Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-10-08, 23:35
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οσο για τον κατασκευαστη αυτος καλα τα λεει γι οποιον περνει ενα συμβατικο αμαξι κ παει απο το Α στο Β σημειο ησυχα κ σιγα.....ομως το τοπικ λεει
Toyo T1R ή Yokohama Parada spec-2
καμια σχεση με τον κατασκευαστη δλδ......

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 02-10-08 στις 23:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 00:58
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ το επιπεδο επεσε αλλα δεν θα το συνεχισω... ολοι ειναι ειδικοι και κυριως στα λαστιχα
To επίπεδο έπεσε από όταν ανέφερες για δείκτη Τ...δεν έμενε κάτι άλλο να πω εκτός από αυτό που είπα, όταν μιλάμε για Τ....δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε άλλο, αφού νομίζεις πως σε καλύπτει το Η και το Τ, εγώ και η γνώμη μου περισσεύουμε....

Το φιλαράκι σου με το swift απλά δεν το στρίβει για να τα ζεστάνει...πως περιμένεις να ζεσταθούν? Στην ευθεία ? Ας κάνει ένα δυο στριψίματα στην αρχή και θα είναι οκ....Δηλαδή νομίζετε πως ένα Η κρατάει καλύτερα από ένα W στην αρχή επειδή έχει μικρότερο δείκτη?

Επίσης εννοείται πως ο δείκτης δε δίνει σαφή στοιχεία για τη γόμα...χαρακτηριστικό το παραδειγμα του pwpwpali με τους δείκτες και τη σκληρότητα της γόμας...

Οι κατασκευαστές βάζουν στα αυτοκίνητα τα λάστιχα αυτά που θα είναι οριακά ικανά να αντέξουν τις καταπονήσεις που μπορεί να δεχτεί ένα αμάξι, ανάλογα με τη δύναμη του, το βάρος του, τα φρένα του, την αναρτηση του κλπ. Και φυσικά στην επιλογή του παίζει σημαντικότατο ρόλο το κόστος του ελαστικού.

Με δυο λόγια σου βάζει αυτό που θα του στοιχίσει φθηνότερα και δε θα σε "σκοτώσει" στην πρώτη δυσκολία....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 01:06
pwpwpali Offline:
banned

ακομα απο την στιγμη που φτιαχνεις αναρτηση σε ενα αμαξι πρεπει να παταει σε καταλληλο πατουμενο γιατι αλλιως οσο κ να κραταει η αναρτηση αν το λαστιχο δεν αντεχει...παπαλα
αλλα αν αρχησω για σεμι σλικ θα με φατε...αλλα γι αυτο ειναι η ksport ρε γμτ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 15:53
Το avatar του χρήστη XAROS
XAROS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: LANCIA HPE 2.0 TURBO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 294
XAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια δεν διαβασα ολα τα ποστ αλλα θελω να μοιραστω μαζι σας την πληροφορια πως τα παραντα σε μεγαλο ποσοστο ανοιγουν στο πλαι.......
ζητησα σε τρεις φιλους-γνωστους λαστιχαδες και μου ειπαν και οι τρεις με δικη μου ευθυνη να μου τα κανουν παραγγελια ........και πως οτι παθουν να μην απευθυνθω σε αυτους!!!!!!!!

