Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
Μπουζοκαλώδια για Carina E |
|
19-09-08, 17:59
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μπουζοκαλώδια για Carina E
Γειά σας, σκέφτομαι να αλλάξω μπουζοκαλώδια στο Carina Ε που έχω (έχει κάνει περίπου 200.000χλμ), τι να βάλω ? Τα μαμίσια, άλλα καλύτερα έχει νόημα ? Ο μηχανικός μου είπε να μην βάλω magnecor γιατί παρουσιάζουν προβλήματα. Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα μαμίσια σε τί τιμές και από που ? Βοηθάτε αλλιώς θα μείνω με τα παλιά ! (δεν έχω πρόβλημα αλλά λέω μπας και βελτιωθεί κάτι )
|
20-09-08, 14:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
Ευχαρίστησε: 0
|
|
φιλε μου στο δικο μου φοραω τα 5-star τα οποια ειναι 9,5 χιλιοστων και ειναι πολυ καλα!
20-09-08, 15:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα φιλε Χρηστο αυτα μου χαν προτεινει κι εμενα για το Corolla, αλλα επειδη δεν τα χα ξανακουσει προτιμησα να βαλω της TRD. Φιλε RHOMBUS χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πισω στο χαρτι μου ελεγε οτι κανουν και για τον 4a-fe. Αν σε ενδιαφερει το κοιταζω και σου λεω. 150 ευρω τα χα παρει και ειδα αρκετη διαφορα, και για να ειμαι ειλκρινης δεν περιμενα να αλλαξει τοσο μονο με ενα σετ καλωδιων και -προπαντων- μαμα μπουζι. Βεβαια δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ στο αυτοκινητο, εγω εχω ολοκληρωμενη εξατμιση και χοανη στην εισαγωγη.
|
20-09-08, 20:28
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989
φιλε μου στο δικο μου φοραω τα 5-star τα οποια ειναι 9,5 χιλιοστων και ειναι πολυ καλα!
|
Ευχαριστώ Χρήστο, άμα θυμάσαι να μου πεις τιμή και που μπορώ να τα βρώ θα ήμουν υπόχρεος.
|
20-09-08, 20:31
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Βασικα φιλε Χρηστο αυτα μου χαν προτεινει κι εμενα για το Corolla, αλλα επειδη δεν τα χα ξανακουσει προτιμησα να βαλω της TRD. Φιλε RHOMBUS χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πισω στο χαρτι μου ελεγε οτι κανουν και για τον 4a-fe. Αν σε ενδιαφερει το κοιταζω και σου λεω. 150 ευρω τα χα παρει και ειδα αρκετη διαφορα, και για να ειμαι ειλκρινης δεν περιμενα να αλλαξει τοσο μονο με ενα σετ καλωδιων και -προπαντων- μαμα μπουζι. Βεβαια δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ στο αυτοκινητο, εγω εχω ολοκληρωμενη εξατμιση και χοανη στην εισαγωγη.
|
Εμένα μου είπαν 180ε για τα TRD αλλά μου φάνηκαν πολλά ! (Δεν έχω κάνει τίποτα στο αυτοκίνητο). Αν γνωρίζεις μαγαζί να ρωτήσω πες μου.
|
20-09-08, 21:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Απο εκει που τα πηρα στην Αμφιαλη μπορω να σε στειλω. Μπορω αν θελεις να σου βρω και τα καλωδια που αναφερε ο φιλος μας πιο πανω, τα οποια μου τα ειχε βρει ο συνεργατης μου γυρω στα 80 ευρω.
|
20-09-08, 23:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Παράθεση:
για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να αλλαξει τοσο μονο με ενα σετ καλωδιων και -προπαντων- μαμα μπουζι. Βεβαια δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ στο αυτοκινητο, εγω εχω ολοκληρωμενη εξατμιση και χοανη στην εισαγωγη.
|
Τι διαφορές είδες με τα καινούργια μπουζοκαλώδια
|
21-09-08, 00:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αλλο αυτοκινητο με λιγα λογια. Μαλλον με την βελτιωση που ειχε ηδη γινει (εισαγωγη και εξατμιση) μπορουσε να δωσει καποια πραγματα ακομα και τα καλωδια βοηθησαν σε αυτο. Εδω γειωσεις του εκανα και αλλαξε!!!
Υ.Γ: οταν λες Παγουρουπολις τι ακριβως εννοεις? Μερες θελω να σε ρωτησω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 21-09-08 στις 00:21.
|
21-09-08, 01:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Παράθεση:
Υ.Γ: οταν λες Παγουρουπολις τι ακριβως εννοεις? Μερες θελω να σε ρωτησω.
|
Την πόλη των Παγουράδων!!!
wastegate μιλά ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15829492 seconds (81,39% PHP - 18,61% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|