Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 333
Για την Ε11 στρογγυλοφαναρη υπαρχουν μονο τα διπλοφαναρα οπως την παραπανω φωτο!δεν υπαρχει κατι αλλο!αυτα ειναι απο την booster και τα φερνει -αν συνεχιζει ακομη-η celestial!για τα φαναρια εχει αναφερθει και σε αλλο θεμα,και οταν ενδιαφερομουν εγω να παρω μου ειπανε κατοπιν παραγγελιας και τιμη 1000 ευρω εκαστος!!!αυτα τα φαναρια δεν χρειαζονται καμια πατεντα απλα στη φωτο αυτος εκανε και bad boy το καπο του!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rhodian
οντος ειναι στρογγυλοφαναρη αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανω πατεντα για το καπο .
όπως ακριβώς είπε ο φίλος παραπάνω.δεν χρειάζεται πατέντα απλά αυτός στη φώτο που βρήκα έχει κάνει badboy στο καπό.εγώ τα έχω δει σε Ε11 μαύρη στρογυλοφάναρη και ήταν τέλεια.και σε αυτή τη περίπτωση δεν ήθελαν και βάψιμο.