Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
20-01-09, 11:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ειμαι κι εγω κατοχος του νεου Α4 με τα 160 αλογα, και πιο συγκεκριμενα ο father. το κινει 1 φορα την εβδομαδα και αν! ειναι αποκλειστικα για χρηση ταξιδιων ή εστω μικρων εξορμησεων. προς το παρον δεν εχει παρουσιασει κατι τετοιο. φυσικα αν ο φιλος που το εχει και το κινει 2 φορες την εβδομαδα και ολο το χρονικο διαστημα που μενει ακινητο δουλευει και ο συναγερμος τοτε σαν καπως να εξηγειται το ολο θεμα. ευχομαι να μην παρουσιασει και το δικο μου τπτ τετοιο. παντως...γενικοτερα μιλαμε για αμαξαρα! τα αξιζει τα €€€ του!
|
|
20-01-09, 13:41
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
τι να το κανω το με καλυψει 100% αμα με αφησει 2-3 το πρωι σε κανα επαρχιακο δρομο η σε κανα βουνο με -2 βαθμους??? η θα εχω παγωσει απο το κρυο,η θα με φανε οι λυκοι στην προσπαθεια μου με τα ποδια να βρω κανα χωριο για βοηθεια.......συμπερασμα.....η δεν αγοραζουμε vag εως οτου αλλαξουν την μπαταρια.....(και τον κινητηρα χαχαχα) η οχι μακρινα ταξειδια σε βουνα,μικρους επαρχιακους δρομους,νυχτα με κρυο.μεσα στην πολη μονο.για κανα καφε καπου κοντα στο σπιτι μας,καμια βολτα κοντα ,μεχρι την μαλακασα να το ανοιξουμε και λιγο γιατι δεν κρατιουντε τα μουλαρια...ε.....τα αλογα ηθελα να πω.κατα τα αλλα καλο ειναι,και γρηγορο αμαξι.....vag...τι να λεμε τωρα.....χαχαχα
|
Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που εκει που εμειναν δεν επιανε ουτε το κινητο τους , ουτε περναγε κανενα αμαξι και το κοψανε με τα ποδια....???? Θελεις να σου πω κανα αλλα 2 toyota που αλλαξανε διαφορικο επειδη πηγαν να κανουν αναστροφη? Θελεις να σου πω κανα αλλα 2 toyota που εμπαζαν αερα οι πισω πορτες? Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που τα μπορστα καθισματα τριζουν? Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που αλλαξανε τρομπα βενζινης.Και αλλα.....
Τεσπα ο αριθμος 2 ειναι τυχαιος ( μπορω να πω με βεβαιωτητα ομως οτι ειναι μεγαλυτερος) και απλα θελω να σας πω οτι προβληματα σε ολες τις εταιριες υπαρχουν. Ειναι ανα θα σου κατσει και τι.....
Εαν το group vag ειναι εχουν τοσα προβληματα , θα πρεπει λογικα να κλεισει η εταιρια. Γιατι δεν κλεινει ή γιατι δεν μαθαινει απο τα λαθη της και να αλλαξει τον κινητηρα tfsi που ειναι τοσο προβληματικος , παρα τον βαζει πλεον σε σχεδον ολα τα αμαξια του ομιλου της? Μαλλον τα μεγαλα κεφαλια θα θελουν να την κλεισουν πιστευω....
Εχω ξαναπει οτι δεν κατηγορω , ουτε υποστηριζω καποια εταιρια συγκεκριμενα. Το μονο σιγουρο ειναι ομως , οτι το επομενο μου αμαξι θα ειναι απο την Ευρωπη.
|
20-01-09, 14:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εμένα φίλε electro με μπέρδεψες.... ειρωνεύεσαι τον όμιλο VAG ή εμάς που τον κατακρίνουμε?
Οσο αφορά τα προβλήματα.... σαφώς και υπάρχουνε σε όλες τις εταιρείες.Αυτό έλειπε! Το θέμα είναι όμως που είναι αυξημένα και αδικαιολόγητα (Ειδικά σε σχέση με το κόστος αγοράς κάποιου αυτοκινήτου!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
20-01-09, 14:34
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Εμένα φίλε electro με μπέρδεψες.... ειρωνεύεσαι τον όμιλο VAG ή εμάς που τον κατακρίνουμε?
