Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
04-04-09, 18:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Πάντως που έχω ακούσει μερικούς να λένε ότι με μαμά ελατήρια επάνω σε καλά αμορτισερ, ότι το αμάξι θα πηγαίνει σαν βάρκα, αυτό απλά δεν ισχύει και όσους άκουσα να το λένε μιλάγανε θεωρητικά χωρίς να το έχουν δοκιμάσει.
|
ποιος το λέει αυτό?και εγώ μαμα ελατήρια φοράω και ΚΟΝΙ κοκκινα.ποιος θέλει να τον κάνω βόλτα?ή ρωτήστε τον JL_e10 να σας πει να μπορεί να μπει ένα αυτοκίνητο στη στροφή με ΚΟΝΙ και μαμα ελατήρια
|
04-04-09, 18:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φίλοι μου το λέγανε, δεν εννοούσα άτομα από το forum. Συμφωνώ μαζί σου με 1000! το αμάξωμα ναι παίρνει κλίσεις όπως είναι λογικό λόγω ύψους, αλλά από κρατήματα είναι πολύ καλό! εγώ αναγκάστηκα να αλλάξω γιατί όταν έβαλα τα AGX το αμάξι ακόμα πήγαινε σαν βάρκα και τελικά ήταν χαλασμένα και τα eibach! και δεν ήθελα να σκάσω 200+ για νέα ελατήρια, οπότε.... πάντως το αποτέλεσμα με αποζημίωσε και με το παραπάνω, μόνο το θέμα της εμφάνισης με ενοχλεί ακόμα.
|
04-04-09, 18:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Με φωναξε κανειιιιιιις?? Νικηφορε το αμαξι του Διαφανου εκπλησσει ευχαριστα. Μπορει να ειναι καπως ψηλο αλλα στη γεφυρα φευγοντας απο το ΣΕΦ και πιανοντας την ανισοπεδη δεν πλαγιασε και πολυ. Θα λεγα οτι δεν το καταλαβα κιολας. Δεν ειχε βεβαια την αισθηση που εχω στο δικο μου που φοραω κιτρινα και ειναι 3 ποντους χαμηλωμενο, αλλα το σημαντικο ειναι οτι δεν εκανε νουμερα.
Επισης, σκεφτειτε οτι τα κοκκινα ΚΟΝΙ ευκολα γινονται κιτρινα, απλα αλλαζοντας το υγρο και κατι βαλβιδιτσες. Απλα το αναφερω για να το ξερει κι ο φιλος μας που ψαχνει για αναρτηση.
|
06-04-09, 17:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
μετά από επισήμη πληροφόρηση από τα κεντρικά της toyota. τα αμορτισερ της Ε12 είναι kayaba. Η toyota μου είπανε ακριβώς δεν κατασκευάζει αμορτισέρ άλλα τα προμηθέυεται επίσημα από την kayaba. άρα όταν μιλάμε για αυτά τα αμορτισέρ ουσιαστικά μιλάμε για τα μαμα αμορτισέρ.
|
07-04-09, 14:23
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
τα μαμα ειναι απλα λαδιου ομως, μια σειρα κατω απο τα excel g που ειναι αεριου λαδιου
20-04-09, 18:25
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Γεια χαρά παιδιά και χρόνια πολλά.
Έχω ένα corolla 1.4 του 2004 (προ facelift) με μαμά ανάρτηση και 75.000 χλμ περίπου.
Θέλω να αλλάξω την ανάρτηση για μια "σβέλτη" οδήγηση. Μή φανταστείτε του σκοτωμού με 200. Ιδανικά θα ήθελα με μία ταχύτητα 140Κm/h στην εθνική να μπαίνω με ασφάλεια χωρίς να γέρνει τόσο πολύ το αμάξι. Και φυσικά μέσα στην πόλη να μη νιώθω και το παραμικρό χαλικάκι.
Διάβασα τα σχόλια που ξεκινούν από το 2006 (!!!). Υπάρχει ενα kit της Bilstein για το αμάξι μου; Αν όχι, ο συνδυασμός H&R ελατήρια με Bilstein Sprint αμορτισέρ είναι αυτό που ψάχνω; Θα πρέπει να χαμηλώσει το αμάξι;
edit: Επίσης τη γνώμη σας και για Koni+Eibach. Ξέρουμε τιμές για τα 2 αυτά σετ;
ευχαριστώ,
θοδωρής
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hyperspaced : 20-04-09 στις 18:36.
|
|
|
|
20-04-09, 19:27
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hyperspaced
...Ιδανικά θα ήθελα με μία ταχύτητα 140Κm/h στην εθνική να μπαίνω με ασφάλεια χωρίς να γέρνει τόσο πολύ το αμάξι. Και φυσικά μέσα στην πόλη να μη νιώθω και το παραμικρό χαλικάκι...
|
Μειωμένες κλίσεις αμαξώματος χωρίς σκληρότερα ελατήρια/αμορτισέρ = Σφιχτότερες αντιστρεπτικές.
Σε περίπτωση που οι μειωμένες κλίσεις είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, με παράλληλη διατήρηση της άνεσης σε παντός είδους συνθήκες, ο σωστός τρόπος να το επιτύχεις είναι με σφιχτότερες (χοντρύτερες) αντιστρεπτικές.
Διαφορετικά, η χρήση σφιχτότερων ελατηρίων/αμορτισέρ μειώνει μεν τις κλίσεις, αλλά δεν είναι ο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος.
Και για να προετοιμαστείς για το οικονομικό, υπολόγισε περίπου 450€ για τις αντιστρεπτικές (για Ε12), συν την εργασία του μηχανικού σου...
Καλή επιτυχία στις αναβαθμίσεις σου.
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 20-04-09 στις 19:30.
Αιτία: Διόρθωση κειμένου.
|
22-07-09, 21:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Διάβασα καλά λόγια εδώ στο forum για τα Koni κόκκινα αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Έχω ρωτήσει σε 5 μαγαζιά στην Αθήνα και έχουν μόνο τα κίτρινα. Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα Koni κόκκινα σε άλλη μάρκα;
|
23-07-09, 17:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
φιλε Teo γιατι δεν βαζεις τα κιτρινα KONI με H&R ελατηρια νομιζω πως ειναι ο ιδανικοτερος συνδιασμο για το αμαξι σου.....Μηπως ρωτησε τιμουλα για τα κιτρινα γιατι σκοπευω να τα βαλω κ εγω..???.
23-07-09, 18:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Τα kayaba 350e. Τα Koni κίτρινα 500-600 περίπου, δεν θυμάμαι καλά, δεν με ενδιέφεραν γιατί ξεφεύγουν σε τιμή. Ελατήρια λέω να κρατήσω τα μαμά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17843604 seconds (80,56% PHP - 19,44% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|