Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-01-09, 00:57
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια και εμεις οι 87αρηδες με μια μπαλα στο χερι μεγαλωσαμε. Τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο μας. Ατελειωτο μπασκετ, ατελειωτη μπαλα. Ημασταν 10-11-12 χρονων και αλλωνιζαμε σε ολη την πολη χωρις να εχουμε αισθηση κινδυνου η φοβου. Εγω εχω σπασμενα τα 2 ακραια δαχτυλα του δεξιου χεριου, ραμματα στο πισω μερος του κεφαλιου απο μια σουζα που ειχα κανει με το 3ροδο ποδηλατακι μου οταν ημουν μικρος και ραμματα στο δεξι φρυδι απο μια ρακετα που ειχα φαει..
Παλιά 26-01-09, 00:59
Το avatar του χρήστη antoniomp
antoniomp Offline:

Μοντέλο: corolla ts f/l
Περιοχή: ASPROPIRGOS
Δύναμη Σεβασμού: 250
antoniomp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πραγματικά απίστευτα όμορφες εποχές με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς . περνάγαμε ατελείωτες ώρες στα γηπεδάκια και τις αλάνες. Άντε βρες αλάνα σήμερα!! Θυμάμαι που ξυπνούσαμε από τις 4 τα χαράματα για να πάμε για να πιάσουμε πουλιά με κράχτες και δίχτυα. Παίζαμε στην γειτονία έως της 10 το βραδύ και δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο εκτός από το να κερδίσουμε στα μήλα και να μην χάσουμε στο κουτσό. Είχαμε εξαφανίσει όλες τις κιμωλίες από το σχολειό. ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσαν και τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με τόσο όμορφες ανάμνησης όπως εμείς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 01:34
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα κορομηλα τα ειχαμε τσακισει.....χαχα.....αλλα τα αγουρα........τα πρασινα,τρωγοντας τα μαζι με λιγο αλατι.....οχι τα κιτρινοκοκκινα.ειχαμε ρημαξει ολες τις κορομηλιες τις περιοχης απο τους κηπους...χαχα.ολη την ημερα μπαλα,παιχνιδι,επιδρομη σε ξενους κηπους,βολτες με τα ποδηλατα με μανταλακι και χαρτι στην πισω ροδα για να ακουγεται και η μηχανη μας....,που χρονος και ορεξη για διαβασμα...χαχα.απο σημαδια,ενα σωρο.καλα τα γονατα μονιμος με πληγες,χωρις ιωδιο αφου σχεδον καθε βδομαδα ξανανοιγε η πληγη η υπηρχε καινουργια.το ιδιο και οι αγκωνες.αλλα δεν καταλαβαινα τιπποτα ρε.ειχα φαει στο κεφαλι μισο τσιμεντολυθο απο υψος περιπου 2-2,5 μετρων και δεν ματωσα καν,μονο καρουμπαλο....
Παλιά 26-01-09, 02:13
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Βολτες με ενα "κοινοφελες" townmate ενος γειτονα που επαιρνε χωρις κλειδια και μας εμαθε ολους να οδηγαμε στα 15 μας!
Κυνηγετικες εκδρομες με μονοβολα για πουλοφαδες, και επειτα με μονοβολα παρανομα πριν αρχησουμε ηλικιακα να βγαζουμε αδεια.
Να κρυβομαστε απο καθε ΙΧ που φανταζομαστε οτι θα ειναι θυροφυλακες.
Ακομη και απο ελικοπτερα!
Εξερευνησεις σε οικοδομες!
Αστα ρε Κομη.
Τι μας εκανες βραδιατικα!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 10:12
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμείς μεγαλώσαμε πολύ καλά, αυτό είναι σίγουρο!
Το θέμα είναι τι γίνεται με τις νεες γενιες?
Τα παιδιά που ακούν μονο "μη"...
Βγαίνουν από το σπίτι, μονο ντυμενα σαν αστακοι και πάντα με τη συνοδεία των γονιών τους, χωρίς παρέες, χωρίς κοινωνική παιδεία, με ένα playstation σαν μοναδικό τους φίλο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 10:45
