Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-09-08, 15:59
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα συμφωνησω δεν υπαρχει κανενα μαμα αλλα και ΕλαχιστΑ πια ''δουλευουν σωστα''....μπορει να πετυχεις gt στα ιδια αλογα και το ενα να εχει τεραστια διαφορα απο το αλλο
Παλιά 17-09-08, 16:04
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
rallye -gt γραψτε 1 και φωναξτε οσο θελετε ....

συμφονα με ανοιγματα που εχω κανει κ με τα 2 αυτοκινητα το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι το gt ειναι πιο γρηγωρο..εκτος κ αν αυτο που ανοιξα ηταν φτιαγμενο!που δεν το πιστευω..επισης εχω να πω οτι starlet gt.ειναι πιο γρηγωρο κ απο τα δυο γιατι εχω ανοιξει κ με starlet..
Παλιά 17-09-08, 16:06
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote=pwpwpali;307848]rallye -gt γραψτε 1 και φωναξτε οσο θελετε ....

Εγω παντως συμφωνω 100% σε αυτο που λες... αυτο εχω δει και εγω...
Παλιά 17-09-08, 16:59
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα σταρλετ ειναι μετατροπες που αυτο λεει οτι ειναι φ.π.ε αρα κ 150 αλογα ισως γι αυτο σου φαινοντε πιο γρηγορα...
Παλιά 17-09-08, 17:03
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα σταρλετ δεν εχουν προγραμμα ολα φιλτρο εξατμιση ειναι και λιγο πιεση που σηκωνει λογο μετατροπης..

Παλιά 17-09-08, 17:19
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως οι κατασκευαστες δινουν 8,4 στο ραλυ και 7,9 στο πουντο.Τα σαξοραλλα ειναι διαφορα...εμενα εχει ενας φιλος μου με σκουπα εξατμιση μπηκα και δεν με εντυπωσιασε καθολου.Ενω αλλα σκοτωνουν.Οσο για το κορολα μερικες φορες με αυτα που διαβαζω νιωθω οτι δεν ειμαι στο κορολα κλαμπ...
Παλιά 17-09-08, 17:27
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Pwpwpali μιλαω παντα για μαμα καταστασεις. Δεν ξερω αν κυκλοφορεί κανενα μαμα τωρα, αλλά σε μαμα καταστάσεις, στην ευθεία (το τονιζω! ) ειναι μπροστα το GT ό,τι και να λες... Οπότε rallye-GT σημείωσε καλύτερα 2 για να μη χασεις το στοίχημα...
Εχω δει τετοια κόντρα απο γνωστούς μου και δεν λεγανε ψεματα. Μαλιστα το rallye φορούσε μόνο σκούπα ενω το GT ήταν τελειως απειραχτο.
Παλιά 17-09-08, 18:34
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

...Και μερικά από δαύτα -τα GT δηλαδή- φοράνε και κάτι περίεργες τουρμπίνες, και κάτι front mount intercooler, και κάτι παράλληλους (ή άγραφους της Link), και κάτι μπεκάκια, και κάτι ελαφρωμένα βολάν, και κάτι πιστονάκια, και κάτι πιέσεις, και, και, και....
Πάντως, αν έχω καταλάβει το GT για το οποίο μιλάει ο Μπάμπης (mpesikos), απέχει από το να χαρακτηριστεί "μαμά", και ο οδηγός του "πατάει" μόνο όταν εξασφαλίσει ότι ο άλλος θα αποδεχτεί να του παραχωρήσει όλα τα πλεονεκτήματα για το τουρμπάτο του (π.χ. ρολαριστές 2ες με την τουρμπίνα του γεμάτη, κλπ, κλπ)...
Και που όταν τον μαζέψεις, αρχίζει και λέει ότι έχεις πράγματα στο αυτοκίνητό σου, των οποίων ούτε καν γνωρίζεις την ύπαρξη ...
Έχω δίκιο Μπάμπη;
Για το ίδιο GT μιλάμε;
Πάνος.
Παλιά 17-09-08, 21:56
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
...Και μερικά από δαύτα -τα GT δηλαδή- φοράνε και κάτι περίεργες τουρμπίνες, και κάτι front mount intercooler, και κάτι παράλληλους (ή άγραφους της Link), και κάτι μπεκάκια, και κάτι ελαφρωμένα βολάν, και κάτι πιστονάκια, και κάτι πιέσεις, και, και, και....
Πάντως, αν έχω καταλάβει το GT για το οποίο μιλάει ο Μπάμπης (mpesikos), απέχει από το να χαρακτηριστεί "μαμά", και ο οδηγός του "πατάει" μόνο όταν εξασφαλίσει ότι ο άλλος θα αποδεχτεί να του παραχωρήσει όλα τα πλεονεκτήματα για το τουρμπάτο του (π.χ. ρολαριστές 2ες με την τουρμπίνα του γεμάτη, κλπ, κλπ)...
Και που όταν τον μαζέψεις, αρχίζει και λέει ότι έχεις πράγματα στο αυτοκίνητό σου, των οποίων ούτε καν γνωρίζεις την ύπαρξη ...
Έχω δίκιο Μπάμπη;
Για το ίδιο GT μιλάμε;
Πάνος.
Φίλε μου,μάλλον δεν ήταν το gt που λες και να σου πω γιατί.Το ότι μαμά ts είναι μπροστά από μαμά gt το ξέρουν όλοι.Μην ξεχνάς όμως το γεγονός ότι το gt είναι τουρμπάτο και ακόμα και με περιφερειακά ανεβάζει ιπποδυνάμεις και ροπές σε νούμερα που ατμοσφαιρικά με τα ίδια και περισσότερα πράγματα ούτε ονειρεύονται.Αρα λογική η διαφορά που έκανε ο mpesikos(αν συνυπολογίσεις και τους οδηγούς) αν ήταν μαμά το gt.Αν το χε τσιγκλήσει έστω και λίγο δεν θα ήταν τέτοια η διαφορά...
Παλιά 17-09-08, 22:19
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Pwpwpali μιλαω παντα για μαμα καταστασεις. Δεν ξερω αν κυκλοφορεί κανενα μαμα τωρα, αλλά σε μαμα καταστάσεις, στην ευθεία (το τονιζω! ) ειναι μπροστα το GT ό,τι και να λες... Οπότε rallye-GT σημείωσε καλύτερα 2 για να μη χασεις το στοίχημα...
Εχω δει τετοια κόντρα απο γνωστούς μου και δεν λεγανε ψεματα. Μαλιστα το rallye φορούσε μόνο σκούπα ενω το GT ήταν τελειως απειραχτο.
εχω αρκετους που χουν ραλλυ κ ημουν μεσα αρκετες φορες
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20060110 seconds (76,03% PHP - 23,97% MySQL) with 46 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com