Δεν έχω καλυτερη δυστυχώς, εμένα ο ενισχυτής μου έχει 6 ζευγάρια RCA, είναι 4καναλος τα τελευταία είναι για έξοδο σε άλλον ενισχυτή. Τα 2 πρώτα ζευγάρια είναι για 2 + 2 κανάλια και συνδέονται στο radio cd, όμως εγώ έχω τα μπροστινά μου ηχεία (που δεν είναι για ενισχυτή) να παίζουν από το radio cd, και στον ενισχυτή παίζουν τα 2 πίσω και 2 κανάλια γεφυρωμένα σε ένα να παίζουν το sub. Λογικά αυτό το πράμα το συνδέεις ανάμεσα στην σύνδεση ενισχυτή και των καλωδίων που έρχονται για τα ηχεία σου, αν έχεις και άλλο ζευγάρι ηχεία να παίζουν με τον ενισχυτή θα βάλεις άλλο ένα και για το άλλο κανάλι. Το sub δεν κάνει παράσιτα τέτοια, μόνο για ηχεία γίνεται και όχι πάντα. Αυτό το φίλτρο έχει από την μία 2 αρσενικά RCA που τα συνδέεις στον ενισχυτή σου (στις LINE IN) και από την άλλη είναι 2 θυληκά RCA και συνδέεις το καλώδιο που πάει στις εξόδους ενισχυτή στο radio cd σου. Πυκνωτή αν θες βάζεις αλλά αν έχεις έναν ενισχυτή και sub και είναι μικρής ισχύος δεν είναι απαραίτητο, συνήθως το βάζουν αν έχουμε δυνατότερα μηχανήματα, δεν ξέρω τι έχεις εσύ, αλλά στην δική μου περίπτωση δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν έχω βάλει. Ξέρεις ειδικά με τα μπάσα τραβάει απότομα πολλά amper ρεύματος και γονατίζει την μπαταρία, εκεί χρειάζεται πυκνωτής.