Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
08-12-08, 23:28
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ντροπή και αίσχος πλήρης αναρχία, μόνο να ζητάνε ξέρουνε.Τι περιμένουνε για να αντιδράσουν?Πρέπει να πεθάνουν και άλλοι αθώοι?Πρέπει να καούνε και άλλες περιουσίες?Εγώ προσωπικά ντρέπομαι που λέω ότι γεννήθηκα στη χώρα της δημοκρατίας (αναρχίας πλέον).
span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
|
|
|
|
08-12-08, 23:32
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Και εγω μεσα ημουν στην 35 οπως καθε αγωνιστικη και ακριβως εκει εγινε και το ηξερα γιατι ητανε κανονισμενο.Απλα ενα θα σου πω οι μπατσοι επιασαν ενα 14 χρονο και τον σαπισανε στο ξυλο τον ειδα μεσα και μου εδειξε τα σημαδια απο τα γκλοπ,μεχρι ακι στο κεφαλι τον βαραγανε και ητανε 14!!οταν καταλαβα οτι εχει μονο ενα χρονο διαφορα με τον πιτσιρικα που σκοτωθηκε τοτε καταλαβα οτι ητανε παρα πολυ μικρος για να εχει οποιοσδιποτε ιδεολογιες και να μπορεσει να προκαλεσει μπατσους.Οσον αφορα το θεμα απλα πιστευω οτι υπαρχουν καλοι μπατσοι υπαρχουν και μακακες οπως υπαρχουν και αγωνιστες κα ιυπαρχουν ατομα που απλα πανε να τα σπασουν...και ποιοι την γλιτωνουνε????οι πλουσιοι που εχουνε ακρες γιατι και τσιγαρα νβα παρεις στην ελλαδιτσα ακρες πρεπει να εχεις.
|
Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θα πει οτι ειναι 14 χρονων?Για να κανει αυτα που κανει δεν ειναι 14?
my page
|
|
|
|
08-12-08, 23:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
να σε ρωτήσω κάτι ρε Τόλη.τι εννοείς ότι έρχονται 3 πούλμαν από αθήνα για επεισόδια?που το έμαθες?
κάποιοι μάλλον μπήκαν στο νόημα για το λόγο τον οποίο κάνω την ερώτηση αλλά θέλω ο Τόλης να μου απαντήσει
|
Το εμαθα απο ασχετα ατομα μεταξυ τους συν ειδα την κινητοποιηση της αστυνομιας απο τις 3 το μεσημερι. Δεν υπηρχε καποια ανοικοινωση για διαδηλωση. Τα αναρχικα στοιχεια στην Κορινθο ειναι ζητημα να αριθμουν 15 ατομα. Μενω διπλα στην αστυνομια και στο δημαρχειο. Ολα τα περιπολικα και ΙΧΕ εξαφανιστηκαν στις 5 το απογευμα στο κεντρο της Κορινθου. Στις 8 ξεκινησε η πορεια και σταματησε 30 μετρα μακρια απο την αστυνομια και αρχισαν τις πετρες, τα καπνογονα κλπ. Αυτη τη στιγμη εχουν καταστρεψει τα ΕΛΤΑ, μια τραπεζα, και κατι μαγαζια. Και ολα αυτα απο καμια 20-30 ατομα. Τα επεισοδια συνεχιζονται.
Παντως πολλοι πολιτες υποστηριζουν την αστυνομια.
|
08-12-08, 23:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εδώ ρε παιδιά έριξαν μολώτοφ σε φροντιστήριο στο κέντρο της αθήνας και δεν άφηναν την πυροσβεστική να πλησιάσει.τα παιδιά που αναγκάστηκαν να ανέβουν στην ταράτσα έπρεπε αν έμεναν εκεί για τον α,β λόγο εκεί και καίγονταν ζωντανά, μετά ήθελα να δω τι θα γινόταν .
|
09-12-08, 00:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θα πει οτι ειναι 14 χρονων?Για να κανει αυτα που κανει δεν ειναι 14?
|
βρε φιλε μου τι μυαλο εχει ενα 14 χρονω και ποσο δυναμη να εχει???Ολοι ειμασταν 14...δεν ειναι μαγκια να βαρας ενα μικρο γιατι δεν βαραγανε εμας αλλατο παιδακι??
09-12-08, 00:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
τι θέλεις να κάνει η κυβέρνηση Γιάννη?
να δώσει εντολές να κάνει η αστυνομία τι?θέλεις να γελάσω τώρα με αυτό που ρωτάς?είναι δίκοπο μαχαίρι και το ξέρεις και εσύ και όλοι μας.οποιοσδήποτε χειρισμός θα έχει αντίκτυπο
αν είναι αμυντική η θέση της αστυνομίας λέμε ότι δεν κάνουν τίποτα.αν κάνουν κάποια κίνηση θα πούμε κοιτα τι κάνουν οι αλήτες.
έχω άδικο?
|
Δεν ξερω ρε Κωστα αλλα νομιζω οτι η αστυνομια εχει ερθει μονη της σε αυτην την θεση! Απο την απλη κληση (το εχουμε δει ολοι μας νομιζω,με το ετσι θελω) μεχρι την υποθεση με τον Κυπριο φοιτητη και την τωρινη με τον πιτσιρικο!
|
|
09-12-08, 00:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ρε συ Κώστα για να καταλάβω... εσύ δλδ τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει???
