Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
04-10-08, 22:27
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Για το Α3 έχω μπροστά μου τους 4τροχούς με συγκριτικό με 116 και 147, και λέει τιμή κατασκευαστή 1225 ενώ αυτοί το μετρήσανε 1330 κιλά. Στις επιταχύνσεις από στάση όντως μεγαλύτερο ρόλο παίζει η αναλογία κιλών ανά ίππο. Έπειτα η ροπή παίζει ρόλο για τα υπόλοιπα, αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά, γιατί το βάρος κάνει μεγάλη ζημιά. Πάντως το καλό που έχει το Corolla στην Ε12 γενιά είναι ότι έχει κρατήσει το βάρος χαμηλά, και στέκεται πολύ καλά σαν 1.4 απέναντι στα υπόλοιπα 1.6. Η πλάκα είναι πως το αμάξι με το οποίο αντικατέστησα το 1.4 Corolla που είχα(Clio TCE) είναι τα ίδια κιλά σχεδόν και τα ίδια άλογα, και πραγματικά από στάση μου δίνει σχεδόν την ίδια αίσθηση. Η διαφορά όμως είναι στις ρεπρίζ, όπου η ροπή κάνει όλη τη δουλειά.
|
05-10-08, 01:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mark
Για το Α3 έχω μπροστά μου τους 4τροχούς με συγκριτικό με 116 και 147, και λέει τιμή κατασκευαστή 1225 ενώ αυτοί το μετρήσανε 1330 κιλά.
|
καλα..., εγω αναποδα τα ξερω, αλιωσ τα λενε τα περιοδικα αλιος η audi.. τελος παντον οταν αποφασισει να αδυνατησει καπος ας μας το πουν
|
|
|
|
06-10-08, 00:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mark
Κι όμως, το αμαξάκι δε σέρνεται καθόλου.. Βάλε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ έχει παραπάνω πραγματικά άλογα, όπως επίσης πως το lupo είναι πανάλαφρο, και θα δεις ότι πάει πολύ καλά. Πραγματικό 0-100 12", δεν είναι και άσχημα για αμάξι πόλης(το πρώτο γιάρις με τον 4κύλινδρο 1000άρη και τα 68 άλογα είχε μετρημένο 14,4"). Να σου πω δε πως ο συγκεκριμένος, αργότερα το άλλαξε με ένα Α3 1.6 full extra με 17άρες κλπ, αλλά με το παλιό μοτέρ το 8βάλβιδο με τα 102 άλογα. Ε, μου λέει αργότερα, καλό είναι, από κράτημα κλπ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το γκάζι που είχε το Lupo...
|
φιλε επειδη το εχει η κοπελα μου αυτο το μοτερ σε πολο για εμενα δεν παει καθολου και εχει και ενα ηλεκτογκαζο την αλλη μερα πιανει...εχει φοβερο τιμονη και στριψιμο αλλα απο γκαζια ειναι αστα να πανε.
06-10-08, 01:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
φιλε επειδη το εχει η κοπελα μου αυτο το μοτερ σε πολο για εμενα δεν παει καθολου και εχει και ενα ηλεκτογκαζο την αλλη μερα πιανει...εχει φοβερο τιμονη και στριψιμο αλλα απο γκαζια ειναι αστα να πανε.
|
+1 και εγω το πολο που οδηγησα με το 8αβαλβιδο μοτερ με τα 75 αλαγα ειναι η προσωποποιηση της απογοητευσης οσο αναφορα τις επιδοσεις.
|
15-10-08, 23:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
εδω κ ενα δικο μου ανοιγματακι μεχρι 120
ae 101.avi
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,12845111 seconds (76,95% PHP - 23,05% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|