Μαμα ειναι ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 16:43
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια δεν διαβασα ολα τα ποστ αλλα θελω να μοιραστω μαζι σας την πληροφορια πως τα παραντα σε μεγαλο ποσοστο ανοιγουν στο πλαι.......
ζητησα σε τρεις φιλους-γνωστους λαστιχαδες και μου ειπαν και οι τρεις με δικη μου ευθυνη να μου τα κανουν παραγγελια ........και πως οτι παθουν να μην απευθυνθω σε αυτους!!!!!!!!
εβαλα parada παραγωγης 2005 το 2006 μεση ηταν μεταχειρισμενα...τα καψα για τα καλα...γιναν καραφλα...κ ακομα κραταγαν τρελα κ τπτ δεν ειχε ανοιξει...επειδη εχω γυρισει κοντα 100 λαστιχαδες 4-5 εχουν δει parada και 1-2 καταλαβαινουν τι σημενει parada....εγω το βαζω με κλειστα ματια πλεον....το λαστιχο δεν κανει τα crack που κανει τα toyo r888 γιατι πολυ απλα τα τoyo ειναι ακομα πιο ειδικα απο τα parada..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 19:49
Το avatar του χρήστη 4ages1
4ages1 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: Χαλκιδική
Δύναμη Σεβασμού: 241
4ages1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου...σε carina (20v).
Τα toyo σε 16' δεν μου δούλεψαν ποτέ (205/50/16).
Σε 17αρα (215/40/17) ήταν αρκετα καλά στο στεγνό αλλά στο βρεγμένο, άστα και πάρε ταξί....
Τα parada (215/40/17) όταν ζεσταθούν είναι αξιολάτρευτα (!!!), μόνο που πίσω δεν ζεστένονται τόσο εύκολα με αποτέλεσμα, μερικες φορές, να στρίβει σαν πισωκίνητο...
Η αποκάλυψη ήρθε όταν με βροχή (πολύ βροχή) δεν έκανε κιχ όταν περνούσα από τα διάφορα ποταμάκια που είχαν βγει βόλτα στον δρόμο.
Προφανώς αυτά που λέω ισχύουν για αυτές τις διαστάσεις και για το δικό μου αυτοκίνητο έτσι όπως είναι στημένο. Για την ιστορία όλα ήταν W.
Αν θα έπρεπε ντε και καλά να διαλέξω ένα από αυτά τα δύο, θα διάλεγα τα parada χωρίς 2η σκέψη. Για καθημερινά λάστιχα όμως, κανένα από τα δύο.
Παλιά 03-10-08, 20:56
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ages1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η αποκάλυψη ήρθε όταν με βροχή (πολύ βροχή) δεν έκανε κιχ όταν περνούσα από τα διάφορα ποταμάκια που είχαν βγει βόλτα στον δρόμο.
επιτελους κ ενας που βαλε parada και εχει γνωμη...ολοι οι αλλοι θα πας ευθια θα σκοτωθεις θα σπασουν τα πλαινα...
δεν ειναι συμπτωση που και σε 205-45-16 το ιδιο καναν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-08, 03:12
Το avatar του χρήστη XAROS
XAROS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: LANCIA HPE 2.0 TURBO
Δύναμη Σεβασμού: 294
XAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
επιτελους κ ενας που βαλε parada και εχει γνωμη...ολοι οι αλλοι θα πας ευθια θα σκοτωθεις θα σπασουν τα πλαινα...
δεν ειναι συμπτωση που και σε 205-45-16 το ιδιο καναν...
Μαλλον δεν διατυπωνεις σωστα τα γραφομενα μας.....εγω προσωπικα ειπα τι ανεφεραν αυτοι που θα επαιρναν ΛΕΦΤΑ, γιατι επειδη δεν τ αλλαξα δεν ειχαν οφελος,οποτε δεν μου πουλησαν κατι αλλο!!!!!!
Και οι τρεις τρεχουν σε αγωνες και εχουν καψει ολοκληρα κοντεινερ απο λαστιχα!!!!!!!!!
Μακαρι να βγαινουν καλα , να τα χαρουν οσοι τα βαζουν και ας κανουν λαθος αυτοι!!!!

Μαμα ειναι ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-08, 16:28
pwpwpali Offline:
banned

δλδ πηγες σε λαστιχα κ δεν σου προτεινε αλλο λαστιχο αντι για το parada?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-08, 10:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
παιδιά σκέφτομαι και εγώ να βάλω τα Toyo proxes T1 μιας και τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο www.elastika-online.gr/start.html πάνε 271,60 ευρώ μαζί με ΦΠΑ και μεταφορικά για να έρθουν σπίτι μου, οπότε θέλω μόνο τοποθέτηση. Τα λάστιχα αυτά είναι καλά? τι λένε? στους λαστιχάδες της περιοχής μου κανείς δεν έχει toyo και μου προτείνουν τα michelin pilot exalto αλλά είναι πολύ ακριβά λίγο πάνω από 350 ευρώ μου λένε πάνω κάτω. Η διάσταση που φοράω είναι 195/50/15 με δείκτη V. Τώρα έχω potenza RE720 που παρόλο διαλλυμένα κρατάνε ακόμα καλά. Υπόψην ότι έχω 4E-FTE μοτερ οπότε θέλω κάτι καλό. Πάντως τα parada τα έχει 273,20 ευρώ πολύ μικρή η διαφορά τιμής με τα toyo.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla KE70 Matsuri D-spec NicKE70 PHOTOS 2 22-09-17 14:03
TOYO T1-R keratsiniotis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 36 10-09-11 19:51
3ο TOYO TIRES ΟPEN DAY 2008 tigraki ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 01-09-08 20:28
YOKOHAMA C DRIVE itsabigworld AΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 13 11-10-07 17:35

Page generated in 0,16728711 seconds (82,02% PHP - 17,98% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com