Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
προβληματισμος και θελω βοηθεια
Παλιά 07-04-09, 17:40
arme72 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 207
arme72 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προβληματισμος και θελω βοηθεια

Παιδια γεια σας,Εχω εχα corolla 97 με 125.000 χιλιομετρα το οποιο το πηρα πριν απο 8 μηνες περιπου.Ειχα ενα προβλημα με το abs τελικα το οποιο διορθωσα ,ηταν προβλημα στο μουαγιε του τροχου,απλα το ενεφερα για να το γνωριζετε ( εχω θεσει θεμα εδω)..Λοιπον εδω θελω βοηθεια,κανοντας μια ερευνα ειδα μια αγγελια για corolla 2001 liftback με 45.000 απο ιδιωτη με φουλ εξτρα κτλ κτλ στα 5.000 μετρητα,οσα χρηματα δινω αυριο το πρωι εγω το δικο μου(επαρχια).Ειναι λογικος ο προβληματισμος μου?Σκεφτομαι οτι θα παρω ενα αυτοκινητο 2001 απο 1997 που εχω- με 45.000 απο 125.000 που εχω και επιπλεον κατι εξτρα .Γνωριζω οτι αυτο που εχω ειναι μαμα ιαπωνια ενω απο 2000 και μετα δεν ειναι ιαπωνιας τα corolla , στο αυτοκινητο που πηρα εχω το βιβλιο σερβις ( κουμπαρος μου το ειχε) απο τη πρωτη στιγμη που μπηκε στο συνεργειο..( μονο τα κλασικα εχει κανει).Το νεο αυτοκινητο εχει βιβλιο σερβις απο Πασπαλιαρη ειναι σε γκαραζ κ χρησιμοποιηται σαν δευτερο.Τι λετε ρε παιδια εσεις???Προβληματιζομαι πραγματικα γιατι δεν θα προσθεσω ουτε 1 € στη αγορα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 18:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συγνώμη αλλά που είδες τέτοια αγγελία? αν δίνει corolla 2001 μοντέλο, ακόμα και μαμά να είναι, την δίνει λίγα χρήματα! εγώ βλέπω μοντέλα 97-98 στρογγυλοφάναρες και όχι με πολλά έξτρα και τις δίνουν τόσο! μιά αναζήτηση να κάνω στο www.car.gr τέτοιες τιμές παίζουν. Μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα? Εννοείς αν κατάλαβα καλά ότι μετά θα πουλήσεις το δικό σου στην ίδια τιμή? τι εννοείς ότι δεν θα δώσεις ευρώ?

Διόρθωση, έχω μείνει λίγο πίσω στις τιμές έχει και φτηνότερες αλλά με πολλά χλμ, του 2001 είναι η facelift ΕΕ111 έτσι? για αυτά που λες και τα χλμ που έχει, τα χρήματα είναι λίγα πάντως. Εγώ επίτηδες πήρα την στρογγυλοφάναρη που έχω του '97 για να μπορώ να βάλω πάνω τον 4Ε-FTE όπως και το έκανα. Αν δεν έχεις σκοπό κάτι τέτοιο, πρέπει να πας να την ελέγξεις καλά, αν νομίζεις ότι είναι καλή κάνε το, αλλιώς άστο. Προσωπικά πάντως εμένα μου αρέσει περισσότερο η στρογγυλοφάναρη από όλα τα μετέπειτα μοντέλα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-04-09 στις 19:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:01
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα πάρει 5000 για το δικό του που το πουλάει αλλού, κια θα δώσει 5000 για να πάρει το άλλο!!!!

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση η τιμή. Ψάξτο σίγουρα πριν το πάρεις. Απο την άλλη, εκεί που πάνε να πέσουνε τιμές.... πάλι καλά θα λέει αν πάρει 5000!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Να πω και κάτι άλλο, όταν έψαχνα να πάρω corolla στρογγυλοφάναρη πήρα την δικιά μου με μερικά extra 4.700 ευρώ. Είχα βρει G6 1300 του 99 με 5600 και θέλετε να πω τι προβλήματα είχε? με δικό μου έλεγχο έτσι? το χρώμα χάλια ήθελε βαψιμο, στο πορτ μπαγκαζ βρήκα νερά, ταπετσαρίες και καθίσματα χάλια λες και τα φάγανε σκύλοι, η μούρη ήταν της facelift!!!! και μου λέει ο τύπος έχει και facelift μούρη! του λεω και??? αυτό σημαίνει ότι ειναι τρακαρισμένη και τα άλλαξες όλα έτσι? και μου λέει εεεεε λιγάκι το φτερό! και καλά!!!! και αλλού καπό, αλλού φώτα, στραβά όλα! προσοχή λοιπόν!!! χαμηλή τιμή σημαίνει και προβλήματα! αλλά όχι πάντα μόνο σε χαμηλές τιμές! εγώ σου προτείνω να κρατήσεις την δική σου που την ξέρεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:24
arme72 Offline:
Μικρό Μέλος

