Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
24-01-09, 17:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λοιπον η βλαβη εμφανιζεται απο τρεις αιτιες.
α.απο κακη ποιοτητα βενζινας.ολα οκ σβηνεις το λαμπακι και προχωρας
β.απο βρομα στο air flow meter.ολα οκ σβηνεις τη λαμπα καθαριζεις το afm με καθαριστικο φρενων και ολα καλα.
γ.απο καμενο θερμαντικο στοιχειο του αισθ.λ. που εκει προβλημα καυσαεριων δεν εχεις αλλα το λαμπακι θα σου αναβει συχνα οταν ειναι κρυο το αμαξι γιατι δεν διαβαζει σωστα(οταν ειναι κρυο) αμα ζεσταθει ολα οκ. αμα θες γιαυτην τη βλαβη τον αλλαζεις...
δ.και απο κατεστραμενο η καμενο λ σπανια περιπτωση που τα καυσαερια ειναι χαλια δεν βγαζεις καρτα και δεν περνας κτεο.αρα αυτο δεν σε απασχολει περασες κτεο.
τωρα καλο ειναι οταν πας σε συνεργειο να ρωτας τι κωδικο βλαβης σου εβγαλε? πχ.130 για την περιπτωση γ. οσο για τις τιμες διαφερουν απο αμαξι σε αμαξι και απο αισθ. σε αισθητηρα αλλα αμαξια εχοθν 2 αλλα 3 αλλα 4. ελπιζω να βοηθησα.
|
21-06-09, 15:56
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σχετικά νέο μέλος στο club και μεχρι σημερα δεν το είχα ψάξει και ιδιαίτερα μέχρι που βρέθηκα σε ανάγκη. Έχω ενα corolla 1.6 2003 με 123000 χλμ. Πριν 3 εβδομάδες περίπου μου αναψε κατά τη διάρκεια μιασ διαδρομής το λαμπάκι της μηχανής. έκανα ωστόσο γύρω στα 100 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν το πήγα συνεργείο μου είπαν ότι ήταν οι δείκτες λάμδα απο κακή βενζίνη. Τους καθάρισαν και όλα οκ.Ξαφνικά σήμερα πάλι το λαμπάκι βενζίνης άναψε. Σημειωτέον οτι εβαλα βενζίνη χθες, έχω αλλάξει βενζινάδικο και βάζω πλέον μόνο κατοστάρα βενζίνη. Είναι δυατόν να ναι πάλι οι δείκτες λάμδα? Βοηθήστε με διότι ως γυναίκα δεν το χω το "άθλημα".
|
21-06-09, 16:10
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Γεια σου Μαρια.Καλως ηρθες.Δεν μπορω να σε βοηθησω εγω αλλα σιγουρα θα λαβεις απαντηση σε αυτο που ζητας.Και εγω εχω ανεμενο λαμπακι αλλα ειναι απο αλλο λογο.Καλη διαμονη στο φορουμ
my page
|
21-06-09, 16:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
πολλα μπορει να ειναι Μαρια το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο τη δευτερα και να μου πεις τη βλαβη εβγαλε.ρωτα τους μη μασας πεσ τους τι βλαβη εβγαλε?αν σου πουν αισθητηρας οξυγωνου ξαναρωτα τους?τι κωδικο βλαβης εβγαλε? και ενημερωσε μας.
κωδικοι βλαβης που θα σου πουν ειναι πχ: P0130
P0420
|
|
|
|
21-06-09, 16:19
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzou
λοιπον η βλαβη εμφανιζεται απο τρεις αιτιες.
α.απο κακη ποιοτητα βενζινας.ολα οκ σβηνεις το λαμπακι και προχωρας
β.απο βρομα στο air flow meter.ολα οκ σβηνεις τη λαμπα καθαριζεις το afm με καθαριστικο φρενων και ολα καλα.
γ.απο καμενο θερμαντικο στοιχειο του αισθ.λ. που εκει προβλημα καυσαεριων δεν εχεις αλλα το λαμπακι θα σου αναβει συχνα οταν ειναι κρυο το αμαξι γιατι δεν διαβαζει σωστα(οταν ειναι κρυο) αμα ζεσταθει ολα οκ. αμα θες γιαυτην τη βλαβη τον αλλαζεις...
δ.και απο κατεστραμενο η καμενο λ σπανια περιπτωση που τα καυσαερια ειναι χαλια δεν βγαζεις καρτα και δεν περνας κτεο.αρα αυτο δεν σε απασχολει περασες κτεο.
τωρα καλο ειναι οταν πας σε συνεργειο να ρωτας τι κωδικο βλαβης σου εβγαλε? πχ.130 για την περιπτωση γ. οσο για τις τιμες διαφερουν απο αμαξι σε αμαξι και απο αισθ. σε αισθητηρα αλλα αμαξια εχοθν 2 αλλα 3 αλλα 4. ελπιζω να βοηθησα.
|
φιλε tzou να πω επισης οτι μπορει να αναβει και απο λαθος μιγματα.(βλ. πλουσιο οπως το δικο μου)
my page
|
21-06-09, 17:37
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
φιλε tzou να πω επισης οτι μπορει να αναβει και απο λαθος μιγματα.(βλ. πλουσιο οπως το δικο μου)
|
ναι φιλε θανο ενοειται. εγω μηλαω για οχηματα που ειναι μαμα χωρις ψιψιψινια και κοκοκοψαρα πανω!!!
21-06-09, 21:35
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σας ευχαριστώ όλους. Ελπίζω αύριο να μάθω και τα νέα μου να μην είναι δυσάρεστα γιατί αλλιώς προβλέπω να το σουτάρω το αυτοκινητάκι μου.
|
22-06-09, 00:42
|
|
|
|
|
|
θα σουταρεις αυτοκινητο για εναν αισθητηρα λ???
|
22-06-09, 00:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
δεν νομιζω οτι αυτος ειναι λογος για να σουταρεις το αμαξι σου,εκτος κιαν σουχει μπει στο ματι καποιο αλλο και αυτος ειναι ενας ακομη λογος για να το σουταρεις!!!
22-06-09, 01:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Επι του θεματος να ρωτησω κατι,υπαρχει η περιπτωση απο τον αισθητηρα να κανει καποιες διακοπες το αμαξι η παιζει κατι αλλο?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16353607 seconds (79,59% PHP - 20,41% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|