Φίλε, αδυνατούμε να επικοινωνήσουμε στο συγκεκριμένο θέμα 0-100.
Δεν είμαι του πίστευε και μη ερεύνα.. Πολλούς τους ενδιαφέρει να μάθουν πόσο κάνουν χοντρικά και όπως διάβασα και στο παρελθόν υπήρξαν διαφωνίες και θα υπάρξουν. Τέσπα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Αυτό που βλέπω μόνο, είναι οτι σε πείραξε εσένα περισσότερο η αρχική έκφρασή μου, παρά το φίλο dr saimon,
(που αλλιώς είναι αν τη λες live μπροστά στον άλλο, αλλιώς όταν τη γράφεις εδώ που κάποιος την παίρνει ως αρνητικότατη γιατί ακριβώς μιλάμε απρόσωπα - αν στην έλεγε ο φίλος σου ή ακόμα καλύτερα κάποιος που σίγουρα γνωρίζεις εδώ μέσα, διαφέρει... )
και το είπα σαν σχόλιο μεταξύ ανθρώπων του club που υποθέτω ενδιαφέρονται για τα δικά τους toytota και των άλλων ίσως και όχι ακριβώς προσβλητική όπως μπορεί να φαίνεται απ' το γραπτό λόγο.
Τώρα αν πρέπει να μιλάμε και στον πληθυντικό..
Και επειδή "πολλοί" ενδιαφέρονται να μάθουν ποιος είναι ο πιο γρήγορος (όχι για τίποτα άλλο, αλλά για την ιστορία), θα κάνω κι εγώ ένα κοντερίσιο 0-100 να δω πόσο θα φτάσω (σίγουρα αν είχα κι εγώ τον κολλητό μου εδώ μέσα, θα μου έκανε reply, εσένα γύρω στο 7 σε κόβω...
. )
Η πραγματικότητα είναι οτι δεν έχω μετρήσει ποτέ. Είδωμεν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Εγω νομιζα οτι σκοπος ενος κλαμπ ειναι να γνωριζονται ανθρωποι μεταξυ τους και η ανταλλαγη αποψεων.
Μαλλον λαθος εκανα.
|
είδες που κι εσύ πιάνεσαι από μια μόνο έκφραση που δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά τη λέω για να δείξω οτι καμιά φορά οι "φίλοι" ειρωνεύονται, κάποιον (με το γάντι πάντα - κινδυνεύεις κι εσύ με το "μάλλον λάθος έκανα") Έλα δεν παρεξηγώ.
Για μένα είναι κυρίως η ανταλλαγή απόψεων στα κοινού ενδιαφέροντος θέματα (αυτοκίνητο/toyota κ.α.).
Σε άλλα άσχετα θέματα, μπορεί να διαφέρουμε πλήρως.
Τώρα αν υπάρχουν και συναντήσεις είναι επιλογή του καθενός και κάτι που πολλοί ίσως δεν μπορούν να κάνουν.