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ειναι Δευτέρα πρωι εχω ρεπο πινω καφέ και διαβάζω το ποστ του κόμη...
Φαίνεται σαν να περνάει μέσα απο τις γραμμές του όλη η παιδική μου ηλικία μπροστά στα μάτια μου, το '80 γεννηθείς σε ενα προάστειο της Πατρας με χωράφια γυρω απο το σπίτι, αυλή καμμιά 200 τμ. δεν θα ξεχάσω ποτέ τα αυτοσχέδια παιχνιδια που κατασκέυαζα για να περνώ την ώρα μου με τον αδερφό μου, το πρώτο αμάξι με καλάμι για σκελετο μια κουλούρα σύρμα για τιμόνι και δυο συρμάτινες ρόδες στο κάτω μέρος το κρατούσα και γυρισζα γυρω γυρω στην αυλή και νόμιζα οτι ηδηγούσα αμάξι...
Μπάλα στο δρόμο με μοναδικό αντίπαλο τον τοίχο του γείτονα, BMX με κόντρα στην ρόδα οταν εκανες πισω πεταλι φρενάριζε, απίστευτες κολλιές.
κουτάκι κοκακολας στην ρόδα να κάνει θόρυβο λες κ έιχε κινητήρα και καμμιά φορά την σαγιονάρα στο μπροστινό λάστιχο μέχρι που τρυπούσε και μας κυνήγαγε η μάνα. Δυο τούβλα και μια τάβλα για να κάνουμε πέταγμα σαν τους Ντιούκς...στον χαλικόδρομο αμέτρητες τούμπες και διαρκώς ματωμένα γόνατα και αγκώνες,δεν μασάγαμε τίποτα και το βράδυ ραντεβού με τους φακούς και τα αεροβόλα για τσιροπούλια που κούρνιαζαν στα δέντρα στα γύρω χωράφια.
Τηλεόραση?? Δεν υπήρχε παρά μόνο ασπρόμαυρη και απο κανάλια μέχρι το '93 που ηρθαν στην Πάτρα Mega Ant1 μονο ΕΤ1 Ετ2 περιμένοντας μπροστα στο γυαλί πότε θα φύγει το ασπρόμαυρο ρολοί για να αρχίσει το πρόγραμμα. '93 χρυση χρονιά πιάσαμε Mega & ANT1 χρυσή εποχή, εποχή του Mαγκάιβερ του Καμπαμαρού του Τζουμαρού και τον Θαντερκατς...
Μεγαλώνοντας το πρώτο παπί που με κόπο δυο καλοκαιριών δουλειάς είχα αγοράσει Yamaha Townmate 80cc, πρέπει να προσπαθούσα για κανα δυο χρόνια να ξεζουμίσω απο το μοτεράκι μέχρι και τον τελευταίο ίππο αλλάζοντας απο εκκεντροφόρο μέχρι κυλινδροπίστονο κτλ κτλ μέχρι που δεν αντεξε αλλο και το μοτεράκι πήρε τη θέση του στο πρώτο αυτοσχέδιο κάρτ φτιαγμένο δια χειρός μου με σωλήνες και αμέτρητα ηλεκτρόδια ηλεκτροκόλλησης , και το βράδυ κορόμπηλο τα μάτια απο την ηλεκτροκόλληση...
Αμέτρητα σβουρίδια αμέτρητες τούμπες και χτυπήματα ευτυχώς κανένα κάταγμα όμως, μερικά σημάδια υπάρχουν ακόμα σχεδόν μετά απο 30 χρόνια υπάρχουν για να θυμίζουν την δραστήρια και ανέμελη παιδική μου ηλικία...
Σόρυ για το μεγάλο πόστ, ο KOMIS φταίει...

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 11:31
Το avatar του χρήστη MADKiller7
MADKiller7 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90 Liftback
Δύναμη Σεβασμού: 0
MADKiller7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεννηθεις το 80,μεγαλωσα και μενω στην ιδια επαρχιακη πολη,διαβαζοντας το πρωτο ποστ περασαν πολλα απ το μυαλο μου,λυπαμαι που κανενα παιδι δε θα μπορεσει να εχει τετοια παιδικα χρονια οπως αυτα που ειχαμε.
Βλεπω την πολη να αλλαζει,να μεγαλωνει σε μεγεθος και να γερναει σε χαρακτηρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 11:59
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πόσο πίσω μας πήγες........ αλήθεια.....
Τι μνήμες έφερες σε όλους μας...... αλήθεια......
Τι δεν θα δίναμε για να ζήσουμε εκείνες τις εποχές και πάλι..... αλήθεια.....