Οσο αφορά τα προβλήματα.... σαφώς και υπάρχουνε σε όλες τις εταιρείες.Αυτό έλειπε! Το θέμα είναι όμως που είναι αυξημένα και αδικαιολόγητα (Ειδικά σε σχέση με το κόστος αγοράς κάποιου αυτοκινήτου!).
|
Καταρχην δεν ειρωνευομαι κανεναν. Απλα κανω κριτικη σε αυτα που διαβαζω. Εαν το υφος μου φανηκε ειρωνικο ζητω συγγνωμη.
Ειπες που ειναι αυξημενα και αδικαιλογητα τα προβληματα σε σχεση με το κοστοσ αγορας. Στα toyota λοιπον αυτα τα προβληματα ειναι δικαιολογημενα? Δεν τα εχουμε χρυσοπληρωσει αυτα?
|
20-01-09, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εκείνο που λογικά θέλει να πει ο Ανδρέας είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς συνήθως γινόμαστε "ισοπεδωτικοί" όταν αναφερόμαστε σε μοντέλα ευρωπαϊκής προέλευσης και κυρίως του ομίλου VW. Εντάξει, πολλά από αυτά αποδεδειγμένα παρουσιάζουν διαφόρων ειδών προβλήματα, δε λέω, αλλά καλό θα είναι να μην γινόμαστε και απόλυτοι.... Προβλήματα υπάρχουν παντού, σε όλες τις εταιρίες, αλλού λιγότερα και αλλού περισσότερα...
20-01-09, 14:54
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εκείνο που λογικά θέλει να πει ο Ανδρέας είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς συνήθως γινόμαστε "ισοπεδωτικοί" όταν αναφερόμαστε σε μοντέλα ευρωπαϊκής προέλευσης και κυρίως του ομίλου VW. Εντάξει, πολλά από αυτά αποδεδειγμένα παρουσιάζουν διαφόρων ειδών προβλήματα, δε λέω, αλλά καλό θα είναι να μην γινόμαστε και απόλυτοι.... Προβλήματα υπάρχουν παντού, σε όλες τις εταιρίες, αλλού λιγότερα και αλλού περισσότερα...
|
Αυτο ακριβως θελω να πω συνονοματε!!!!!!! Απλα δεν ειναι καλο να φανατιζομαστε με την Toyota εμεις και με την Honda καποιοι αλλοι. Πολυ απλα γιατι και εμεις εχουμε "καμπουρα" , οχι μονο οι αλλες καμηλες....
|
20-01-09, 15:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
ειτε θελουμε ειτε οχι... τα γερμανικα εχουν γκαμα κινητηρων για ολα τα γουστα ειτε με οικογενειακο ειτε με sport χαρακτηρα...και μν μου πειτεοτι τα corolla απευθυνονται στον οικογενειαρχη που επιζητα μακροζωια κινητηρα οικονομια καυσιμου κλπ κλπ...ας μου βγαλει ενα κινητηρα με υψηλες επιδοσεις εναν μεχαμηλες ενα κινητηρα πολης η δν ξερω εγω τι αλλο και ας αφησει εμενα να αποφασισω...φιλε ayrton ειδα οτι αναφερθηκες στο gt me ta 170 εμενα δυο ξαδερφια και ενας φιλος μου δνεχει αντιμετωπισει καμια παπατζα με σπασμενο κομπρεσορα κλπ κλπ και μαλιστα τα δυο συγγενικα γκολφακια ειναι και φουλ πρωτο σταδιο εδω και ενα χρονο χωρις να κανουν το πραγματικο κιχ.......
|
|
|
20-01-09, 15:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καλά σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου electro!!!!
Μην ξεχνάς, ότι εγώ προσωπικά το Insignia το έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη (και απο όσα έχω πεί εδώ μέσα!) και ας είναι Γερμανικό αυτοκίνητο (Ε, εντάξει δεν είναι VAG ).
