Παιδια καλησπερα για ακομη μια φορα.Οπως γνωριζετε πολλοι απο εδω προοριζομαι να αγορασω ενα κορολα σρ τα χριστουγεννα,και λεω προοριζομαι γιατι δεν εχω δωσει ακομα λεφτα τιποτα απολυτως.
Οπως ειχα πει σε ενα μελος εδω εγω ξεκινησα ψαχνοντας ΜΚ2 σε μια καλη τιμη και με μια καλη ποιοτητα ως αντιτιμο.Αποφασισα λοιπον να μην ασχοληθω με το κορολα,να μην το αγορασω,αλλα να συνεχισω μεχρι να μπορεσω να μαζεψω καποια λεφτα ωστε να μπορεσω να παρω ενα ΜΚ2.Ειναι ενα αυτοκινητο που για μενα εχει αλλη αξια,μεγαλυτερη απο πολλα που κυκλοφορουνε (ευρωπα'ι'κα και πολλα γιαπωνεζικα) ενω επισης με καλυπτει πληρως εμφανισιακα!
Ηδη εχω βρει κατι και θα δω τι θα μπορεσω να κανω με τα οικονομικα μου!
Βεβαια χαρηκα πολυ που ειδα πως υπαρχουν ακομη πολλοι ανθρωποι που ασχολουνται με το παλιο αυτοκινητο,κατι που δινει ελπιδες σε αυτο να επιβιωσει στα χρονια!Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παιδια,εστω και απο εδω μεσα,καποιους που ειναι κοντα στα γιαννενα η και απο γιαννενα ελπιζω ν ατους γνωρισω καλυτερα.!
Δε θα χαθω βεβαια απο το φορουμ,καθως παρεχει μεγαλο πληθος γνωσεων.!θα ειμαι παρατηρητης των οσων γινονται και συζητωνται!
Και,τελος,ευχηθειτε μου να βρω ενα ΜΚ 2 που μου αρμοζει και που τοσο αγαπω σαν αυτοκινητο!!
|