ξερω εγω ρε παιδια ! Nikhfore εχεις δικιο εχω ενα αυτοκινητο που ξερω τι εχει κανει και σε τι κατασταση ειναι θα το ξαναδω το θεμα.Για κοιτα εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/212017 μειλαω για αυτο το αυτοκινητο ,τι διαφορα εχει απο το δικο μου το οποιο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/60447. για βοηθηστε ρε παιδια .ποιο λετε στρογγυλοφαναρο και τα δυο φαναρια ιδια δεν ειναι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:28
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η δεύτερη σελίδα δεν δουλευει φίλε μου

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:29
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
11αρα είναι αλλά f/l και μάλλον με το μοτέρ που φορά και η 12άρα το ΖΖΕ....

Αν μπορείς να πουλήσεις το δικό σου 5,000 πούλα το απόψε !,
Και σε κάνα 2μηνο 3μηνο (αν μπορείς βέβαια να μείνεις χωρίς αυτοκίνητο),
όπως παν τα πράγματα,
θα βρεις με αυτά τα λεφτά 12άρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 19:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/60447
Η σελίδα είναι αυτή, απλά έβαλε τελεία δίπλα και δεν παίζει.
Το δικό σου είναι στρογγυλοφάναρο το άλλο είναι το facelift, εμένα μου αρέσει περισσότερο η δικιά σου και σε εμφάνιση και σε χρώμα! και σου προτείνω να το κρατήσεις, οι τιμές πέφτουν ακόμα και σε λίγο καιρό θα παίρνεις ακόμα ποιό νέα corolla! και ΠΟΤΕ μην εμπιστεύεσε μαντράδες! δεν φαντάζεσε τι πέρασα όταν πήρα το 1ο μου αμάξι το starlet ep82 του 1995, που αργότερα εγώ το έκανα GT. Εμένα έλεγε 55000χλμ και νόμιζα ότι ήταν έτσι, αλλά ήταν μούφα, μη μιλήσω για πόσα τρακαρίσματα είχε! φυσικά είπε ότι είναι ελεγμένο και δεν με άφησε να το πάμε σε δικούς μου. Προσοχή λοιπόν, και επιμένω όπως είπα κράτα το δικό σου που το ξέρεις τι είναι! και αν είναι αργότερα πάρε νέο αμάξι ή έστω νεότερη corolla και όχι απλά σε λίγο επόμενο μοντέλο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 20:01
arme72 Offline:
Μικρό Μέλος

παιδια ποια ειναι η διαφορα 11αρα με 12αρα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-09, 20:29
NikiforosGT Offline:
Moderator

δες λίγο εδώ μέσα στο forum έχει section για τις Ε12, είναι τα νεότερα μοντέλα εντελώς αλλιώτικη εμφάνιση και είναι από το 2002 και μετά αν δεν κάνω λάθος. Εμένα προσωπικά όπως έχω ξαναπεί μου αρέσει περισσότερo η ΕΕ111 και ειδικά η στρογγυλοφάναρη και όχι τόσο η facelift.

E12
http://farm3.static.flickr.com/2095/...e9b808d452.jpg

EE111 στρογγυλοφάναρη
http://www.cardomain.com/ride/3162039

EE111 facelift
http://www.magieras.de/Corolla004k.jpg
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
θελω βοηθεια! mpesikos Θελω βοηθεια 11 13-08-09 02:09
θελω βοηθεια θυμιος31 Ειμαι νεος 1 03-02-09 18:13
Θελω βοηθεια... NIKOS.99 Θελω βοηθεια 18 31-07-08 22:46
καλως σας βρηκα !!! και , εεε θελω τη βοηθεια σας !!! Mac SUPPORT 6 15-01-07 10:41
Θελω Την Βοηθεια Σας toyota mania Θελω βοηθεια 1 30-08-05 17:29

Page generated in 0,17196298 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 46 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com