Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-01-09, 23:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω ειμαι 1986 αρα δεν γραφω σχολειο...κριμα ρε για ενα χρονο...χαχα!!παντος στο δημοτικο παιζαμε μπαλα με κουτακια απο κοκα κολα!!!
|
|
26-01-09, 23:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασιλη κι εγω 86αρης ειμαι, αλλα καποια πραγματα τα προλαβα. Ειχα την τυχη να φυγω απο την Αθηνα 2 χρονια μετα την γεννηση μου (λογω μεταθεσης του πατερα) και βρεθηκα στη Μυτιληνη. Αθροιστικα περασα εκει 7 χρονια (88-92, 95-98), και απο κει το μονο που εχω να θυμαμαι ειναι μια μικρη αλανα (την πρωτη περιοδο που πηγα) και μαζευομασταν ολα τα πιτσιρικια εκει και τρεχαμε, σκοτωνομασταν με τα ποδηλατα κι ας ειχα τοτε τις βοηθητικες, παντα εβρισκα τροπο να κοιταω τον ουρανο -ποσες φορες ειχα πληγες στα γονατα, εχω χασει τη μπαλα. Αλλα και πισω απο το σπιτι που μενα ειχε μια αυλη, ολοενα εκει ημουν που ειχα τον αμαζευτο. Την δευτερη φορα που κατεβηκα Μυτιληνη εμενα λιγο εξω απο το κεντρο (για οσους ξερουν, στην Βαρεια ακριβως διπλα απο το 221), οποτε εκει η απλα ηταν το μονο που ειχε. Λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου ειχε εναν δρομο ο οποιος επειδη ηταν (τοτε ακομα0 χωματοδρομος μονιμα παιζαμε εκει και τραβαγαμε κωλιες με τα ποδηλατα. Ειχα δωσει ολοκληρη περιουσια σε μπαλωματα και λαστιχα, χωρια τα ματωμενα γονατα. Ισως τελικα οι 86-87αρηδες να ταν οι τελευταιοι που προλαβαν να ζησουν καποια πραγματα...
|
27-01-09, 01:08
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Σιγά σιγά θα το πάτε "όσοι γεννήθηκαν πρίν το 2000"
Μου το είχαν στειλει και μένα το κείμενο πριν αρκετό καιρό. Ωραίο είναι. Μας φέρνει στο νου όμορφα και αθώα χρόνια....
|
27-01-09, 01:24
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
δλδ να γραψω και γω τα παιδικα μου χρονια?
ρε κοψη ψυχιατρος εισαι?
πατινια με σκουποξυλο και ρουλεμαν φτιαχνατε?
μηπως επρεπε να λεει για τους γεννημενους πριν τον 1975? πιστω εως εκει προλαβαν τα καλα!!! αντε μεχρι το 1977....
πιο μετα αρχισε ο κοσμος να γινεται εγχρωμος...
εμεις τον θελαμε ασπρομαυρο ομως....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 27-01-09 στις 01:42.
|
|
|
|
27-01-09, 02:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Και γω γεννημένη το 78 είχα την τύχη να τα ζήσω...
Κλέφτες και αστυνόμους,κρυφτό και κυνηγητό,μήλα και κουτσό.
Κρυφές εξερευνήσεις σε κοντινά μέρη και ατελείωτα γέλια.
Μυστικά γραμμένα σε ροζ ημερολόγια με κλειδάκια κρυμμένα...καρδούλες ζωγραφισμένες που βρέθηκαν δήθεν τυχαία σε χέρια αγοριού και αθώα αγγίγματα...
Τα παραμύθια της Παρασκεύης,το θέατρο της Δευτέρας και η φοβερή φρουτοπία,,,,πέρασαν,,,,μας αγγιξαν και...χαθηκαν ως γλυκιές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.