Εποχές αυθεντικές...... πραγματικές...... με νόημα..... τόσο αληθινές....
Στην πλατεία να παίζουμε μπάσκετ μέχρι της 12 - 1 το βράδυ, και να έρχονται οι ζητάδες να μας διώχνουνε γιατί παραπονιοντουσαν για τηνα φασαρία!
Βόλτες με τα ποδήλατα μέχρι τελικής πτώσεως!!! Α ρε τι μας κάνανε τα BMX!!!! Βλέπω όλοι τα τιμήσαμε!

Προσπαθώ να μετρήσω πόσες τούμπες είχα φάει με το Πατίνι!!!! Skateboard και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Πόλεμος ατελείωτες και με σοβαρές απώλειες........ Σαφώς και μιλάω για τον πόλεμο νερατζιών!!!!! Τι ζημιές είχαμε κάνει..... και τι κυνηγητό είχε πέσει!!!
Παρέες πραγματικές με νόημα και ουσία....

Τα περισσότερα απο όλα αυτά πλέον δεν τα βρίσκει...... και όσα δεν βρίσκει.... τείνουνε να εξαλειφθούνε!

Πλέον.... ας είναι καλά το ΝΕΤ, το PS, XBOX360 και όλα τα συναφή! Το καμάκι έχει εξαφανιστεί....... Ο έρωτας έχει χαθεί...... η παιδικότητα πήγε περίπατο.... η αθωότητα χάθηκε!

Χαίρομαι που πρόλαβα να τα ζήσω πριν χαθούνε! Λυπάμαι που πλέον δεν μπορούνε να τα ζήσουνε!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 12:02
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπράβο ρε παιδιά...!
Μέσα απο αυτά τα post μου ήρθαν στο μυαλό κι εμένα τα παιδικά μου χρόνια. Θυμήθηκα το κρυφτό, το κυνηγητό και άλλα τέτοια παιχνίδια που σήμερα έχουν εξαλείψει. Πηγαίνω στην γειτονιά μου, στους γονείσ μου (γιατί τώρα μένω αλλού) και είναι άδεια. Ούτε ένα παιδί!! Ενω τότε στα δικά μας χρόνια γινόταν χαμός!!
Επίσης θυμήθηκα ένα παιχνίδι που κάναμε όταν πηγαίναμε στην γιαγιά μου. Παίρναμε μια πλαστική κλούβα (ξέρεται που μαζεύουν τα ροδάκινα) έμπαινε μια ο ένας και μια ο άλλος βρεχαμε και τον δρόμο και βουυρ στην κατηφόρα...!!! ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!
Τι τηλεόραση και playstation...τι ήταν αυτά τότε???
Έναν Η/Υ θέλαμε (AMSTRAD 6128) να πάρουμε και ήταν μόνο για τους πλούσιους τότε..!!
Αχ αυτά τα χρόνια, πέρασαν και δεν ξαναγυρνάνε.
Κρίμα στα παιδιά μας...

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-09, 12:15
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ετσι ακριβως.. Πολυ ωραίο ποστ. Οντως το διαβάζεις και περνάνε τα παιδικά χρόνια σου απο μπροστα σου...

Amstrad 6128 και να παίζεις Matahari !
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ endurasKE-30 OFF TOPIC 4 29-10-10 20:58
Πριν και μετα toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 16 28-03-08 14:52
Το επίσημο διαφημιστικό-ενημερωτικό φυλλαδιο της ΤΟΥΟΤΑ-COROLLA 1985-86 TOLIS EE80 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 25-01-08 18:13
Αφιερωμενο στους ΚΕ-30 lovers!!! tsaftsouf20V TOYOTA COROLLA KE30 14 25-10-07 09:04
Celica Supra 1985 Anonymous CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 28 31-08-06 16:29

Page generated in 0,17827702 seconds (82,67% PHP - 17,33% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com