όπως είπαμε και στο τηλέφωνο για να μετρήσει κάποιος σωστα με το όργανο αυτό πρέπει να ΞΕΡΕΙ! καταρχήν δεν είναι δυνατόν να μετράς στον δρόμο! όποιος έχει δουλέψει τέτοιο όργανο ξέρει ότι ο θόρυβος στον δρόμο βγάζει μερικά db παραπάνω! πρέπει να το έχουν καμια 10αρια cm από την απόληξη της εξάτμισης και σε 45 μοίρες κλίση, αν το βάλουν σχεδόν μέσα μετράει db παραπάνω! επίσης οι στροφές πρέπει νανε σταθερές ! αν πάμε παραπάνω πάλι την πατήσαμε! τέλος αν θέλουμε να γλιτώσουμε χρόνο κτλ μπορούμε (σύμφωνα με όσα έχω ακούσει) να μην υπογράψουμε την κλίση, να πούμε πχ ότι δεν μετράνε σωστά και δεν το δεχόμαστε και να πάμε δικαστικώς. Πολύ πιθανό να κάνει χρόνια το δικαστήριο ή να μην γίνει ποτέ! ή ακόμα και να γίνει να το έχουμε φτιάξει μέχρι τότε! και κάτι άλλο, που ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρει ο ΚΟΚ αυτό το πρόστιμο για θόρυβο από την εξάτμιση? γιατί εγώ δεν το βρίσκω ? και οι νέοι (οι μπλε στρουμφοψάρακες) καλύτερα να πάνε να πιάσουν κανά αναρχικό και κανά κλέφτη και να μας αφήσουν στην ησυχία μας! αλλά το θέμα είναι πως να βγάλουν λεφτά και όχι να κάνουν σωστά την δουλειά τους! τι τους πείραζε τα 8db παραπάνω? τους τρώνε το ψωμί τους? ή τα φυμέ ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ πάντως ΔΕΝ θα υπόγραφα κλήση για τέτοιο θέμα και ειδικά εφόσον το αμάξι έχει περάσει κανονικά ΚΤΕΟ! αν δείτε στο link
www.kteohellas.gr πχ αναφέρει ότι αν το αμάξι κάνει θόρυβο το μετράνε με desibelometro!!! πάντως επειδή ξέρω τι *******&*^^&&&^^&^ είναι, όταν πετυχαίνω κανά παρκαρισμένο περιπολικό να κοιμούνται μέσα πχ έξω από πρεσβείες, πάω κοντά ρίχνω μερικά σκασίδια και με τον ήχο πετάγονται!!! τι γέλια έχω ρίξει δεν λέγεται !!! ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ή όταν βλέπω έναν τροχονόμο πχ Κηφισίας και κανει επίμονα νόημα να τρέξω ποιό γρήγορα και το πλακώνω και τουρμπίζω, ρίχνω κανά σκασίδι και κοιτάει καλά καλά, αν θέλει ας έρθει με μετρήσει! άντε σε έφτιαξα λίγο να απαλύνεις τον πόνο σου. Κάτι ξέρω εγώ που δεν πατάω προς τα νότια!