Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
[quote=wastegate;316876]Αλλες εποχες τοτε πες στον φαδερ!!!!Καμια σχεση τα κτηνη τοτε με τα ρημαδια τωρα..
Τουλαχιστον αφου ενημερωθηκε ο πατερας σου ενταξει...
ο πατερας ειναι κολλημενος με τ sierra περιση που εβγαλα διπλωμα+ψαχναμε car μας εφερε ενας φιλος του ενα 330hp κεντροφορους προγραμμα κλπ αλλα μικρος ακομα πρωτο αμαξι...
Δύναμη Σεβασμού: 243
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
και μενα ο πατερας μου οταν πηρα διπλωμα μου πηρε ενα μια ferrari αλλά την εστειλα πισω γιατι δεν μου αρεσε το τιμονι!!!
Κακιουλα...
φιλε TOLIS τυχαινει ο πατερας μου να ειναι 40 ετων και ειναι πορομενος με αυτα και γ αυτο θελει να ανεβει κιαλω το corolla γτ τωρα λεει οτι δεν εχει αλογα...
Δύναμη Σεβασμού: 246
γεια σου ρε νικο και καλοριζικο το μοτερακι,και προσοχη ε,μη τ λιωσεισ απο τωρα .παντως οι φωτο ειναι ολα τα λεφτα(στη πρωτη σελιδα),μου τις ειχεσ δειξει και στα carefour ενα βραδυ αλλα τωρα που τισ βλεπω μεγαλες ειναι πιο ωραιο και θαυμαζω το φρεσκοβαμμενο μοτορι σου!!!με γεια ρε!!!