Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-12-08, 21:27
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ντίνο, μάλλο λες το ΑΠΟΛΙΣ.... το ξεχνάς και αυτό, λόγω εσωτερικού χώρου (αλλά και πάρκινγκ!!!)
Το τέρρα πέτρα, είναι πολύ καλή λύση για καλοκαίρι (χωράει 3500 κόσμο, οπότε όλο και κάπου θα μπορούνε να μας βάλουνε!
|
ας μην κοιταει ο καθενας μονο το μερος που τον βολευει αλλα και το ποσο ευκολο ειναι για τον καθενα να παει και οχι να θελει 1 ωρα να φτασει σπιτι του.καπου που να εξυπηρετει και η εθνικη και η αττικη. υπαρχουν και αλλοι που ερχονται απο ελευσινα και σαλαμινα.. το σωστο θα ηταν καπου κοντα στο κεντρο, οπως αυτο που ειπε ο Νικος στο Χαιδαρι, αν και δεν εχω παει εκει (ας πει ο ιδιος καλυτερα) τουλαχιστον με την εθνικη εισαι ενα βημα.
02-12-08, 21:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παιδια σκεφτηκα κατι: γιατι δεν κανονιζουμε καποιο event τυπου Trac Day (οταν παμε δηλαδη μια φορα το μηνα για καρτακια)? Φερ ειπειν, να κανονισουμε μια βραδια bowling, μπιλιαρδου η κατι τετοιου αντιστοιχου? Ξερω οτι ειναι κατι που εξαρταται απο την συμμετοχη των μελων, απλα το ριχνω σαν ιδεα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 02-12-08 στις 21:46.
|
02-12-08, 21:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Παιδια σκεφτηκα κατι: γιατι δεν κανονιζουμε καποιο event τυπου Trac Day (οταν παμε δηλαδη μια φορα το μηνα για καρτακια)? Φερ ειπειν, να κανονισουμε μια βραδια booling, μπιλιαρδου η κατι τετοιου αντιστοιχου? Ξερω οτι ειναι κατι που εξαρταται απο την συμμετοχη των μελων, απλα το ριχνω σαν ιδεα.
|
ναι ναι εγω συμφωνω +10000000 booling, μπιλιαρδο να παμε να κλησουμε με της κορολες κανα vilage
|
02-12-08, 22:34
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Παιδια σκεφτηκα κατι: γιατι δεν κανονιζουμε καποιο event τυπου Trac Day (οταν παμε δηλαδη μια φορα το μηνα για καρτακια)?
|
Εγώ λέω να κανονίσουμε κανα track day να βάλουμε μέσα τα αυτοκίνητα μας!!!Οι βόρειοι είναι πιο δραστήριοι μου φαίνεται!
Ξέρω ότι οι πίστες που υπάρχουν στην αττική έχουν προδιαγραφές καρτ αλλά σε μερικές θα μπορούσαμε να κάνουμε track day όπως κάνουν για παραδειγμα πολλά clubs στο καρτόδρομο!
|
02-12-08, 23:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καλές όλες αυτές οι ιδέες,κάποιες από αυτές έχουν προταθεί και από τη Διοίκηση παλαιότερα αλλά χωρίς τη συμπαράσταση των μελών.
το κύριο θέμα μας είναι η εύρεση μιας καφετέριας όπου θα μπορούμε να μαζευόμαστε και πίνοντας τον καφέ μας (χειμώνας είναι ένα ζεστό ρόφημα είναι τέλειο) να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις.
για αυτό θα σας παρακαλέσω να παραμείνετε στο θέμα του topic και όταν βρεθεί λύση συζητάμε τα περαιτέρο.
ευχαριστώ για την κατανόηση
|
03-12-08, 00:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
????????????????????????????????????????
|
εγω ειμαι συμφωνος με αυτο νικο.....
100%
03-12-08, 00:06
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Αλλη ιδέα το Terra Petra στην πετρούπολη(δεν ξέρω αν το λέω και σωτά) που έχει υπεραρκετό χώρο στάθμευσης αν θυμάμαι καλά...
|
ειχαμε παει εκει...
ο χαμος γινοταν....
εχω την εντυπωση οτι ολοι μας συμφωνουμε μετις καφετεριες που ειναι κοντα στο σπιτι μας η κανω λαθος?
αμα ειναι ετσι κανονιζω για το απροοπτο που ειναι στη δραπετσωνα.... με το ποδια θα ρχομαι.....
03-12-08, 00:36
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
εχω την εντυπωση οτι ολοι μας συμφωνουμε μετις καφετεριες που ειναι κοντα στο σπιτι μας η κανω λαθος?
αμα ειναι ετσι κανονιζω για το απροοπτο που ειναι στη δραπετσωνα.... με το ποδια θα ρχομαι.....
|
Εγώ μένω Πατήσια και έχω προτείνει 2.Μιά σε Γαλάτσι και μία σε Πετρούπολη,και οι δύο με αρκετό χώρο στάθμευσης που είναι από τα πιο σημαντικά που ζητάμε!!!Αρα δεν λες για μένα φαντάζομαι,απέχω και από τις δύο καφετέριες...
|
03-12-08, 00:36
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
....εχω την εντυπωση οτι ολοι μας συμφωνουμε μετις καφετεριες που ειναι κοντα στο σπιτι μας η κανω λαθος? ....
|
Παρά το γεγονός, πάντως, ότι το zeppelin είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι μου, το ... έκραξα.
Κατά Φιλαδέλφεια μεριά, έχει τίποτε βρε παιδιά;
Πάνος.
|
03-12-08, 00:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Εγω προτεινω το Θεαθηναι. Νομιζω οτι βολευει, εχει παρκινγκ και σαν μαγαζι ειναι αρκετα καλο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17327094 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|