Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
21-11-08, 12:58
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όχι μόνο! Τα δικά μου είναι made in France αλλα έχω δεί και απο άλλη χώρα ( νομίζω Ουγγαρία). Για τη δική μου περίσταση τα βρίσκω πολύ καλά ( νορμαλ οδήγηση, όχι ακραία πράγματα- οικογενειάρχες είμαστε, χαχα!)
|
21-11-08, 13:08
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Thanks, Λογικά σε λίγο καιρό θα πω εντυπώσεις απο Κονι κίτρινα και continental
|
21-11-08, 13:24
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eusebio
Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την κυκλοφορία της εκάστοτε διάστασης. Δηλαδή, το 195/60 15 "φοριέται περισσότερο απο το 195/55 15 , οπότε και έχει χαμηλότερη τιμή. Τώρα, όσο αφορά την παράθεση το φίλου electro, ίσως να αφορά κάποιο ξεστοκάρισμα.....
|
Φιλε Ευσεβιε , εχει δικιο σε αυτο , οτι οι τιμες διαμορφωνονται με βαση την ζητηση. Ομως εγω δεν παρεθεσα 60 και 55 , αλλα 65 και 60 , που ειναι η διασταση που φοριεται σε αμαξια(υπαρχουν και μερικα που την φορανε). Σε 55 προφιλ παιζει το 205 σε 16 ζαντα. Εαν κοιταξεις και εκει το 50 με το 55 , θα δεις παλι οτι το 55 , ειναι φτηνοτερο και παει λεγοντας.
|
|
ΕΛΑΣΤΙΚΑ |
|
22-11-08, 21:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Δεν υπαρχουν ΜΟΥΦΑ ελαστικα. Δεν εχει σημασια το που κατασκευαζοντε τα ελαστικα. Η συνταγη ειναι ιδια σε ολα τα εργαστασια. Το μονο που αλλαζει ειναι η πρωτη υλη οπως ειναι το καοτσουκ, το οποιο δεν υπαρχει σε ολες τις χωρες και καποιες το κανουν εισαγωγη. Τα ελαστικα που ειναι απο Ιαπωνια εχουν διαφορα με ενα ιδιας μαρκας που ειναι απο Ευρωπη. Το θεμα ειναι αν η εκαστοτε χωρα παραγη καοτσουκ, γιατι αν παραγη τοτε εχει διαφορα. Τα αλλα συστατικα δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tserkene : 24-11-08 στις 23:06.
|
22-11-08, 22:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TSERKENE
Δεν υπαρχουν ΜΟΥΦΑ ελαστικα. Δεν εχει σημασια το που κατασκευαζοντε τα ελαστικα.
|
για αυτό που λες μην είσαι και τόσο σίγουρος.να σου φέρω ένα παράδειγμα.τα potenza RE720 σε όσους φέρνουν επίσημα Bridgestone στην αθήνα δεν τα βρήκα πουθενά όταν ήθελα να αλλάξω λάστιχα.σε κάποια συνοικιακά μαγαζάκια όμως το έβρισκα άνετα και με ημερομηνία παραγωγής φρεσκότατη.μπορείς να το εξηγήσεις αυτό?
όσον αφορά τη προέλευση του κάθε ελαστηκού εγώ έχω δει διαφορά.
αυτή είναι πάντα η προσωπική μου άποψη βέβαια.
|
|
|
|
22-11-08, 22:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
για αυτό που λες μην είσαι και τόσο σίγουρος.να σου φέρω ένα παράδειγμα.τα potenza RE720 σε όσους φέρνουν επίσημα Bridgestone στην αθήνα δεν τα βρήκα πουθενά όταν ήθελα να αλλάξω λάστιχα.σε κάποια συνοικιακά μαγαζάκια όμως το έβρισκα άνετα και με ημερομηνία παραγωγής φρεσκότατη μπορείς να το εξηγήσεις αυτό?
