Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS
Ναι ακριβώς την ίδια εγγύηση έχει φίλος για το Ibiza fr Που πήρε και όταν είχε τρόμπα φρένων (δις!!!) την δεύτερη φορά του είπαν ότι έχει βλάβη λόγω κακής χρήσης και ότι θα πρέπει να μοιραστεί τα λεφτά με την αντιπροσωπία!!!
|
Μην κάνει κανένα λάθος και πέσει στην λούμπα!!!!
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πληρώσει. Να κάνει φασαρία, να πάρει στα
κεντρικά της ΤΕΧΝΟΚΑΡ να διαμαρτυρηθεί και σε τελευταία ανάλυση να πληρώσει και να πάει δικαστικά.
Ακούστε κάτι παιδιά. Οι περισσότεροι απο εδώ το ξέρετε.
Ολοι προσπαθούν να βγάλουν και απο την μύγα ξύγκι. Αν έχει τα κότσια η SEAT και η κάθε SEAT να αποδείξει την κα΄κη χρήση, αλλιώς περνάμε σε συκοφαντία. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορήσει η αντιπροσωπεία τον οδηγό ότι κάνει κακή χρήση.
Και εγώ άλλαξα 4 φορές σπιράλ αερόσακου στην ΕΕ111 και ποτέ ο delaer δεν είπε ότι φταίω εγώ! Αν δε το έλεγε θα τον έσκιζα όπως σας το λέω.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να τον δουλεύουν αυτό είναι σίγουρο.
Εγώ είχα παράπονα, πήγα δικαστικώς, πήρα 450,000 (ψωροχιλιάδες όπως είπε κάποιος χουβαρντάς εδώ μέσα), όπου με τους τόκους έγιναν περίπου τα διπλά.
Δεν έγινα πλούσιος, αλλά όμως για εμένα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Πόσο κάνει μια τρόμπα? 50? 100? 200? 300? Ας πληρώσει τα μισά και ας πάει να τα πάρει με εξώδικο να τα πάρει πενταπλάσια να μάθουν όλοι οι αλήτες στα συνεργεία ότι δεν μπορείς να παίζεις με το ιχ και τον πόνο του άλλου, πολύ περισσότερο όταν σαν κατασκευαστής φταίς εσύ!
Πείτε μου έχω άδικο?