Μοναδική έννοια μας η Μπιμπιμπό και το φανταχτερό της φόρεμα..το καινούργιο επεισόδιο της Κάντυ...ο σταυλος σπιτάκι των πόνυ και τόσα άλλα...
Η τεχνολογία ανύπαρκτη.Ξεγνοιασια,αθωότητα και χαρά...πραγματική χαρά ακόμα και με αυτά τα λίγα που είχαμε.
Κρίμα που πέρασαν.....κρίμα που δεν θα έρθουν ποτέ πια...
Τουλάχιστον υπάρχουν καλά κλειδωμένα μέσα μας...και πού και πού...μας κάνουν να ελπίζουμε πως δεν χάθηκαν εντελώς όλα....
|
|
27-01-09, 02:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tVP-H...eature=related φρουτοπια
http://www.youtube.com/watch?v=yElOmdHhihA thundercats
http://www.youtube.com/watch?v=27vLA...eature=related στρουμφακια
http://www.youtube.com/watch?v=TvMy2KN6hsI του κουτιου τα παραμυθια
http://www.youtube.com/watch?v=iiPed...eature=related sport billy
http://www.youtube.com/watch?v=KYCb7UcD-y8 scooby doo
http://www.youtube.com/watch?v=CqEfFI9bT-I archie
http://www.youtube.com/watch?v=lEx9r5enZsk batman
εχω την αποψη οπως κ οι περισσοτεροι εδω μεσα πως αν ξεκινησω να μιλαω δν θα τελειωσω ποτε
για αυτο εβαλα μερικα Links απο κομματια των παιδικων μ χρονων αν κ θα επρεπε να ποσταρω ολο το βραδυ.
οσο για τα παιχνιδια
κρυφτο, κυνηγητο, ΜΠΑΛΑ(ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΧΑ), φυγα, επιτραπεζια (hotel, μονοπολη κτλ), πολυ ποδηλατο ομως (κ τουμπεσ φυσικα), δεντροσπιτα κ αλλα πολλα.
με λιγα λογια οτι εχει αντικαταστησει ΔΥΣΤΗΧΩΣ το facebook και τα pc γενικοτερα, κριμα για τα παιδακια.
27-01-09, 02:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=7tuOd...eature=related
συγνωμη για το 2 post αλλα ξεχασα το αγαπημενο μ
προβλημα πεσ μ πως το λυνεις ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΙΝΗ!!!!!
|
|
|
27-01-09, 03:41
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
πατινια με σκουποξυλο και ρουλεμαν φτιαχνατε?
|
Κι ομως τα προλαβα!!! Ευτυχως ο πατερας μου οταν ημουν μικρος μου ειχε φτιαξει! Θυμαμαι οτι περιμενα πως και πως να γυρισει απο το συνεργειο με το γαλακτερο Corolla και να φερει αρκετα ρουλεμανακια παλια απο το μαστορα...
Μπορει να γεννηθηκα το 85 και να μην εχω ζησει οσα εσεις οι υπολοιποι, αλλα δοξα το Θεο τα παιδικα μας χρονια ειχαν μια αρκετα μεγαλη δοση απο αυτα που περιγραφετε! Παιχνιδια ατελειωτες ωρες, κρυφτοκυνηγητα σε πολλα τετραγωνα και "περιπετειες", στις οποιες βρισκαμε διαδρομες απο ακαλυπτους χωρους πολυκατοικιων και απο ταρατσα σε ταρατσα αναλογα και διασχιζαμε το τετραγωνο απο μεσα!(δυσκολο να το περιγραψω αλλα φανταζεστε!). Μια φορα οπως πηφουσαμε μια καγλελοπορτα ενας φιλος ειχε καρφωσει το μπουτι του σε ενα καγκελο και εκανε 12 ραματα...
