Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 224
Σποιλερ πισω για 2002
Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν ταιριαζουν τα γνησια πισω σποιλερακια οι 2 γωνιες δηλαδη σε 2002 μοντελο; Γιατι απο τι ξερω ο προφυλακτηρας 2004 διαφερει λιγο.
Δύναμη Σεβασμού: 395
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dj_kostis
Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν ταιριαζουν τα γνησια πισω σποιλερακια οι 2 γωνιες δηλαδη σε 2002 μοντελο; Γιατι απο τι ξερω ο προφυλακτηρας 2004 διαφερει λιγο.
με λιγο ζεσταμα μπορεις να τα κουμποσεις αλλα νομιζω πως το αποτελεσμα ειναι μ@λ@κι@ οπως θα δεις κ στην φωτο!Εγω τον εχω αλλαξει το προφηλακτηρα..
Δύναμη Σεβασμού: 395
ο f/l προφηλακτηρας μπαινει κουτι χωρις καμια πατεντα κ τον πηρα απο ενα τρακαρισμενο που ειχα δει σε μια αντιπροσωποια(50 ευρω)..οι γωνιες εχουν 100 ευρω περιπου κ εχουν κατι αυτακια απο μεσα για να γατζοσουν στις τρυπες που εχει ο προφηλακτηρας αλλα επειδη αυτος που πηρα εγω δεν ηταν απο σπορ εκδοση με σποιλερ δεν ειχε τρυπες οποτε τα αυτακια τα εσπασα κ το εχω βαλει με κολα!