Κοιτας παντα το
που θα εισαι
πιο σιγουρος. Με την ιδια λογικη μη βαζεις τα λεφτα σου στην τραπεζα αλλα φυλαγε τα κατω απο το στρωμα σου...
Από εκει και περα ειναι του καθενός η απόφαση να κανει αυτο που πιστευει πως ειναι καλύτερο.
Απλα τη γνωμη μας λεμε εδω πέρα. Εσυ σιγουρα ξερεις καλυτερα από όλους όλες τις παραμετρους που σε απασχολούνε και αναλόγως πράττεις.
Πάντως, είτε τα φυλάξεις είτε όχι, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μη χρειαστει να τα χρησιμοποιησεις ποτε. (και για τον εαυτο μου το ευχομαι αυτο).!
Αν τα χρειαστω, ερχεται σε επαφη ο γιατρος που ασχολειται με την υπόποθεση μου με τους γιατρους στην Αγγλία που εχει η τραπεζα, και ανάλογα με την περίπτωση συνενοούνται αν όντως τα βλαστοκυταρα θα βοηθησουν στην συγκεκριμένη ασθένεια ή όχι. Αν βοηθάνε, τότε κανονιζουν τι πόσοτητα πρεπει να σταλει (μπορει να μη χρειαστεί όλη η ποσοτητα) και τα στέλνουνε αμέσως. Μάξιμουμ σε 24 ώρες.
Ο καθενας εχει τον δικό του κωδικό για τα βλαστοκύταρα του. Αυτό έλειπε να τα πετούσαν σε μια αποθηκη και να παίζανε α-μπε-μπα-μπλομ καθε φορα που καποιος ζητουσε τα δικά του...
Επίσης, ίσως κάποια μικρή ποσότητα από κάποιους την χρησιμοποιούν για πειράματα. (Μικρή ποσότητα εννοείται). Αλλά αυτο είναι καλό γιατι χωρις τα πειράματα πως θα προχωρήσει η επιστήμη?
Ετσι τωρα γιατρευουν 10 ασθενειες και στο μελλον θα γιατρευουν 1002...