Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-12-08, 03:41
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Talking

Να σας ζήσουν τα πιτσιρίκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Μόνο μία επισήμανση θα κάνω, για να διορθώσετε τον τίτλο του thread:
Δίκαννη καραμπίνα δεν υπάρχει!
Για να είμαστε σωστοί, ο τίτλος θα πρέπει να γίνει:
"Κοντόκαννη Επαναληπτική Καραμπίνα ή Δίκαννο??? οεο???"
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-08, 09:20
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σας ζήσουν τα πιτσιρίκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Μόνο μία επισήμανση θα κάνω, για να διορθώσετε τον τίτλο του thread:
Δίκαννη καραμπίνα δεν υπάρχει!
Για να είμαστε σωστοί, ο τίτλος θα πρέπει να γίνει:
"Κοντόκαννη Επαναληπτική Καραμπίνα ή Δίκαννο??? οεο???"
Πάνος.

Γιαυτο ζηταω γνωμες... Να ξερω τι να ζητησω ο ανθρωπος!!! Πρωτη φορα πατερας, πρωτη φορα κυνηγος! Αρα εχουμε κ λεμε... απο φυσιγια κομπλε απο οπλο τι??? πετε ρε παιδια κατι....
Παλιά 28-12-08, 03:23
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Talking

Από φυσίγγια, για να έχεις σίγουρη επιτυχία, θα χρησιμοποιήσεις είτε 9-βολα, είτε 12-βολα. Τα μονόβολα να τα αποφύγεις, διότι πάνω στην έξαψη να εξαφανίσεις από προσώπου γης αυτόν που θα "την πέσει" στην κόρη σου, από την υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης θα τρέμεις και μπορεί να αστοχήσεις.
Αντίθετα, τα 9-βολα περιέχουν 9 μολύβδινες μπίλιες, κάθε μία από τις οποίες έχει διάμετρο όσο μία 45-άρα σφαίρα! Ήτοι, αποτέλεσμα εγγυημένο!
-
Όσον αφορά στο όπλο, τώρα, ως λάτρης της Ιταλικής σχολής, σου προτείνω να πάρεις μία αυτόματη καραμπίνα αερίων της Breda. Για γενική χρήση, θα την πάρεις με μία κάνη με εξωτερικά τσοκ (αν βγαίνει ακόμα) και θα πάρεις και δύο τσοκάκια, ένα τριάστερο και ένα μονάστερο ώστε να καλύπτεις τα περισσότερα κυνήγια, καρτερατζίδικα και περπατητά.
Για τη χρήση "κυνηγάω τον υποψήφιο γαμπρό" ή "κυνηγάω αυτόν που την πέφτει στην κόρη μου και δεν μου αρέσει η φάτσα του", καλό είναι να αγοράσεις μία κάνη ακόμα, ατσοκάριστη, ή κύλινδρο (όπως αποκαλείται διαφορετικά). Εξασφαλίζει καλύτερη ευθυβολία με τα μονόβολα (ειδικά τα Brenneke) και καλύτερη διασπορά στα 9-βολα και 12-βολα.
-
Πιστεύω πως σε βοήθησα λιγάκι, έτσι;
Βουρ για το οπλοπωλείο τώρα, ε;
Πάνος.
ΥΓ: Καλά, δεν παιζόμαστε μου φαίνεται!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-08, 09:37
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Από φυσίγγια, για να έχεις σίγουρη επιτυχία, θα χρησιμοποιήσεις είτε 9-βολα, είτε 12-βολα. Τα μονόβολα να τα αποφύγεις, διότι πάνω στην έξαψη να εξαφανίσεις από προσώπου γης αυτόν που θα "την πέσει" στην κόρη σου, από την υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης θα τρέμεις και μπορεί να αστοχήσεις.
Αντίθετα, τα 9-βολα περιέχουν 9 μολύβδινες μπίλιες, κάθε μία από τις οποίες έχει διάμετρο όσο μία 45-άρα σφαίρα! Ήτοι, αποτέλεσμα εγγυημένο!
-
Όσον αφορά στο όπλο, τώρα, ως λάτρης της Ιταλικής σχολής, σου προτείνω να πάρεις μία αυτόματη καραμπίνα αερίων της Breda. Για γενική χρήση, θα την πάρεις με μία κάνη με εξωτερικά τσοκ (αν βγαίνει ακόμα) και θα πάρεις και δύο τσοκάκια, ένα τριάστερο και ένα μονάστερο ώστε να καλύπτεις τα περισσότερα κυνήγια, καρτερατζίδικα και περπατητά.
Για τη χρήση "κυνηγάω τον υποψήφιο γαμπρό" ή "κυνηγάω αυτόν που την πέφτει στην κόρη μου και δεν μου αρέσει η φάτσα του", καλό είναι να αγοράσεις μία κάνη ακόμα, ατσοκάριστη, ή κύλινδρο (όπως αποκαλείται διαφορετικά). Εξασφαλίζει καλύτερη ευθυβολία με τα μονόβολα (ειδικά τα Brenneke) και καλύτερη διασπορά στα 9-βολα και 12-βολα.
-
Πάνος.
Αδερφε με εσωσες! Αυτα ηθελα να μαθω! Καλα μιλαμε θα τον κανω σουροτηρι τον πιτσιρικα του 3ου οροφου!!! τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωω..... ουπς! ειναι κυριακη σημερα... γ@μωτο...
Παλιά 28-12-08, 10:45
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Αδερφε με εσωσες! Αυτα ηθελα να μαθω! Καλα μιλαμε θα τον κανω σουροτηρι τον πιτσιρικα του 3ου οροφου!!! τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωω..... ουπς! ειναι κυριακη σημερα... γ@μωτο...
Bρε Γιαννη.Εγω που εχω ενα και ενα, τι πρεπει να κανω δηλαδη.Δεν θελω αυτα που θα κανω εγω για την Κορη μου, να τα κανουν οι αλλοι στον Γιο μου.
Εγω παντος θα στελνω τον Γιο μου με αλεξισφαιρο LEXUS στο σπιτι σου.
Παλιά 28-12-08, 11:08
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
-
-
Πάνος.
Δε παιζεσε με τπτ ομως!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Bρε Γιαννη.Εγω που εχω ενα και ενα, τι πρεπει να κανω δηλαδη.Δεν θελω αυτα που θα κανω εγω για την Κορη μου, να τα κανουν οι αλλοι στον Γιο μου.
Ηρακλη αστον να λεει.το παραδεχτηκε κ πιο πανω οτι οτανγεννηθει η κορακλα θα τρεχει για πανες ακρατιας!εκτος αυτου θελω να πιστευω οτι αν ο"γαμπρος"σκασει με LEXUS θα κυνηγησει αυτο κ οχι το γαμπρο!!!!!
σκυλι που γαβγιζει δε δαγκωνει λενε παιδες κ του τοχω πει ποοολλες φορες!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 28-12-08 στις 13:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-08, 19:50
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Bρε Γιαννη.Εγω που εχω ενα και ενα, τι πρεπει να κανω δηλαδη...
Απλα τα πραματα... Οταν εσυ δεν θα μπορεις θα παραφυλαει ο γιος σου με το δικανο.... Οσο για τον γιο σου αν τον στειλεις με LEXUS ε τοτε.... χαλαλι του βρε... Το αμαξι δειχνει τι σωστη ανατροφη κ αρχες θα εχει παρει απο το σπιτι του!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,15353203 seconds (80,66% PHP - 19,34% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com