Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-04-09, 16:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το οτι δεν είχε αλλαξει η συμπεριφορά του κολλαει στο οτι ο δίδκος ήταν στο αμαξι απο μαμα εν τελη.οσο για τα αμορτισερ φιλε μου έχουν αλλαχθει στα 70.000 χλμ κ είναι ΚΥΒ πορτοκαλι.εγω μιλησα εξαρχης για ελατηρια,οχι για αμορτισερ.
μιλαω πάντα για οδιγική συμπεριφορα σου υπενθυμίζω κ οχι απόδοση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-04-09 στις 16:57.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
22-04-09, 16:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μαλλον καποιος πρεπει να σου πει οτι οταν αλλαζεις αμορτισερ αλλαζεις και τα ελατηρια. Και για λογους ασφαλειας, αλλα και γιατι υπαρχουν πολλα καλα μαστορια εκει εξω που κανουν λακαμιες. Για θυμησου λοιπον, που ειχατε κανει την αλλαγη αμορτισερ, γιατι σιγουρα αυτος εκει ο τυπακος εχει κανει τα...."μαγικα" του.
|
22-04-09, 16:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
για την αλλαγη των αμορτισερ είχε παει το αμαξι η μητερα μου κ δυστυχως δεν έμεινε.το απαραδεκτο δεν είναι για το δισκο αλλα για σκεψου να ζητας αλλαγη αμορτισερ κ να σου αντικαθιστουν κ τα ελατηρια χωρις κοστος??????ε???γιατι το έκαναν αν δεν είχαν συμφέρον????κ γιατι τα έκοψαν???ηθελαν αυτη να είναι κουκλα κ όχι εγω?αυτο σκέφτομαι κ εκει είναι το απαραδεκτο φιλε μου....
εκει ηθελα να καταληξω απλα είπα μηπως εκανα λαθος κ υπηρχε καποιοα λογικη εξηγηση αλλα μπααα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-04-09 στις 16:57.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
22-04-09, 16:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ααα ειδα το υστερογραφ'ο σου....μονιμος φανατικος κ πορωμενος κατοικος καθε σ/κ στις κολώνες σαλαμινας....
|
22-04-09, 17:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δίπλα ειμαστε φιλε. Εγω τωρα που θα ανοιξει ο καιρός θα ειμαι σχεδον καθε ΣΚ στα Περιστερια Σαλαμινος. Εχω εξοχικο εκει.
Μαλιστα, τωρα το Πασχα ειχα παει για 5 μερες, και την Κυριακη ημουνα και στις Κολωνες επισκεψη σε μια φίλη.
|
22-04-09, 17:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σας περιμενω και τους δυο!!! Καλα ρε Μιχαλη, ησουνα Σαλαμινα και δεν ειπες κουβεντα?? Αμα σου ξανασωσω τις ζαντες να με χ3$ε!ς!!!
|
22-04-09, 17:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε συ, τωρα που θα πηγαινω πιο συχνα θα κανονισω να σου ερθω καμια Κυριακη μεσημερι να σε θαυμάσω!
|
22-04-09, 17:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Απο την αλλη μονο, γιατι αυτη τη Κυριακη θα ανοιξει μονο βραδυ λογω γαμου.
Για να μη χαλαμε και το θεμα του παιδου, φιλε Μανωλη δρομολογησε οσο πιο συντομα μπορεις μια αλλαγη στα ελατηρια σου. Οταν κοβονται σπειρες απο τα ελατηρια χαλανε τα στοιχεια τους και δεν δουλευουν σωστα.
|
22-04-09, 17:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
αλλη μια ανησυχια μου.ο μηχανικος μου ειπε οτι εβαλε τον αυθεντικο της τουοτα που εβγιανε απο το εργοστασιο....βαλε στο μυαλο σου τι δισκολατο θα εχει τωρα το αμαξι....ολοι ψευτες..
|
22-04-09, 19:13
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
αλλη μια ανησυχια μου.ο μηχανικος μου ειπε οτι εβαλε τον αυθεντικο της τουοτα που εβγιανε απο το εργοστασιο....βαλε στο μυαλο σου τι δισκολατο θα εχει τωρα το αμαξι....ολοι ψευτες..
|
Θα έχει Νippon-Denso ή Aisin ή Fichtel & Sachs (ή αλλιώς γνωστή και σαν ZF).
Αυτοί είναι οι δίσκοι που κατά καιρούς φορούσε η Toyota παλιότερα πριν τους αντικαταστήσει μεταγενέστερα με τους Valeo στα νεότερα μοντέλα.
Τώρα οσο αφορά τα ελατήρια το οτι είναι κομμένα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αλλάχτηκαν με κάποια κομμένα. Μήπως είιναι τα εργοστασιακά και κόπηκαν οταν αλλάξατε αμορτισέρ για παράδειγμα προκειμενου να χαμηλώσετε το αμάξι με μηδαμινό κόστος????
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16915894 seconds (82,44% PHP - 17,56% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|