οπωσδήποτε ο μαραγκός είναι καλύτερος ΑΛΛΑ, μόνο εφόσον βρεις τον κατάλληλο (τώρα το πως θα τον βρεις αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Συνήθως άλλα τους λες και σε πολλά σημεία φτιάχνουν ότι τους βολεύει. Αυτά από προσωπική εμπειρία (έχω χρησιμοποιήσει 3 μαραγκούς μέχρι τώρα-άλλος καλός, άλλος έκανε οτι ήθελε, άλλος καλός αλλά τελικά έκανε οτι τον βόλεψε). 100% ευχαριστημένος με τους μαραγκούς δεν έμεινα. Ακόμα και με τον καλύτερο θα έλεγα ένα 90-95%. Το οποίο εντάξει είναι αποδεκτό.
Επίσης πρέπει να ξέρεις οτι με τον μαραγκό πρέπει να έχεις επικοινωνία-συναντήσεις για να βλέπεις τι φτιάχνει, τι βάφει, τι κάνει γενικά με την παραγγελία σου. Ενώ την ετοιματζίδικη, τη βλέπεις στην έκθεση, αυτή είναι, δεν πρόκειται να πάρεις κάτι διαφορετικό στο τέλος. Και εμένα μου είπε μαραγκός (ο 90%), φέρε σχέδιο εσύ και θα στην κάνω εγώ ίδια, αλλά δεν τον εμπιστεύτηκα, τουλάχιστον για τόσο μεγάλο project.
από κει και πέρα, ο κάθε πελάτης έχει τα δικά του στάνταρ...
Επίσης ναι μια ίδια κουζίνα, θα σου στοιχίσει λιγότερο σε μαραγκό.
P.S. Πιστεύω οτι σε μια ετοιματζίδικη κουζίνα, ακόμα κι αν κλείσει το μαγαζί, αν πας ένα χαλασμένο πορτάκι σε μαραγκό, θα στο φτιάξει...
|