Ομως δεν μπορείς να βλέπεις ότι πληρώνεις άνω των 30.000Ε και να έχεις προβλήματα, τα οποία παραμένουνε άλητα μετά απο πολλές αλλαγές εξαρτημάτων (ενίοτε και τον ίδιων). Δεν μπορείς να βλέπεις να μην έχει γίνει πρόγραμμα ανάκλησης για ένα πρόβλημα που όπως αποδεικνύεται (με ενα απλό search στο google, είναι τεράστιο και απασχολεί πάρα πολλούς), παρά να κρύβεσαι πίσω απο την 2ΕΤΗ εγγύηση που δίνεις, γνωρίζωντας ότι όταν θα παρουσιαστεί το πρόβλημα θα είναι εκτός, και έτσι θα το χρεώσεις. Και πόσο μάλλον όταν διάβασα ότι ο όμιλος άλλαξε τον παροχέα τον πολλαπλασιαστών γιατί είχανε πρόβλημα, αλλά δεν κάλυψε όσους είχανε εντέλει το πρόβλημα!
Και όσο αφορά το μοτέρ..... πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια κίνηση, και πόση εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύση, όταν η ίδια εταιρεία ειχε απαξιώση την προσπάθεια του 1,4 για 170 άλογα βλέποντας ότι δεν αντέχει το μοτέρ???
Θα μου επιτρέψεις να πώ.... και χωρίς να έχω καμία διάθεση για να μιλήσω υπέρ της ΤΟΥΟΤΑ, ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουμε παρατηρήσει. Για να μην αναφέρω την περιβόητη επέκταση εγγύησης αλλά και αλαγής του μπλόκ της Ε111 (Πρωτάκουστο θα το έλεγα!). Σίγουρα και η ΤΟΥΟΤΑ έχει προβλήματα, αλλά είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα, και όχι ο ίδιος κανόνας!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
20-01-09, 15:46
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Καλά σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου electro!!!!
Μην ξεχνάς, ότι εγώ προσωπικά το Insignia το έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη (και απο όσα έχω πεί εδώ μέσα!) και ας είναι Γερμανικό αυτοκίνητο (Ε, εντάξει δεν είναι VAG ).
Ομως δεν μπορείς να βλέπεις ότι πληρώνεις άνω των 30.000Ε και να έχεις προβλήματα, τα οποία παραμένουνε άλητα μετά απο πολλές αλλαγές εξαρτημάτων (ενίοτε και τον ίδιων). Δεν μπορείς να βλέπεις να μην έχει γίνει πρόγραμμα ανάκλησης για ένα πρόβλημα που όπως αποδεικνύεται (με ενα απλό search στο google, είναι τεράστιο και απασχολεί πάρα πολλούς), παρά να κρύβεσαι πίσω απο την 2ΕΤΗ εγγύηση που δίνεις, γνωρίζωντας ότι όταν θα παρουσιαστεί το πρόβλημα θα είναι εκτός, και έτσι θα το χρεώσεις. Και πόσο μάλλον όταν διάβασα ότι ο όμιλος άλλαξε τον παροχέα τον πολλαπλασιαστών γιατί είχανε πρόβλημα, αλλά δεν κάλυψε όσους είχανε εντέλει το πρόβλημα!
Και όσο αφορά το μοτέρ..... πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια κίνηση, και πόση εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύση, όταν η ίδια εταιρεία ειχε απαξιώση την προσπάθεια του 1,4 για 170 άλογα βλέποντας ότι δεν αντέχει το μοτέρ???
Θα μου επιτρέψεις να πώ.... και χωρίς να έχω καμία διάθεση για να μιλήσω υπέρ της ΤΟΥΟΤΑ, ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουμε παρατηρήσει. Για να μην αναφέρω την περιβόητη επέκταση εγγύησης αλλά και αλαγής του μπλόκ της Ε111 (Πρωτάκουστο θα το έλεγα!). Σίγουρα και η ΤΟΥΟΤΑ έχει προβλήματα, αλλά είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα, και όχι ο ίδιος κανόνας!!!
|
Ενω μου το ξεκινας καλα , μου το χαλας μετα... Δεν θα κατσω να το αναλυσω αλλο , αλλα θα πω οτι και στην Toyota εχουμε παρατηρησει τετοια φαινομενα. Ισως να μην εχεις δει εσυ , αλλα εγω θα σου πω πως ξερω πολλους ακομα και μεσα απο το club που εχουν σοβαρα προβληματα , μην κοιτας που δεν λενε τιποτα....
|
20-01-09, 15:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
το ότι δεν τα λένε είναι μέγα λάθος.και ίσως αν τα έλεγαν να βρισκόταν η χρυσή τομή φίλε μου
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18462801 seconds (83,66% PHP - 16,34% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|