Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-09-08, 18:36
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ειναι στο εσωτερικο παιδια!!! απο την εξω πλευρα ειναι. και εγω ετσι νομιαζα αλλα τελικα ειναι απο εξω!!!

ο καινουργιος τροπος ειναι λιγο παραξενος και πρεπει να ξερεις για να το κανεις! θελει τριψιμο το φαναρι και το ξαναπερνας με ειδικο βερνικι για πλαστικα. γινεται καινουργιο και μονιμο!!!
αυτα αστα γι αυτους που ξερουν γτ αμα παει καποιος που δεν εχει ιδεα να τριψει περασει βερνικια...μονο μονιμα χαλια θα μπορεσει να το κανει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-08, 01:15
Το avatar του χρήστη niknik
niknik Offline:

Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καστέλλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 286
niknik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξέρει κάποιος να μου το κάνει με λογική τιμή?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-08, 19:53
Το avatar του χρήστη dj_kostis
dj_kostis Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 224
dj_kostis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πιστεύω φιλε μου ότι στα είπαν όλα αυτά για να σε τρομάξουν και να βάλεις τους δικούς τους λαμπτήρες με 50ευρώ που έκανα το λάθος να βάλω και εγώ. Όταν τους αντικατέστησα με άλλους ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι ήταν οι απλές λάμπες τις αγοράς. Εγώ πάντως θα βάλω xenon στην "κορολιτσα" μου απλά θα επιλέξω καλές και από κατάστημα που θα μπορώ να έχω εγγύηση και αντικατάσταση σε περίπτωση που καεί κάποιος λαμπτήρας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 04-10-08 στις 01:27. Αιτία: greeklish...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-08, 11:29
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να κανω μια ερωτηση που το εχω απορια???Εχω ακουσει οτι παιζει προβλημα με την ταση αμα μπουν τα ξενον.Ισχυει αυτο η ηταν μεμονομενο περιστατικο για το παλικαρι???Αυτο που λεω συνεβη σε 101 20v

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-08, 16:53
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli Εμφάνιση μηνυμάτων
Να κανω μια ερωτηση που το εχω απορια???Εχω ακουσει οτι παιζει προβλημα με την ταση αμα μπουν τα ξενον.Ισχυει αυτο η ηταν μεμονομενο περιστατικο για το παλικαρι???Αυτο που λεω συνεβη σε 101 20v
αν τρεμοπαιζουν η σβηνουν...δεν καλνουν τα μπαλαστ αυτα γι αυτο το αμαξι...οπως ειπα στο 207 αλλαξα 3 σετ μεχρι να γινει αυτο....
οσο πιο παλιο μοντελο τοσο πιο απιθανο ειναι να γινει αυτο..κ ειδικα οταν μιλαμε για corolla.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-08, 21:30
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
σε 101 θελει ειδικη μετατροπη στην φισα των φωτον εκει που συνδεεται και για οποιον εχει προβλημα αναλαμβανω την μετατροπη να δουλευουν με οτιδηποτε xenon.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-08, 00:57
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
σε 101 θελει ειδικη μετατροπη στην φισα των φωτον εκει που συνδεεται και για οποιον εχει προβλημα αναλαμβανω την μετατροπη να δουλευουν με οτιδηποτε xenon.
ειναι διαφορετικη απο 111?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-08, 10:49
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
ναι δεν εχει καμια σχεση σαν συνδεση και για να το καταλαβεις σε 101 αν εχεις σβηστα τα φωτα και παρεις ενα πολυμετρο θα μετρησεις 12v πανω στην φισα της λαμπας.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-08, 11:51
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 304
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ειναι στο εσωτερικο παιδια!!! απο την εξω πλευρα ειναι. και εγω ετσι νομιαζα αλλα τελικα ειναι απο εξω!!!

ο καινουργιος τροπος ειναι λιγο παραξενος και πρεπει να ξερεις για να το κανεις! θελει τριψιμο το φαναρι και το ξαναπερνας με ειδικο βερνικι για πλαστικα. γινεται καινουργιο και μονιμο!!!
έχω δεί πολλά μεταχειρισμένα να γιαλίζουν τα φανάρια σαν καινούρια , αλλά δεν ξέρω τον τρόπο που το κάνουν το θάμπομα θα το έλεγα οτι έιναι απο τον ήλιο της θερμοκρασίες και γενικά οταν το αυτοκίνητο δεν έχει γκαράζ το φανάρι θαμπώνει πολύ σύντομα.Εγώ το Corolla το σκεπάζω με κουκούλα και δεν μου έχει θαμπώσει(παρά μονο πολύ λίγο) είναι πολύ καλά στα 5 χρόνια (δεν του έχω βάλει Εκκένωσης Αεριου Φώτα μαζέυω λευτα να του βάλω).Αν πάτε σε άλλες βόρειες χώρες δεν θα δείτε κιτρίνισμα και θάμπωμα αλλά το φανάρι είναι σαν κρύσταλος.Ειναι απο, έξω το θάμπωμα αφού αν κάποιος αγγίξει το φανάρι που είναι θαμπό θα δεί οτι στην περιοχή εκείνη το χέρι δεν γλυστρά αλλά διμοιυργήται αδράνεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 12:28
Το avatar του χρήστη Bill_corolla
Bill_corolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 pre f/l 5d
Περιοχή: Καλλονή Λέσβου
Δύναμη Σεβασμού: 242
Bill_corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διάβασα το θέμα για το θάμπωμα στα φανάρια, επιδεί και τα δικά μου είχαν θάμπωμα επισκέφτηκα το συνεργείο που πάω για ότι χρειάζομαι στην corollara και το είπα στο μηχανικό.
Έβαλε πάνω σε ένα πανάκι κάποια αλοιφή τα έτριψε για 3-4 λεπτά και έγιναν σαν καινούρια. Δεν υπάρχει τώρα καθόλου θάμπωμα!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
xenon neoklis Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 01-08-22 07:41
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l LISSAS TOYOTA COROLLA 111(G6) 79 01-05-13 13:36
XENON H4 neoklis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 12-02-13 18:11
KIT XENON dj.jorge TOYOTA AURIS 8 01-12-11 19:20
Kit xenon trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 24-06-10 15:59

Page generated in 0,17925191 seconds (78,36% PHP - 21,64% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com