Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 225
Φίλε μου nuntius όπως είπε και ο crazymer πιο πριν μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση της τσίχλας από ύφασμα είναι να την ψύξεις με τη διαφορα να χρησιμοποιήσεις μια παγοκύστη αντί για παγάκι. Άστην όσο πιο πολύ μπορεις και μετά τράβα την παγωμένη τσίχλα. Το έχω δοκιμάσει αποτελεσματικά σε ρούχο το οποίο το εβαλα για κάμποση ώρα στον καταψύκτη.
Δύναμη Σεβασμού: 239
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Demonz_Corolla
Φίλε μου nuntius όπως είπε και ο crazymer πιο πριν μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση της τσίχλας από ύφασμα είναι να την ψύξεις με τη διαφορα να χρησιμοποιήσεις μια παγοκύστη αντί για παγάκι. Άστην όσο πιο πολύ μπορεις και μετά τράβα την παγωμένη τσίχλα. Το έχω δοκιμάσει αποτελεσματικά σε ρούχο το οποίο το εβαλα για κάμποση ώρα στον καταψύκτη.
ναι το εχω δοκιμασει κι εγω αυτο για αφαιρεση (γ@...νης)τσιχλας και μπορω να πω πως αν και το πατακι ηταν χνουδοτο και η τσιχλα ειχε μεινει καιρο πανω τη αφαιρεσα με το κολπα αυτο αλλα με λιγη υπομονη βεβαια...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 300
Παιδιά, φοβάμαι μήπως το νερό που θα πέσει κάνει καμιά στάμπα στο κάθισμα, γιατί ξέρετε κι εσείς ότι τα υφάσματά μας δεν είναι και πρώτη ποιότητα και λερώνουν με το παραμικρό. Αν δοκιμάσω πρώτα με σίδερο και δε βγάλω άκρη, μετά μπορώ πάλι με τον πάγο εεε;;;
Δύναμη Σεβασμού: 300
Εσένα Dave δε θα σε ξαναπετύχω; Θα σε περιποιηθώ, μουχαχαχα
Παιδιά, τσίχλα απεκολλήθη επιτυχώς, αποδω και πέρα ούτε νερό στο αμάξι! Καντίνα μου το κάνανε
Δύναμη Σεβασμού: 329
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Εσένα Dave δε θα σε ξαναπετύχω; Θα σε περιποιηθώ, μουχαχαχα
Παιδιά, τσίχλα απεκολλήθη επιτυχώς, αποδω και πέρα ούτε νερό στο αμάξι! Καντίνα μου το κάνανε