Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τι μπερδεμα...
Παλιά 13-11-08, 00:59
Το avatar του χρήστη Γιώργος
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.4 vvti
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
Γιώργος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Question Τι μπερδεμα...

Καλοι μου ανθρωποι, γεια σας. Εχω διαβασει ολα τα θεματα που εχουν μπει στο Fοrum για φιλτρο και εξατμηση σε g6 και πραγματικα εχω μπερδευτει. Αντι να μπορω να βρω μια λυση στο τι θα ηταν καλυτερο να κανω στην corolla μου μαλλον μπερδευομαι περισσοτερο. τα δεδομενα ειναι τα εξης: το corolla μου ειναι 1.4 vvti g6. θελω να βαλω ενα φιλτρο και μια εξατμιση (απο χταποδι και πισω, δεν εχω αποφασισει για καταλιτη). οχι για να δωσω αλογα αλλα για να ζωντανεψω το μοτερ μου. στα διαφορα παρομοια θεματα οι αποψεισ ειναι για στρογγυλοφαναρα και δεν με βοηθανε.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1 να βαλω βαρελακι (τι μαρκα?), ή φιλτρο τυπου πανελ (της TRD 100 )? ποια τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα?
θα εχω καποιο προβλημα με το βαρελακι? θα πρεπει να κανω καποια πατεντα? ποσα λεφτα θα μου παει?

2 η εξατμιση θα εχει καλο αποτελεσμα σε συνδιασμο με το πανελ ή το βαρελακι? ή θα μου στεγνωνει το μοτερ και θα πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα? (εαν μπαινει). τι διαμετρο πρεπει να ειναι οι σωληνες? (350 χωρις καταλιτη)

3 η στο τελος να βαλω μονο ενα τελεικο και να μην πειραξω την συμπιεση?

παιδια sοrry για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω μπερδευτει. βοηθεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-08, 01:23
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eγω έχω το ίδιο με εσένα αλλά όχι το g6 και έχω φίλτρο πάνελ και εξάτμιση από καταλύτη και πίσω 45 χιλιοστά με τελικό και μεσαίο.Μην μπλεχτείς με βαρελάκια και χοάνες το πιό πιθανό να ρουφάει χειρότερα από πρίν.Βάλε ένα πάνελ και μην δώσεις τόσα λεφτά για trd.Εγώ έχω το JR και μου πήγε 80 με τα καθαριστικά.Οσο για την εξάτμιση μου πήγε 400 αλλά έγινε πιστεύω πολύ καλή δουλειά και με αρκετά χαμηλή στάθμη θορύβου.Τώρα εμένα μου φαίνεται πως μια μικρή διαφορά την έχω δεί.Μερικοί μου λένε και για +8 άλογα αλλα είμαι πιο συγκρατιμένος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-08, 02:01
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα φιλε μου γνωμη μου ειανι να βαλεις ενα φιλτρακι Κ&Ν η μανιταρι και μια επωνυμη εξατμησουλα remus η sebring δουλευουν αψογα καλητερα να αφησεις την εργοστασιακη διαμετρο σοληνα θα χασεις αν την αλαξεις σε μεγαλητερη , πολεσ φορες δεν το καταλαβαινεις αλα στα πολλα χιλμ θα νιοθεις ανιπαρκτη δυναμη αφου μιλαμε για εργοστασιακο αμαξι , τον καταλυτη αν βαλεις σε κατι ποιο ελεφθερο θα καταλαβεις κατι (προσωχη να περνας ΚΤΕΟ μετα) τωρα για bmc βαρελακια κανουν δουλια αλα οχι σε ολα τα μοτερ καταπροτιμηση μονο στα γερμανικα δουλεβουν αψογα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 13-11-08 στις 02:06.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,10955906 seconds (75,07% PHP - 24,93% MySQL) with 28 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com