Εγω πριν κανα χρονο εκανα το λαθος επειδη δεν μπορουσα να μπω στο νετ για καποιο λογο εξαιτις του ιντερνετ explorer εκανα μια λακαμια μεγιστη αντι να κανω system restore εκανα μια μ@λ@κι@ που ειχε μεσα η μητρικη (την εσβησα απο τοτε να μην ξαναμπερδευτω) αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Τεσπα αυτο που εκανε ηταν να γυρισει ΟΛΟ το pc 2 χρονια πριν και να χασω φωτογραφιες ,αρχεια,μουσικη σχεδον 80gbs που ειχα περασει τοσο καιρο μεσα. (πολλες φωτο ηταν αναμηνσεις και εσκασα με την μ@λ@κι@ μου)Δεν γνωριζα οτι θα το εκανε αυτο οποτε και το πατησα.Κραταγε καποια back ups το προγραμμα αυτο αλλα ηταν demo και κρατησε μονο τα πρωτα που ειχα σωσει παλαιοτερα.Ε με γυρισε πισω δυο χρονια και τα εχασα ολα...
Που θελω να καταληξω??Εβαλα οτι προγραμμα εβρισκα για recovery of lost files αλλα @ρφρυδι@...2 βδομαδες το παλευα αλλα μετα παραιτηθηκα....μου εβρισκαν ολα τα files αλλα δεν μπορουσε να τα ανακτησει γιατι μαλλον ηταν μονο οι τιτλοι του καθε file και οχι το περιεχομενο του.Περαστικα σου Γιαννη και περαστικα μου επισης.