Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
11-12-08, 21:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν το ήξερα εγώ αυτό! εγώ όταν είχα το starlet GT είχα βάλει από loumar το titanium light μπροστά (δεν καταλάβαινε κανείς ότι έχω φυμέ μπροστά) ίσα που έκοβε τον ήλιο και στα άλλα το titanium αυτό που έχει τώρα και η corolla μου. (έτσι την πήρα). Δεν είχα πρόβλημα είχα περάσει κτεο 2 φορές και ποτέ πρόβλημα με τροχαία κτλ. Αλλά μιάς και έχω την απόδειξη που έβαλε ο άλλος στην corolla θα κανονίσω και εγώ να την πάρω την πιστοποίηση γιατί περνάω ΚΤΕΟ τον Ιανουάριο, να μην έχω προβλήματα. Βλέπω είναι και νόμιμη η λωρίδα μπροστά ε? εμένα έχει γιαυτό το λέω. Φωτος από το δικό μου μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μελών. http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14095&page=5
|
04-01-09, 21:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Εχω βαλει μεμβρανες titanium σε ολα εκτος μπροστα και πηρα πιστοποιηση μονο για τα πισω.Για τα οδηγου συνοδηγου οχι και μου ειπαν θα εχω προβλημα γενικα
|
05-01-09, 18:52
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
xylokastro
|
|
Εμένα που εβαλε ενας φιλος μου απο το Ξυλόκατσρο στην Κορινθο φιμέ του εδωσε βεβαιωση και οταν πηγε να περάσει ΚΤΕΟ δημόσιο του τη ζήτησαν. Απλά έδειξε την βεβαίωση απο το μαγαζί και πέρασε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 05-01-09 στις 18:53.
Αιτία: Σε παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαία.
|
06-01-09, 16:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Οδηγού και συνοδηγού τί είχε βάλει όμως??? εγώ ρώτησα την Λουμαρ και μου είπανε ότι αυτό που επιτρέπεται για να έχει διαπετατότητα φωτος 70% δεν το έχουν ακόμα! και το περιμένουν! μετά θα πάω να τα αλλάξω να είμαι νόμιμος και με πιστοποίηση γιατί προς το τέλος του μήνα περνάω και εγώ ΚΤΕΟ.
|
|
D |
|
06-01-09, 18:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
D
εγω εχω βαλει εδω και 2 χρονια φιμε της llumar σε ολα τα τζαμια εκτος του μπροστινου(μονο για τον ηλιο,εμπρος) και μου εδωσε κατευθειαν χαρτι που μπορω να περασω και κτεο και να το δειξω στην αστυνομια αν μου το ζητησει.Ακομα εδω και δυο χρονια με εχουν σταματησει πανω απο 20 φορες και ποτε δεν μου εχουν πει κατι για τα φιμε..
06-01-09, 20:10
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
παιδια κ εγω lummar εχω βαλει ενα χρονο τωρα κ μ ειχαν δωσει τοτε ενα χαρτι
μαλιστα επειδη ειχα ενα τρακαρισμα προσφατα κ ξανπηγα να βαλω στο ενα τζαμι μ εδωσαν αλλο χαρτι για το κτεο κ την τροχαια και το παλιο μ ειπαν να το πεταξω δν χρειαζεται.
βασικα κ εμενα 2 φορες που με εχουν σταματησει δν μ εχουν πει τπτ για τα τζαμια.
εχω σε ολα εκτοσ του μπροστινου
|
|
|
06-01-09, 20:17
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δεν το ήξερα εγώ αυτό! εγώ όταν είχα το starlet GT είχα βάλει από loumar το titanium light μπροστά (δεν καταλάβαινε κανείς ότι έχω φυμέ μπροστά) ίσα που έκοβε τον ήλιο και στα άλλα το titanium αυτό που έχει τώρα και η corolla μου. (έτσι την πήρα). Δεν είχα πρόβλημα είχα περάσει κτεο 2 φορές και ποτέ πρόβλημα με τροχαία κτλ. Αλλά μιάς και έχω την απόδειξη που έβαλε ο άλλος στην corolla θα κανονίσω και εγώ να την πάρω την πιστοποίηση γιατί περνάω ΚΤΕΟ τον Ιανουάριο, να μην έχω προβλήματα. Βλέπω είναι και νόμιμη η λωρίδα μπροστά ε? εμένα έχει γιαυτό το λέω. Φωτος από το δικό μου μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μελών. http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14095&page=5
|
φιλε Nikifore και εγω ακριβως αυτα εχω βαλει τα titanium lummar κ οπως ειπα κ πριν πηγα πριν λιγο καιρο κ μ κολλησε στα πισω ενα μικρο αυτοκολλητο που λεει επανω τον κατασκευαστη κ τον τυπο του τζαμιου
06-01-09, 20:24
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens-sepolia
|
|
Εγώ πάλι ρε παΐδια με το τρίτο στάδιο σε 3Μ (35) δεν βλέπω να το περνάω εκτός και λαδώσω .
|
|
S |
|
07-01-09, 01:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
S
και εγω τριτο σταδιο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα..
07-01-09, 12:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Στο προηγουμενο αυτοκινητο πριν 3 χρονια που εβαλα δεν ειχα ποτε προβλημα οσες φορες κι αν με σταματησαν.Στο Corolla εβαλα τον σεπτεμβριο της lumar titanium το 2 σταδιο και μου ειπαν οτι εχω εγκριση για ολα τα πισω εκτος τα μπροστινα.Τα πισω εχουν τα αυτοκολλητα επανω της εγκρισης,το γραφουν και τα χαρτια που μου εδωσε.Μου ειπε καλο ειναι σε μπλοκα να κατεβαζω τα παραθυρα.Ειναι δουλεια αυτη τωρα.Ανησηχησα περισσοτερο οταν ακουσα οτι εχουν γραψει ατομα για τα φιμε,80 ευρω και 10 μερες αφαιρεση αδειας.Περασε κανεις προσφατα κτεο με αυτο το σταδιο,τι εγινε.Χωρις λαδωμα φυσικα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόστιμα για φιμε |
DimChem |
TOYOTA COROLLA E 12 |
16 |
07-01-15 14:52 |
ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΙΜΕ |
corollakiato |
OFF TOPIC |
1 |
01-08-12 12:23 |
φιμε μεμβρανες |
miltosssss |
TOYOTA COROLLA E 12 |
15 |
07-03-12 18:27 |
φιμε τζαμια. |
Jim_Arahos |
SUPPORT |
12 |
26-04-11 18:45 |
Φιμε |
Fanis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
25 |
30-08-05 20:40 |
Page generated in 0,16469502 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|