ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ θα σε πετύχω να σε τσαγιάσω Diafani psixi :PPppp
το intercooler το έβαλα εκεί γιατί το είχα και δεν ήθελα να χαλάσω επιπλέον χρήματα, ο προφυλακτήρας ο μαμα για να πάρει άλλο πρέπει να πετσοκοπεί, ενώ τώρα χάλασα μόνο ένα στήριγμα του που δεν μας ενοχλει καν, επίσης το αμάξι έχει μαμα πίεση και τουρμπίνα οπότε δεν υπάρχει λόγος για μεγαλύτερο και από lag δεν έχω καταλάβει τίποτα απ' όταν ήταν από πάνω στο starlet gt, ίσα ίσα που λογω ψύξης πάει και πολύ καλύτερα. Και οι σωληνώσεις ηταν απο το σταρλετ που τις ειχα φτιάξει εγώ, και με μια μικρή μετατροπή μπήκαν και στην corolla και δεν ήθελα να κάνω νέες πατέντες. Χώρια ότι για μένα είναι καλύτερα να μην κάνει μπαπ από μακριά ότι ειναι turbo, έχει περισσότερο φάση με μαμα look. Επίσης αυτό το intercooler μεταχειρισμένο πάντα, έχει 50 ευρώ, καινούριο ένα άλλο που βάζουμε συνήθως σκέτο πάει 150.
Θα πω μια φάση που έγινε. Μια μέρα ήμουνα Αττική οδό αριστερή λωρίδα. Πήγαινα σφαίρα και πετυχαίνω στην μεσαία ένα Scooby Sti. Πάω κοντά σκάω τουρμπίσματα και μετά με παίρνει στο κυνήγι. Φυσικά δεν μπορούσα να του φύγω οσο και να το πάταγα και κάνω δεξιά. Μετά αυτός αντί να με περάσει με την μία πήγαινε ελάχιστα ποιό μπροστά και κοιτούσαν τον μπροστινό προφυλακτήρα μου!!! LOL!!! ψάρωσε όμως έτσι???
Δείτε και το γκαραζ μου!
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5284