επιτέλους βρήκα χρόνο για να γράψω και εγώ για τη χτεσινή συνάντηση....
Μπορώ να πω χωρίς υπερβολή οτι ήταν μια απο τις καλύτερες συναντήσεις corollaclub που έχω συμμετάσχει στα τέσσερα χρόνια που είμαι μέλος!!! Γιατί corollaclub, πέρα απο το forum είναι οι άνθρωποι και χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τον Γιώργο (Alimonos). ήταν μια συνάντηση που είχε καθυστερίσει πολύ, αλλά άξιζε η αναμονή. Καταπληκτική η Corolla του, δείγμα του πόσο μεγάλη αγάπη και μεράκι έχει για αυτό το αυτοκίνητο!!
Ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα (αν και δεν την "δίπλωσα"), είναι μοναδική εμπειρία να οδηγάς ΑΕ-86, έστω και μέχρι τα 50 χιλιομετρα. οδηγώντας μετά την Ε-12 ένοιωθα οτι είναι ψεύτικο το αμάξι...
Ευτυχώς Γιώργο η κλίση που έφαγες ήταν στο ελαχιστο δυνατο ποσο (με δεδομένη την παραβαση!!!!!!!!!) και δε μας χάλασε τη διάθεση!!
Επίσης χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα τον Τόλη και εννοείται οτι θέλω να τον ξαναδώ οταν θα έχει στρώσει το μοτέρ και θα έχει τελειώσει με το πρόγραμμα!!!!! κούκλα η corolla του, άλλο ενα πάρα πολύ προσεγμένο και με μεράκι φτιαγμένο αμάξι....
Η κουβέντα με τα υπόλοιπα παιδία με τις ΑΕ-86 ήταν πάρα πολυ ενδιαφέρουσα. όλοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλα τι αυτοκίνητο έχουν και το σέβονται. Μιλούσαν για διαφορες μηχανολογικές λεπτομέριες που έχανες τη μπάλα, αλλά ήταν πραγματικά πολύ διδακτικο να τους ακούς.
Όταν μας έφεραν και το φορμουλάκι του Πανεπιστημίου Πατρών, εκεί μας τρέλαναν τελείως. (Ρε Γιάννη, που είναι οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια;;
. μπράβο στα παιδία που δουλεύουν σε ενα πολύ δυσκολο έργο με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στα ιδρύματα (χαμηλή χρηματοδότηση, συνήθως καθηγητές χωρις μεράκι κτλ κτλ).
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά απο την Πάτρα που για μια ακόμα φορά ήταν εκεί... Αυτοί αποτελούν τον πυρήνα αυτής της παρέας (μπορει να είναι μικρός, αλλά είναι ισχυρός!). Εμείς μάλλον θα τα πούμε με το νέο έτος, αλλά θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τον Γιώργο και όποιο άλλο τρελαμένο κάπου στη δυτική Ελλάδα κάποια στιγμή προς τον Μάρτιο.... ετοιμαστείτε, τα σπουδαία έρχονται!!!!