Πωωωω... Αυτο που δεν μπορω ειναι τις υπερβολες...
Ελεος ρε παιδια...
Ακου "πρεπει τα ποδια σου να ειναι σε καρεκλα", "βρωμαν τα ποδια σου αν φορας καλτσες κτλπ"...
Τι να πω...
Σε λιγο θα μας πειτε πως οσοι εχουν ενδοδαπέδια θέρμανση μπορουν να πιασουν δουλειά και ως αναστενάρηδες και να περπατανε με ανεση πανω σε καρβουνα...
Ayrton, αν βαλεις ενδοδαπεδια θερμανση, μη βαλεις τζακι κανονικό γιατι ουτως ή αλλως αν θελεις να ψησεις, μπορεις να ακουμπας τη σχαρα στο πατωμα και να φτιαχνεις εκει τα λουκανικα σου και τις μπριζόλες σου! Προσεχε μονο μην σου αρπαξουν και τα κάψεις...
Ελεος ρε παιδιά και πάλι έλεος...
Εγω θα το ξαναπω γιατι εγω το εχω ζησει. Δεν το εχω ακουσει απο το τριτο φίλο του γιου του παρατηγανιερη που τα ξυλωσε...
Αυτη τη ζεστασια που σου δινει η ενδοδαπεδια ΔΕΝ μπορουν να στη δωσουν τα σωματα του καλοριφερ. Αμα θελεις να κρεμας καλτσες υπαρχουν αντιστοιχα σωματα (που ειναι για κρεμασμα ρουχων) τα οποια μπαίνουν στην τουαλετα. (Εκτος αν εσεις κρεματε τις καλτσες σας και τα σωβρακα στα καλοριφερ του σαλονιου...
)
Η ενδοδαπέδια δημιουργεί μια "γλύκα" σε ΟΛΟ το χώρο. Δεν χρειάζεται να πηγαινεις και να τρίβεις τον αποτέτοιο σου πάνω στο σωμα του καλοριφερ για να εχεις μια εξτρα δοση ζέστης...
Αν ο μάστορας ξέρει τη δουλεια του, ολα θα ειναι μια χαρα και καλύτερα απο το να μπουνε τα κλασσικά σώματα.
Αν ειναι ο μαστορας αλμπάνης... τότε αλλαζει το θέμα. Αλλά αυτο ισχύει παντού.