Αντώνη επειδη δεν καταλαβα μεσω του γραπτου λόγου τι εννοείς... μπορεις να μου το εξηγησεις?
Την παραδεχεσαι την Fensport ή όχι?
Εγω αυτο που λεω είναι πως στην Fensport κανουν παπαδες αποδεδηγμένα και εχουν φτιαξει αυτοκίνητα πυραύλους εχοντας βρει λυση σωστη σε πολλά σημεία.
Μπορει να ξεκινησανε απο μαστρομπαμπηδες αλλα δεν εμειναν εκει. Γινανε φοβεροι και τρομεροι παγκωσμίως.
Δεν προσβάλω κανενα μάστορα εδω αλλά όσο καλος και να ειναι ενας μαστορας και οσο καθαρο συνεργείο να έχει, αν δεν εχει ουτε τους πόρους, ουτε την υποστηριξη, ούτε τα ανταλλακτικά για δοκιμες, σουπερ βελτιωσεις κτλπ δεν μπορει να συναγωνιστει εταιρίες οπως η Fensport.
Για απλες βελτιωσεις πχ κανενα τουρμπισμα, κανενα αλλαγμα εκκεντροφορων κτλπ μια χαρα ειναι (και παλι με αμφιβολα αποτελεσματα). (και παλι, τους εκκεντροφορους που θα αλλαξει απο εταιρίες οπως η fensport θα τους προμηθευτει...).
Αλλα, οταν ειναι για σοβαρα και μεγαλα project... δυστυχως θελει και υποστηριξη απο πισω...
Αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα.
Δλδ αν είχα τα λεφτά να φτασω το αμαξι μου 600 άλογα... και ειχα να διαλεξω είτε να το παω στο μαστορα της γειτονιας μου είτε να το παω στην fensport... μαλλον το 2ο θα διάλεγα...
|