Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-09, 12:46
Το avatar του χρήστη Παντελής
Παντελής Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE92 1.6 16V
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 201
Παντελής είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημερα!χρονια πολλα σ ολους!Μαγκες εγω εχω τα dunlop τα sport 01 πανω στην κορολιτσα εδω και 3 χρονια τωρα 195/50/15 και δεν καταλαβενουν τιποτα πολυ καλα.......Αν και την επομενη φορα που θα βαλω λαστιχα λεω να βαλω τα AVON με τρελενει αυτο το πελμα τους.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-09, 15:42
Το avatar του χρήστη mpliet7
mpliet7 Offline:

Μοντέλο: Toyota Starlet 1.3 '95
Περιοχή: Σερρες-Κως
Δύναμη Σεβασμού: 229
mpliet7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος mpliet7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εγω εδω κ 2 περιπου χρονια εχω στο σταρλετ τα μισελεν πιλοτ σπορτ κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Παιζει βεβαια ρολο οτι στην Κω δεν εχει κ τις τρελες αποστασεις να διανυσεις αλλα εως τωρα ειμαι ευχαριστημενος.Μελλοντικα σκεφτομαι να βαλω μπριτζεστον αλλα οχι κ πολυ ακριβα.Εως τοτε ιδωμεν.............
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-09, 20:09
Το avatar του χρήστη JaPanos
JaPanos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Τερψιθέα
Δύναμη Σεβασμού: 217
JaPanos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά στο corolla μου φοράω Bridgestone turanza και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος..Πατάει πολύ καλά τα αυτοκίνητο..Πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας..Και όχι μόνο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-09, 20:24
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα, και Potenza RE720 δεν ειναι (τρομερο λαστιχο, ακομα και στο βρεγμενο), αλλα και τα Turanza ER300 που φοραω με εχουν αφησει ικανοποιημενο. Σκεφτομουν ομως στην επομενη αλλαγη να βαλω κατι πιο καλο απο αυτα, κατι που να επιτρπει στο αμαξι να μπαινει πραγματικα "κομματια".
Παλιά 02-03-09, 20:28
Το avatar του χρήστη JaPanos
JaPanos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Τερψιθέα
Δύναμη Σεβασμού: 217
JaPanos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα, και Potenza RE720 δεν ειναι (τρομερο λαστιχο, ακομα και στο βρεγμενο), αλλα και τα Turanza ER300 που φοραω με εχουν αφησει ικανοποιημενο. Σκεφτομουν ομως στην επομενη αλλαγη να βαλω κατι πιο καλο απο αυτα, κατι που να επιτρπει στο αμαξι να μπαινει πραγματικα "κομματια".
Ποια σκέφτεσαι να βάλεις Γιατί και εγώ από Σεπτέμβρη θα πάω για αλλάγη..Αλλά έλεγα να μείνω σε Bridgestone..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-09, 20:42
JL_e10 Offline:

Μεχρι τοτε εχω εναν χρονο, οποτε και μπορει να χει βγει κατι αλλο στην αγορα εκτος αυτων που ηδη υπαρχουν.
Παλιά 02-03-09, 21:08
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παντως για τα turanza ακουω πολλα αρνητικα απο πολλούς.Οτι είναι περισσότερο ελαστικα οικονομίας παρά επιδόσεων...Είναι έτσι Δημήτρη?

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-09, 21:19
JL_e10 Offline:

Τι να σου πω, κι εγω το εχω ακουσει. Η αληθεια παντως ειναι οτι καποια στιγμη που το χε παρει ο αδελφος μου το Corolla, σε μια στροφη εκανε παιχνιδακια που θεωρω αδικαιολογητα για το στησιμο του αυτοκινητου, και με τα Potenza το αυτοκινητο ηταν απλα βεντουζα. Το μονο κακο που ειχαν τα Potenza ειναι οτι αργουσαν καπως να ζεσταθουν.
Παλιά 03-03-09, 00:46
Το avatar του χρήστη sashatoyota
sashatoyota Offline:

Μοντέλο: G6 99-1.3
Περιοχή: Λαμια
Δύναμη Σεβασμού: 259
sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος sashatoyota είναι υπέροχος
Ειχα και εγω για ενα διαστημα τα potenza και παρολλο που ειχαν σωθει επιαναν πολυ καλα ακομα και με βροχη.Τωρα εδω και τρια χρονια βαζω τα marangoni και σαν λαστιχο καλο και σαν πελμα.Ναι μπορει να σωνεται πιο γρηγορα αλλα κανενα προβλημα.Καλα εγω κοιταω να αλλαζω λαστιχα αρκετα συχνα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-09, 01:26
Το avatar του χρήστη Mad-Man
Mad-Man Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 200
Mad-Man είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα Turanza είναι σε γενικές γραμμές σκληρά λάστιχα με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καταναλώνουν λιγότερο,γι'αυτό είναι και η μεγάλη αγάπη των ταξιτζήδων.
Τα Dunlop τα φοράω και στα δυο μου αυτοκίνητα.Στο μεν Corolla φοράω τα fast response στο δε Supra τα Sport Maxx . Είναι μαλακά λάστιχα,κορυφαία στη βροχή χωρίς να είναι τα απόλυτα στο κράτημα,έχουν βέβαια το εξής καλό οτι σε προειδοποιούν πριν χάσουν την προσφυσή τους με αποτέλεσμα οι έμπειροι να τα φτάνουν στα απόλυτα οριά τους και οι άπειροι να καταλαβαίνουν μέχρι που μπορούν να πιέσουν με ασφάλεια.
Τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα είχα με τα michelin pilot sport,κορυφαία επίπεδα πέδησης και απόλυτη πρόσφυση που όμως έσπαγε ακαριαία χωρις προειδοποίηση με αποτέλεσμα να σε πιάνει αδιάβαστο σε υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς.
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι προσωπικές εμπειρίες και δεν σημαίνει οτι τα ανωτέρω λάστιχα θα έχουν την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα αυτοκίνητα,υπάρχουν πολλοί παράγοντες (ανάρτηση,πίεση,τρόπος οδήγησης) που ο καθένα απο εμας μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη.
Επίσης πάρα πολύ καλά λάστιχα αποδείχθηκαν τα χειμωνιάτικα Goodyear Ultragrip 7 που δοκίμασα φέτος,το κορολλάκι ήταν σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο στον παρνασσό και δεν έβαλε ούτε μια φορά αλυσίδες προς έκπληξη όλων που απορούσαν πως είναι δυνατόν να πηγαίνει με τέτοια ευκολία στο χιόνι.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ειστε Ικανοποιημενοι Απο Τα Εργοστασικα Σας Φρενα??? Θωμας.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 68 27-03-10 20:37
ΕΛΑΣΤΙΚΑ... Παντελής ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 23-09-09 16:31
Να είστε καλά! vagelis87carina Ειμαι νεος 13 17-02-09 03:29
Ποιός υπερήρωας/"κάκος" είστε... giannakk1986 OFF TOPIC 21 06-08-07 00:07
Τι μουσική ακούτε όταν είστε στο αμάξι; Corollaxli OFF TOPIC 24 27-05-07 17:58

Page generated in 0,16790104 seconds (81,20% PHP - 18,80% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com