Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Τελικά ψηθηκα και το πήρα... χεχεχε
Πολυ ωραίο.
- Συνδέεται αμέσως και το αναγνωρίζει το κινητο στο αψε-σβήσε.
- Αν διατηρείς ανοιχτό το bluetooth στο κινητό, με το που ερχεσαι σε εμβέλεια με το αμαξι συνδεεται μονο του.
- Μπορείς να ακους όλα τα τραγουδια που εχεις στο κινητο (Mp3) σε αρκετά καλή απόδοση (πρέπει να το δυναμωσεις πολυ για να ακουσεις φύσημα).
- Εγω εχω και GPS στο κινητο οποτε μπορω να ακουω τις οδηγιες απο τα ηχεια.
- Αν ακους ραδιο και σε παρουν τηλεφωνο, ακους το κινητο σου να χτυπαει και με το που πατας mode γυρίζει αμεσως στο τηλεφωνο οποτε απαντας και ακους απο τα ηχεια.
- Αν ακους Mp3 απο το xcarlink, γυρίζει αυτοματα μονο του και απαντας.
- Αν ακους Mp3 απο το xcarlink, ό,τι και να πατησεις στο κινητο, γυρίζει αυτοματα στο κινητό.
- Εχει ενα κουμπάκι πάνω στο σωμα του bluetooth το οποίο αν το πατησεις μια φορα γρηγορα, απαντας στο κινητο. Αν το πατησεις συνεχομενα 3 δευτερολεπτα, απορριπτει την κλήση.
Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι.
Απο τη μια πλευρα το bluetooth εχει το καλωδιο που συνδέεται με το xcarlink. Από την άλλη εχει ενα καλωδιο (αρκετό) που καταλήγει σε ενα μικρό μικροφωνάκι (2 εκατοστα).
Εγω το xcarlink το εχω βαλει μεσα στο μικρο ντουλαπάκι πανω απο το τασάκι. Ηθελα λοιπον να βρω ενα μερος να βγαλω το μικροφωνακι ωστε να ειναι διακριτικό (ή ακομα καλύτερα να μη φαινεται καθόλου) γιατι αν κλεισω το ντουλαπάκι με το μικροφωνο μεσα, ακουγεται σαν να μιλαω απο πηγαδι...
Αυτη τη στιγμή απλα το βγαζω ισα ισα εξω απο το ντουλαπακι και κλεινω το ντουλαπάκι οπότε μαγκώνεται και ειναι μια χαρα, αλλα δείχνει σαν να εχει κατσει μια αλογόμυγα στο ταμπλώ μου...
Πιθανες λύσεις θα ηταν
- Να το βγάλω μεσα απο κανενα αεραγωγο (αλλα θα εχει τρελο φυσημα αν βαζω A/C).
- Να το βγάλω κάπου κοντα στο χειρόφρενο... αλλα που?
- Να το βγάλω καπου στο ταμπλω να μη φαινεται... αλλά που?
Εχετε να προτείνεται κατι?
Φωτος θα ανεβασω το ΣΚ.