όσον αφορά τη προέλευση του κάθε ελαστηκού εγώ έχω δει διαφορά.
|
Αν η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν φερνει εναν τυπο ελαστικου αυτο δεν σηναινει οτι το ελαστικο ειναι μουφα. Μπες στο site της www.Bridgestone.gr στην ελλαδα και μετα μπες στο www.bridgestone.eu και θα δεις ποσα ακομα ελαστικα υπαρχουν τα οποια δεν τα φερνουν. Τα ελαστικα τα οποια ειναι απο την επισημη αντιπτοσωπεια εχουν εγγυση, τα αλλα δεν εχουν και ετσι περνει ρισκο το μαγαζι το οποιο τα πουλαει. Δεν ειπα οτι δεν εχουν διαφορα. Αν διαβασεις καλα λεω το λογο που εχουν διαφορα.
|
23-11-08, 03:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες.όταν έψαχνα το συγκεκριμένο λάστιχο οι επίσημοι dealers εδω στην Αθήνα μου έλεγαν ότι καταργήθηκε για 15 ζάντα δεν το ξαναβγάζει,άσχετα αν το έχει στο site της η εταιρεία.στα συνοικιακά μαγαζάκια όμως υπήρχε και με φρεσκότατη ημερομηνία.άρα δεν ήταν γνήσιο...
|
23-11-08, 14:43
|
|
|
|
|
|
Εχει δικιο ο Κωστας , σε αυτο που λεει. Για το συγκεκριμενο ελαστικο την ειχα ψαξει και εγω την δουλεια πριν ενα χρονο περιπου και τα ιδια ακριβως ειχα μαθει.... Ο καθενας βεβαια κανει της επιλογες του.
|
24-11-08, 15:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες.όταν έψαχνα το συγκεκριμένο λάστιχο οι επίσημοι dealers εδω στην Αθήνα μου έλεγαν ότι καταργήθηκε για 15 ζάντα δεν το ξαναβγάζει,άσχετα αν το έχει στο site της η εταιρεία.στα συνοικιακά μαγαζάκια όμως υπήρχε και με φρεσκότατη ημερομηνία.άρα δεν ήταν γνήσιο...
|
Επειδη ειμαι λαστιχας και δουλευω με την Bridgestone επισημα, σου λεω οτι το λαστιχο δεν ειναι μουφα. Απλα ο λαστιχας σου ειπε ετσι γιατι δεν ηθελε να το παρει απο το παραλληλο εμποριο και να ειναι χωρις εγγυηση, και θα σου προτεινε κατι αλλο που θα το εφερνε η επισημη αντιπροσωπεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tserkene : 24-11-08 στις 23:05.
|
|
|
|
01-12-08, 11:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ήθελα τη γνωμη των ειδικών για κατι.
Πρόσφατα πάτησα ενα καρφι στο πίσω λαστιχο, άργησα να το παρω χαμπάρι και δυστυχως ψιλοκατέστρεψα το λάστιχο. Αναγκαστηκα προσωρινα να βαλω ενα μεταχειρισμένο μεχρι να δω τι θα κανω.
Αυτη τη στιγμή έχω τρία λάστιχα Bridgestone Potenza RE720 87V και ένα μεταχείρισμένο Bridgestone Turanza E300.
Τα λάστιχα τα εχω επάνω 4 χρονια και εκτός του ότι έχουν φαγωθει, έχουν γινει και πέτρες...
Μιας και μου ετυχε και αυτο το περιστατικο βρηκα αφορμη να αρχισω να σκεφτομαι για αλλαγη στα λάστιχα.
Εχω ψιλοκαταλήξει σε μια μαρκα απλα επειδη δεν εχω καθολου προηγουμενη εμπειρία στα συγκεκριμένα θα ήθελα τη γνωμη σας.
Σκεφτομαι να βάλω τα Dunlop SP sport Fast Response σε 205/50/16 87H.
Εχουν σκληρο προφιλ και προστασία στη ζάντα (αυτα τα δυο ειναι συμμαντικά για εμενα). Τα δίνει και καλη τιμη στο internet(?).
Τονιζω το 87H γιατι τωρα φοραω 87V.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
1) Το συγκεκριμενο λαστιχο το ξέρει κανενας? Είναι καλό?
2) Σκεφτομαι να βαλώ δεικτη "H" για να ζεστενεται πιο ευκολα και πιο γρηγορα. Ουτως ή αλλως ο δεικτης "H" ειναι για 210 χιλιόμετρα που δεν ξερω αν θα τα φτασω, αλλα και να τα φτασω θα ειναι στο κοντερ άρα μιλάμε για 195 πραγματικά. Στα potenza που φορούσα με δεικτη V οντως θέλανε καλό ζεσταμα για να κρατησουν. Μηπως για το δικό μου αμαξι που ειναι 1400cc ο δείκτης V ειναι ανούσιος? Ποια η γνωμη σας?
3) H τιμή που τα δίνει στο ιντερνετ είναι καλή?
Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19554496 seconds (78,23% PHP - 21,77% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|