Μιλωντας για τραυματα, περασαμε και ενα χρονικο διαστημα στο χωριο οπου καναμε κι εκει τα απιστευτα..Εκτος απο τις αμετρητες τουμπες με τα ποδηλατα (μια φορα ειχα συρθει αρκετα μετρα και ειχα κανει τα χερια μου χαλια και ο 8ειος μου μου εβαλε AXE...(εγινα πυραυλος!)) μας ειχαν φερει κατι ξαδελφια απο Καναδα ορειβαρικο σκοινι, ζωνες (μποντριέ) και τροχαλιες... ο πατερας τα εδενε απο δεντρο σε δεντρο και περναγαμε ρεματια 15 μετρα οταν ημασταν 11 χρονων..
Για να μην τα πολυλογω περισσοτερο, συγκρινω τα παιδικα μου χρονια με ενα ξαδελφακι μου 15 χρονων τωρα και λυπαμαι οταν διαπιστωνω ποσο βουτυροπαιδο ειναι.. Αν δεν ειναι με το Game boy Advance στο χερι,θα εχει το Psp αλλιως θα ειναι στο Playstation.. Η ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...(Ελεος, αλλα γουστα ειναι αυτα). Τουλαχιστον ειναι Αεκτζης, ειναι κι αυτο μια παρηγορια... Αλλα τι 8α εχει να θυμαται απο την παιδικη του ηλικια? Τα Highscore του?
Δε λεω κι εμεις ειχαμε Game boy και ωρες ωρες λιωναμε, αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περνουσαμε εξω..
Συγγνωμη αν τα γραφω μπερδεμενα, δεν βοηθαει και η ωρα!!!
27-01-09, 09:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ερχονται τόσα στο μυαλό που δεν σταματάς να τα γράφεις!!!!
Αμπάριζα ρε παιδιά........ πώ πώ......
Για να μην πώ για τα "κολονάτα"!!!!!!! (Τον πόνο ακόμα τον θυμάμαι!!!!)
Μικρό σπίτι στο Λειβάδι!!!!!!!! Απλά τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
Και μιας και λέτε για τα κατορθώματα των ποδηλάτων.... πήγα για ψωμί με το ποδήλατο.... και γυρνώντας, κράταγα το ψωμί, και αναγκάστηκα στην κατηφόρα να φρενάρω με το μπροστινό!!!! Την συνέχεια την φαντάζεστε πιστεύω!!!!!!!! Τώρα τα λές και γελάς..... τότε όμως.....!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
27-01-09, 16:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
καλα ρε παιδια αυτα που αναφερεται ειναι καπως πιο πολιτισμενα,καλα λεει ο μαρμελαδας πριν το 1975.....μπιλιες παιζατε?μαζευαμε απο παλια ρουλμαν και οποιος ειχε καμια πολυχρωμη γυαλινη γινοταν χαμος πως να την παρουμε αλλα το καλυτερο ηταν οταν φευγαμε σαββατοκυριακια απο βολο και πηγαιναμε στο χωριο εκει ξεσαλωναμε πραγματικα,παιζαμε πολεμο με αυτοσχεδια φυσοκαλαμα στην αρχη με κατι μικρα κοκκινα ντοματακια και οσο μεγαλωναμε με καρφιτσες μετα φτιαχναμε τοξα,,πολυ ποδοσφαιρο και πολυ ξυλοοοοοοοο... κρυφτοκυνηγητο, φτασαμε βραδυ να κρυβομαστε σε ανοιχτους ταφους στο νεκροταφειο του χωριου και τωρα βλεπω νεκροταφειο και αλλαζω γωνια,χα,χα......και το καλυτερο συμοριες με τα ποδηλατα πλαγιασματα και σουζες και οσο μεγαλωναμε αρχισανε τα πρωτα ηλεκτρονικα παιχνιδια και φτασαμε σε αυτα τα χαλια σημερα
παντως πιστευω οτι στην επαρχια τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα απο αθηνα για τα χρονια που λεμε ε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 27-01-09 στις 16:31.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18323112 seconds (82,43% PHP - 17,57% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|