Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 228
Διδυμοτειχο-Ορεστιαδα
Για σε οσους ειναι απο Διδυμοτειχο-Ορεστιαδα ειμαι νεο μελος απο Λαρισα αλλα ανεβαινω πανω 5 φορες το χρονο για 5ημερα με το λευκο ε12 και θα ηθελα γνωριμια για καφε και παρεα αν ειναι κανεις ας γραψει
Δύναμη Σεβασμού: 511
Μετέφερα το ποστ σου εδώ, όπου γίνονται όλες οι συζητήσεις. Όποτε όταν έρθεις προς τα μέρη μας πάρε με τηλ να βρεθούμε ή και να κανονίσουμε συνάντηση άμα βολέψει. Επίσης για Διδυμοτειχο-Ορεστιαδα υπάρχουν τα παιδιά analyst78 και Σιδεροφαγος όπου μπορείς να τους στείλεις πμ και να βρεθείτε απο κοντά...
Άντε με το καλό σε περιμένουμε
Δύναμη Σεβασμού: 296
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Μετέφερα το ποστ σου εδώ, όπου γίνονται όλες οι συζητήσεις. Όποτε όταν έρθεις προς τα μέρη μας πάρε με τηλ να βρεθούμε ή και να κανονίσουμε συνάντηση άμα βολέψει. Επίσης για Διδυμοτειχο-Ορεστιαδα υπάρχουν τα παιδιά analyst78 και Σιδεροφαγος όπου μπορείς να τους στείλεις πμ και να βρεθείτε απο κοντά...
Άντε με το καλό σε περιμένουμε
αυτό είναι προσηλυτισμός! μαζεύεις κόσμο από άλλα παραρτήματα και αυτό απαγορεύεται ρητά από τη θρησκεία μας.
πιστεύω εις ένα corolla δυνατό σαν παντοκράτορα ......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα............
Ωραίος ο Σταμάτης.. Το παληκάρι μου είπε ότι έρχεται 4-5 φορές το χρόνο και με ρώτησε ποιούς μπορεί να βρεί εκεί που θα είναι για κάνα καφέ. Εγώ απλά απάντησα. Δεν μπορώ να τον κάνω μεταγραφή
Δύναμη Σεβασμού: 329
Παιδια το τοπικ "ΕΔΩ ΘΡΑΚΗ" εχει ποστ μονο +- 2 μερες απο την συναντηση.
Μηπως να ποσταραμε λιγο πιο συχνα ? Δε νομιζω να μην υπαρχουν θεματα προς συζητηση. Μηπως να αρχιζαμε να συζηταμε για την επομενη συναντηση σιγα σιγα ?
Παληκάρια εγώ θα απουσιάζω απο το Σάββατο μέχρι 25-03...(Αθήνα - Καρπενήσι - Άγραφα), ότι χρειαστεί τηλέφωνο...
Όταν γυρίσω περιμένω γνώμες για την επόμενη συνάντηση...