Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Όσοι έχουν continental premium contact 2 είναι ευχαριστημένοι απο τους βρεγμένους γλιστερούς δρόμους της Αθήνας;
|
Τα λαστιχα αυτα τα εχω και εγω και ο πατερας μου εδω και ενα χρονο και ειμαστε παρα πολυ ευχαρηστημενοι. Ο πατερας μου τα εχει δοκιμασει και σε ποιο δυσκολες συνθηκες λογω της τοποθεσιας της δουλειας του.
Εγω προσωπικα θα σου πω οτι ειναι αθορουβα και δεν εχω ακουσει σφιρυγμα ποτε. Τα κρατηματα τους ειναι παρα πολυ καλα και ζεστενονται ευκολα. Τελος να σου πω απο ξεκινηματα σε ανηφορα με χαμηλη προσφυση δεν μου σπινιαρουν μετα απο τοσο καιρο. Για βροχη δεν το συζητω καθολου. Αψογα!
Τα θεωρω τα καλυτερα λαστιχα αυτη την στιγμη(στην 2η θεση βαζω τα turanza re070) στην κατηγορια του(για την διασταση μας) , για οσους ψαχνουν την χρυση τομη σε επιδοσεις και ταυτοχρονα πολιτισμενο ελαστικο.
Παράθεση:
Continental Premium Contact 2
- The Continental Premium Contact 2 has a totally new type of 3-D groove. Its innovative tread technology optimises braking performance on both wet and dry surfaces. Thanks to the new 3-D grooves, water is dispersed more efficiently - providing excellent protection against aquaplaning. 3-D grooves also give the whole tyre superb stability. That's why the new ContiPremiumContact 2 is less prone to distortion, which vastly improves your car's manoeuvrability.
Grip in Dry: 4.5 out of 5
Grip in wet: 4.5 out of 5
Overall performance: 4.5 out of 5
|