Να τους αφήσουν έτσι ελεύθερα να κάνουνε ότι θέλουνε...? Τα διαλύσανε όλα..... το έχεις καταλάβει ή όχι???? Ακόμα ασχολείσαι με την ιδεολογία πέρι συμπεριφοράς αστυνομικών και 15χρονων???
Μου θυμίζεις την ανακοίνωση που βγήκε πριν λίγο, ότι ο Καραμανλής θα συναντήσει αύριο το πρωί τον Παπούλια για να του αναλύσει την κατάσταση. Ποιο αύριο το πρωί μωρε? Και σήμερα τι γίνεται? Ολη την νύχτα τι θα γίνει?
Εσύ τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει Κώστα? Λες τι θα πεί ο ένας και ο άλλος.. εσύ τι λες? Να τους αφήσουν να αλωνίζουν? Να τους μπαγλαρώσουν όλους μήπως και σωθεί και κάτι? Τι λές εσύ?
Βιβλιοθήκη - Ακαδημία - Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα 3 πιο όμορφα διατηρητέα κτίρια..... πάπαλα και τα 3!!!!! Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.... πάπαλα και αυτή. Πολυτεχνείο... καλά αυτό δεν το συζητάμε καν. Ολοι οι μεγάλοι κεντρικοί δρόμοι.... Βομβαρδισμένα -στην κυριολεξία- τοπία! Ξάνθη-Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη-Βόλος-Λάρισα-Γιάννενα-Κόρινθος-Κρήτη όλα άστα να πάν στο διάλο! Εχεις δίκιο Κώστα.... η Κυβέρνηση (ξαναλέω, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων) πρέπει να μην κάνει τίποτα! Να τους αφήσει να συνεχίσουν το όμορφο έργο τους!
Υ.Γ. Και εξακολουθώ να λέω.. τα χειρότερα ακόμα δεν τα είδαμε!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
09-12-08, 01:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εγώ δεν είπα ότι πρέπει κυβερνηση και αστυνομία να μείνει άπραγη.είπα ότι είναι δίκοπο μαχαίρι.προσπαθουν μάλλον (ούτε εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουν και τι ακριβώς προσπαθούν)
τι πιστεύω εγώ ότι έπρεπε να κάνουν?να ρίξουν πλαστικές σφαίρες.κατασταλτικό μέσο δεν είναι και αυτό?στο ψαχνό.που σε πονεί και που σε σφάζει.αλλά είπα μετά θα πουν να μας πυροβολούσαν.
θέλει λεπτους χειρισμούς Γιάννη και το ξέρεις.
και δεν ασχολήθηκα καθόλου με την ιδεολογία πέρι συμπεριφοράς αστυνομικών και 15χρονων.κάθε άλλο.δήλωσα ότι στεναχωρήθηκα όπως κάθε λογικός άνθρωπος άλλωστε.
και όσον αφορά την ερώτησή σου αν έχω καταλάβει τι γίνετε και τι έχει γίνει πίστεψέ με έχω καταλάβει.εξάλου δίπλα μένω.κάτοικος της αθήνας είμαι και μάλιστα δίπλα στο κέντρο.
και όσον αφορά τον καραμανλή που αναφέρεις μπορεί ναι να στον θυμίζω αλλά μόνο στα κιλα.εγώ δεν πήρα το μέρος κανενός.υποστήριξα τις δικές μου απόψεις και ίσως ενόχλησαν και εσένα αλλά και κάποιους άλλους επειδή μάλλον κρύβουν αλήθειες
|
09-12-08, 01:23
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά ένα πράγμα θα σας πω μόνο ,μην πιστεύετε τίποτα μα τίποτα απολύτως από τα κανάλια ,κάνουν οτιδήποτε για να πουλήσουν ,ότι γίνετε αυτή την στιγμή είναι έργο δικό τους κατά 90% και τους συμφέροι γιατί πουλάνε τρελά όλη μέρα. Δείχνουν ότι θέλουν και όπως τα θέλουν. Το τι ακριβός έγινε θα το μάθουμε όταν βγει επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Όποια δήλωση του κατηγορούμενου και αν βγήκε στα κανάλια είναι ψεύτικη .
|
09-12-08, 09:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καλά ψεύτικη δεν είναι, γιατί ακούστηκε απο τα χείλη του......
Οσο αφορά Κώστα τον Καραμανλή... πρόσεξε την ιδιαιτερότητα της πρότασής μου "Ασχέτως πολοιτικών πεποιθήσεων"!!!!!
Ενόχλησαν οι απόψεις σου, και σου είπα το γιατί, για αυτό και ζήτησα μια αποσαφήνιση. Η τοποθέτησή σου ήτανε γενική και δεν αφορόυσε στο τι πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να πράξουνε. Κατά τα αλλα, με αυτό που λές τώρα συμφωνώ απόλυτα!!!! Χρειάζεται καταστολή οπωσδήποτε!!!!
Εχουμε μέλλον ακόμα με αυτό το θέμα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18497610 seconds (82,71% PHP - 17,29% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|