, μη πω τώρα για τα δικά μου και αρχίσω να γράφω εκθέσεις πάλι! η τιμή μια χαρά είναι τα 250 ευρώ δλδ. Για την μάρκα συμφωνώ με τα παιδιά. Για τον δίσκο το αμάξι αρχίζει να πατινάρει αλλά επειδή το κάνει σταδιακά δεν το καταλαβαίνεις πολλές φορές! και εγώ στο starlet GT δεν το είχα καταλάβει μέχρι που έσπασα σασμαν και τον είδα μετά! για τα χρόνια που λέτε ο πατέρας μου είχε citroen Ln του 1977 και το πούλησε το 1997 και δίσκο ΠΟΤΕ δεν άλλαξε!!! και τώρα το Nissan micra jive 1000cc που έχει από το 1997 μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο εκτός λάστιχα και αμορτισερ! δεν θυμάμαι ποσα χλμ έχει αλλά δεν το κουνάει πάρα πολύ. Μπαταρία άλλαξε από το 1997 το 2008!!!! LOL! θέμα χρήσης είναι όλα, ανάλογα. Οι δίσκοι ειδικά είναι καθαρά θέμα χρήσης και αντοχής τους. Εγώ που το έσκιζα από το 2003 (summer) τον Σεπτ 2007 ήταν χάλια και πατίναρε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-04-09 στις 10:11.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ανακοίνωση διεξαγωγής του 7ου trackday των HACU Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 32 20-02-13 01:26
Ανακοίνωση για το 6ο Trackday των HACU Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 59 18-10-11 19:22
Η επίσημη ανακοίνωση για το φετινό Trackday Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 0 08-07-10 17:39
Ανακοίνωση χορηγίας spyros_45 CREPA LAND 8 24-10-07 15:08

Page generated in 0,12364697 seconds (74,17% PHP - 25,83% MySQL) with 27 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com